Menetrend

2015. szabadhét - szerkesztői körkérdés

2015. 10. 06. 03:36
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Pats.hu

A csapat elég korán, már a 4. forduló során szabadhétre ment, ennek alkalmából válaszolunk páran a szerkesztőségből 5 kérdésre. A témáját az első 3 hét meccsei, pontosabban győzelmei szolgáltatják, illetve egy kis jóslatot is belecsempésztünk.


1) Ki vagy kik okozták neked a legnagyobb meglepetést a játékukkal?

DoM: Játékos helyett csapatrészt emelek ki. Gondolom sokak véleményét osztottam Dante Scarnecchia visszavonulását követően, vajon mi lesz támadófallal, mely egységnek a jó teljesítménye hosszútávon képes meghatározni a csapat játékát? Dave DeGuglielmo kiváló, jól működőd falat alkotott, a korábban csak ritkán látott gyakori rotációval együtt. Idén is Stork hiányzása ellenére az újoncok, élükön David Andrews center érett játékával fájdalmas tanulóidőszak nélkül vették fel az NFL tempóját.

Danna: Számomra mindenképpen eddig a legnagyobb pozitív meglepetés a támadófal! Elképesztően jól állják eddig a sarat, főleg annak tükrében, hogy mennyi újonc játékos van köztük. Persze, vannak hibák, de számomra mindenképpen ők azok, akik eddig jobbat hoznak az elvártnál.

Spigo: Dion Lewis nekem a legnagyobb meglepetés. Azt hiszem a szezon előtt abban is kevesen hittek, hogy esetleg megéri az 53-as keretet, de ha igen, akkor is csak Vereen szerepet lehetett neki elképzelni. Ehhez képest abszolút 3 down futót sikerült kukáznia Belichick mesternek. Ide tenném még a támadófal munkáját is.

Kenny: Dion Lewis. Amikor az összes futónkat elvitték az offseason során, akkor kicsit megijedtem, hogy csak Blount maradt a roosteren, akit jó futónak tartok, de nagyon egysíkú amit csinál, és ha csak ő lenne, akkor belőle könnyen készülne minden védelem. Szerencsére BB megint varázsolt és egy több csapattól elküldött futót talált, aki kimagaslóan tud játszani a mi rendszerünkben. Az irányváltásai félelmetesek, az induló sebessége nagyszerű és mindemellett biztos kézzel húzza be a passzokat is. Remélem a lendülete kitart februárig.

tuci-tuci: A legnagyobb pozitív meglepetést nekem is Jackson, Mason, de különösen Andrews játéka jelentette. A sérülések miatt egyből bedobták őket a mélyvízbe, de ők nem vallottak kudarcot. Még Lewist említeném meg, aki nem hogy hozza azt a teljesítményt amit Vereen, de még többet is. Szerintem egyértelműen ő a csapat legjobb futója.

2) Ki vagy kik okozták neked a legnagyobb csalódást a játékukkal?

DoM: Egyetlen játék miatt senkit sem célszerű pellengérre állítani, de három győztes meccset követően nem egyszerű legnagyobb csalódás címkét sem kiosztani. Emiatt Devin McCourtyt emelem ki a Jaguars meccsen Bortles fumble/sikertelen passz játékánál. A secondary eszéről beszélünk, aki rutinjával és játékintelligenciájával összefogja a hátsó alakzatot. Egyike a csapatkapitányoknak. Az említett játéknál lehetősége lett volna a földön guruló labda megszerzésére, de meg sem kísérelte azt. Olyan esemény volt, amit hagyományosan rosszul edzett csapatok buta játékosai követnek el. Mindannak az ellentéte, amit az OTA edzésektől kezdve Bill Belichick tanít a játékosoknak. A Jaguars ellen semmi sem múlt rajta, de lesz még olyan meccs idén, amikor az ehhez hasonló nüanszok jelenthetik a különbséget győzelem és vereség között. Teniszből vett fogalommal tipikus ki nem kényszerített hiba. Ahogy Belichick mondta a safetynek a játék után: Devin, te jobb vagy ennél!

Danna: Nehéz kérdés, mivel nem nagyon tudok ilyet mondani. Talán picit a védőfal, de nekik meg még össze kell szokni szerintem. Szóval inkább nem is mondanám őket, maradjunk abban, hogy nincs ilyen.

Spigo: Szerintem negatív meglepetés még nem volt. Minden úgy alakult, ahogy arra számítani lehetett vagy jobban. Ha mégis kell valaki akkor számomra meglepetés, hogy Mayo ilyen keveset játszik. Lehet, hogy csak a sérülése után lassabban engedi vissza a stáb, mint azt tette tavaly Gronkkal, de a sok nickel felállás miatt csak két linebacker játszik sokszor és be kell vallani, hogy Hightower és Collins is magasabb szintet képvisel jelenleg.

Kenny: Secondary. Továbbra is félek attól, hogy valamelyik elit irányító apró darabokra fogja szedni a hosszú passz elleni védekezésünket, és akkor nem lesz elég a lehengerlő offensünk.

tuci-tuci: Ha az lenne a kérdés, hogy melyik egység volt a leggyengébb, egyértelműen a CB-ket mondanám, de tőlük nem vártam túl jó teljesítményt. Szóval akkor ki volt a legnagyobb csalódás? Nekem például csalódás volt Cadet. Nagy reményeket tápláltam felé, ebből semmi nem lett (bár Lewis remeklése miatt mondhatjuk, hogy ez nem olyan fontos). Illetve kisebb csalódás még Mayo. Említettem a holt idényben, hogy nálam Collins és Hightower az első két választás, de nem számítottam rá, hogy ennyire kevés lehetőséget kap majd ő.

3) Ki volt a csapat legjobbja az első 3 mérkőzésen?

DoM: Tom Brady. Önmagában a Bills otthonában mutatott teljesítményével is kiérdemelné a címet, a nem zökkenőmentes felkészülést, a tárgyalásokat és az előidényben mutatott formát követően azt hiszem nagyon kevesen számítottak egy ennyire olajozottan működő passzjátékra és egyben támadójátékra. Bár a sikernek sosem lehet az irányító egyedüli letéteményese, de mégis ő fogja össze a támadókat a pályán és döntéseivel a legnagyobb felelősség nyomja a vállát.

Danna: Brady. Annyira kiemelkedően jól játszik, hogy nem is lehet mást mondani.

Spigo: Tom Brady. Kérdés ez egyáltalán?

Kenny: Kemény feladat egy főt választani. Van egy AFC hónap játékosa a roosteren, egy megfoghatatlan TE, egy biztos kezű Slot WR, egy cikázó új futó, így nagyon nehéz egyet választani. A felsoroltakból Tom-ot kell választanom akármennyire is sablonos a választás. Azt gondolom, hogy minden megmozdulása már-már gépiesen professzionális, ahogy a külföldi sajtó írja „ He is on a mission”, és ezt a célt eddig nem tévesztette szem elől.

tuci-tuci: Egyértelmű válasz lenne, hogy Brady… ezért én nem őt mondom. Ő volt a legjobb játékos, de nem a legjobb csapattag. Szerintem ezt most Belichick mester és az edzői stáb érdemli meg. Nagyszerűen felkészítették a csapatot minden meccsre, megfelelő taktikával álltak elő mindhárom meccsen. Belichick ráadásul megint kikukázott egy kezdő futót, egy kezdő centert, egy megfelelő TE-et, illetve csere útján szerzett egy minőségi csere DT-t, TE-et és LB-t. A két 4. körös Guardunkról nem is beszélve, mondhatjuk, hogy minőségi választások voltak.

4) A következő 5 meccsen mennyiszer hagyja el a pályát győztesen a csapat (Cowboys, Colts, Jets, Dolphins, Redskins)?

DoM: Minél később kap ki a csapat először, annál inkább fog a csapból is folyni az összehasonlítás a 2007-es csapattal és idővel mindenki a veretlen alapszakaszról fog beszélni. Ennek ellenére én öt győzelmet tippelek, mert miért is ne? Korai konklúziót vonni, de három forduló után úgy érzem, hogy egyre nyílik az olló a jó és rossz csapatok között. Mindig beüthet a krach, ahogy tavaly is a Chiefs ellen, de a következő öt ellenfél soraiban nem látok olyat, amibe kódolva lenne a Patriots vereség vagy legalább több előnytelen párharcok lehetősége.

Danna: Nem szeretnék nagyképűnek tűnni, de a JELEN erőviszonyok alapján én bíznék egy 5-0-ban. A Cowboys Romo és Dez Bryant nélkül verhető, a Colts sincs csúcsformában (ráadásul velük szemben azért van törleszteni valónk és menni is szokott), a Jets-et azért jó lenne otthon megverni, a Dolphins és a Redskins JELEN (muszáj ezt kihangsúlyozni) állapotukban azt kell mondjam, hogy kötelező megverni. Bár általában ezek a kötelező győzelmek szoktak a legnehezebbek lenni.

Spigo: 5-0. Cowboys Romo és Dez Bryan t nélkül nem kéne, hogy akadály legyen még ha idegenben is van a meccs. A Colts jelenleg nem az a szint, akiktől tartani kéne, sőt, a tavaszi-byári események miatt a bosszú is fűtheti Belichick fiait. Jelenleg a Jets tűnik a legnehezebbnek, de otthon őket is verni kell.

Kenny: Kicsit csalok a megfogalmazással, mert az mondom, hogy legalább négyszer. Az összes további kommentnél fenntartom, hogy az NFL-ben nincs könnyű vagy lefutott mérkőzés. A jelenlegi sérülések miatt a Cowboys nem szabad, hogy gondot jelentsen. Ritkán kívánok ilyet, de a Colts ellen nagyon nyerni kell… legalább 50 pontot a táblára és a közte 20-30 lenne az aminek örülnék. Tudom nem a játékosok okozták a balhét, de akkor is, ez kijárna nekünk. Jets és a Dolphins kemény dió lesz. Papíron meg kellene verni őket, de mindkét csapat erősen feltüzeli magát, ha a Pats az ellenfél. Szerintem itt becsúszhat egy vereség, a csoporton belül. Arra szavazok, hogy a Jets lesz az. A Redskins csapata elég szétesett képet mutat, így ellenük csak a W az elfogadható, ha komolyan gondoljuk a szezont.

tuci-tuci: Nagyon remélem, hogy összejön mind az öt meccsen a győzelem. Szerencsétlen Cowboys először elveszítette Dez Bryantet, majd Tony Romot, most pedig még a kezdő futójukat is. Szezon előtt azt mondtam volna, hogy pokoli jó meccsnek leszünk szemtanúi, így viszont nem szabad, hogy gondot jelentsenek. A Colts a nagynevű igazolások ellenére nagyon gyengén teljesít. A Redskinsnek kötelező győzelemnek kell lennie. Maradt a két csoporttalálkozó, ezeken pedig az ellenfél mindig felszívja magát, így nem számítok könnyű mérkőzésre, azonban a győzelemnek mind a két esetben meglesz.

5) Elégedett vagy a jelenlegi kerettel, vagy melyik egységet erősítenéd meg?

DoM: Az alapszakaszt megelőzően a CB és DT poszt minősége vetette fel a legtöbb kérdés és három mérkőzés egyelőre nem tudta feledtetni a kétségeket. Akiem Hicks megszerzésének nagyon örülök, és alig várom, hogy mennyiben sikerül megtámogatnia a csapat védőfalának játékát és annak nyomatékot adni a korai downok során. Az egységnek nincsen alapembere, a Siliga-Brown-Branch hármas rotációja egyelőre képtelen volt konzisztensen legalább átlagot megütő játékot nyújtani. Komoly a minőség deficit, de remélhetőleg idővel változik a trend.

Danna: Hm... Nyilván a secondary-t lehetne erősíteni, de ahhoz, hogy ezt megtehessük, egy másik egységet gyengíteni kellene, vagy egy nagyon jó pickről lemondani, annyira viszont nem rosszak. Ha a védőfal idővel jobban összeáll, akkor onnan még több segítséget fognak kapni. Jelenleg annyira fut a szekér, hogy én lehet inkább nem nyúlnék bele ebbe a csapatba.

Spigo: Azt hiszem nyilvánvaló, hogy mindenki a secondary-t fogja ide írni, de a mai NFL-ben nehéz minden egységet magas szinten tartani. Nem tudom lesz-e Talib féle trade a szezon során, de ez lenne az az egység, ahova még lehet erősíteni.

Kenny: Szerintem a CB poszt nagyon vékony, bár az igazolások, próbajátékok és vezetői nyilatkozatok szerint a vezetőség elégedett vele. Legyen nekik igazuk.

tuci-tuci: A CB egységre ráférne az erősítés, de szerintem nem létfontosságú ez sem. A fizetési sapka miatt, pedig talán nem is lehetságes. 2011-ben olyan egységgel jutottunk be a Super Bowl-ba ami olyan gyenge volt, hogy Edelmannak is játszania kellett a védelemben. Rémlik még valakinek Sterling Moore neve? És az Antwaun Molden, Nate Jones, Malcolm Williams? És akkor is nagy részben egy hihetetlen (mázlista?) elkapás miatt veszítettük el a meccset ismét. Illetve az összeomló támadófal miatt. A mostani CB-k ennél többet tudnak és a támadófal is stabilnak tűnik. Ha elkerülik a sérülések a csapatot határ, a csillagos ég.

Mi a Ti véleményetek a csapat eddigi szerepléséről? Illetve mit vártok az elkövetkezendő meccseken?

Szavazzatok, szerintetek a következő 5 találkozóról hányszor távozik győztesen a csapat?

Hozzászólások

2015. 10. 06. 07:28
cellranger
Érdekes kis kérdéssor, jó és hozzá értő válaszokkal.
A szezon előtt én is úgy láttam, hogy CB poszton nagy bajok várhatók. Bajok ugyan vannak, de nem érzem azt, hogy ezen a szezon elmehetne. Szerintem a csapat nagyon egyben van és magában hordozza a rájuk jellemző folyamatos fejlődést, teljesen egyet értek tuci-tucival. Mindig félek előre jósolni, de nagyon jó előérzetem van...
2015. 10. 06. 08:23
Nekem a hétvégi 49ers meccsen ugrott be, hogy ott lesz a döntő, Friscoban, a példakép Montana csapatának otthonában, ahol a GOAT bebiztosíthatná a halhatatlanságot a szülőföldjén... a filmjogokat szerintem már eladták, csak meg kell várni a februárt a forgatással... #ujjakkeresztbe :)
2015. 10. 07. 12:41
FunHun
2015. 10. 06. 09:52
Gordon
CB kell, Fletcher már snapet sem kap (nem csodálom) Verner körön kívülre került tampában, el kell hozni
2015. 10. 06. 11:48
magooc
4-5 között vacilláltam. Végül győzött bennem DOM miért is ne fílingje:)
2015. 10. 06. 12:32
Pietrosz2
Most olvasom az NFL.comon,hogy 4 forduló után a leggyengébb CB a mezőnyben Brandon Browner.Ennyit arról,hogy BB mester mennyire érti a szakmáját.Ami A Dolphins "kemény dió"-t illeti,egyelőre ők a leggyengébbek a következő 5 ellenfélből,nem tudom Kenny miért tart tőlük.
2015. 10. 06. 12:49
Gordon
Csoportellenfél, új HC al, bizonyítani akaró játékosokkal.
2015. 10. 06. 13:21
PLC
Az év közbeni HC váltások nem tudom mennyire szoktak jól elsülni. Gyanítom kevésbé. A média egyelőre nem a bizonyítani akaró játékosokkal van tele, hanem öltözői balhéval (Tannenhil-PS játékosok), valamint az edzői utasításokat „vakon követő” Suh-val. :) Én annyira nem tartok most tőlük.
2015. 10. 06. 14:31
Pocok
Hopp, tényleg, most nézem, hogy Philbin megtanult repülni. Mondjuk már tavaly is eléggé érett a dolog, csodálom, hogy csak most kapta el a daráló. Mondjuk nem lennék az új HC helyében, mikor azt mondják neked, hogy tessék, itt egy már vereségektől demoralizált csapat, 1-3-mal állunk... varázsolj.
2015. 10. 06. 13:25
majd kirakja a Saints mi meg visszahozzuk occsóért :D
Blount story 2.0
2015. 10. 07. 09:57
Csoport ellenfelek mindig nehezek, ld: Rams idei teljesítménye. Illetve ha végigolvasod, akkor a Jets-et raktam meg mint meglepetés vereség. Ezenfelül a tippeket még a HC kirúgáas előtt adtam le.
2015. 10. 06. 14:26
Pocok
A következő ellenfeleknél én személy szerint maximum a Jetstől tartanék, a "super bowl esélyes" Coltsot már csak a piszok mákjuk meg az ellenfelek sorozatos bénázása tartja fent a víz tetején (valaki szóljon már a Jaxnek, hogy szerezzenek be egy rúgót), a Dolphins sem tűnik olyan veszélyesnek, de csoportellenfél. A Cowboys meccset kicsit sajnálom, jó kis meccs lehetett volna, de most legalább nem itt van őrült sérüléshullám (lekopogom, még mielőtt...), a Redskins pedig valószínűleg (naná) verhető. 60 perc játékkal mindenki verhető, csak nem szabad kiengedni.
2015. 10. 06. 15:10
tottingetosz
1) Támadófal - Isten tartsa meg jó szokásukat, ők meg az ellent.
2) Mayo - sérülés ide vagy oda. Még jó, hogy ennyire hosszú a "pad".
3) TB - ihletett kezdés. (off: Láttátok AR passer ratingjét a 3.hét után. Jelenleg rontott rajta :S)
4) 5-0 ide. De tényleg! A Jetset is meg kell kupálni, a körülmények miatt a többit meg muszáj.
5) Egy elitebb CB és egy jó Baby Vince kéne még azért. Bár akkor már tényleg belelóg a kezünk a bilibe...
Go Pats! Illene ott lennünk az 50.-en!!!
2015. 10. 06. 18:15
BaP
Támadófal - nem csak jól játszanak, de innováció, komoly újítás, ahogy variálható a felállás ... Megint sokan fogják ezért utálni a Pats-t :)
Mayo- simán el lehetne trade-elni, ha nem lenne ekkora dead money utána. Illetve az egész sec, mert 1-2 jó játékon kívül kétségbe ejtően reménytelennek látszanak - még DMC se virít nagyon ki
Tom Brady szenzációsan kezdett, de én Gronkot választanám. Alfa és omega minden snap során
4-1 egyet sajnos el fogunk rontani - de remélem, nem a Colts lesz, őket brutálisan móresre kéne tanítani :)

Én azt gondolom egy komoly nevet ( Mayo?) vagy egy meghatározó pick-et be kéne áldozni egy jól emberező, komoly CB-ért, mert az komoly szinten stabilizálhatná a mélységi védekezést. A legutóbbi Hicks trade óta a többivel én nagyon boldog vagyok.

2015. 10. 06. 19:03
zo72
1,OL
2,keveset vártam a CB-ktől, de azt sem bírták teljesíteni
3,Tom
4, 4-1 lesz, dolphens megver minket, sajnos.
5, veterán DT és egy első CB
2015. 10. 06. 21:00
Zandal
Mindenkit verni fogunk, de leginkább a Jets meccs a legfontosabb számomra, hisz győztes meccsen kell "debütálnom" a szentélyben. :)
2015. 10. 06. 21:19
DM
akkor a válaszaim :D

1:minden egység tagjai kimennek a pályára és keményen dolgoznak,megcsinálják a játékokat.

2:minden egység tagjai kimennek a pályára és megcsinálják a játékokat.

3:mivel ez csapatjáték ezért a csapat nyer és a csapat veszít együtt.Természetesen vannak ám húzóemberek is akik egy-egy adott play.-ben átlendítik a csapatot a holtponton,vagy esetleg megindítják a győzelem felé vezető úton a csapat szekerét.Sokan vagyunk,de szerintem kevés ember tudna Tom Brady.-n kivül más embert mondani aki kiérdemelné ezt a címet szóval TB.

4:Nehéz megjósolni szívem szerint egyből ráböfögnék egy 5-0.-át,de meglátjuk nem jósolok előre.

5:fuuu ez a Secondary annyira gyatra ha jön ellenünk egy elit QB szétdobálja magát,de akár egy középszintű is itt igencsak elkél az erősítés,illetve futás ellen is kellene valami bazi nagy túlsúlyos pufifánk :D
2015. 10. 06. 22:35
&ris
Örülök, hogy volt aki méltatta az edzők munkáját is (tuci-tuci), hiszen eddig nagyszerű game planekkel álltak ki az edzők és felkészített játékosok jöttek ki a pályára minden alkalommal. Az egyetlen kilengés, ami edzői hiba volt talán a BUF elleni garbage time defense volt szerintem, de másnaptól más sem hallott a csapat BB-től, csak hogy 60 percig tart a meccs... A JAX ellen ment is a dara végig.
JMD-t is dicséret illeti, valószínűleg rekordot állított fel, mivel már a tavalyi BAL meccs óta nem szidta senki...ez biztosan career high. :D
2015. 10. 06. 22:36
Dega
2015. 10. 07. 11:22
komzoz65
Nagyon örültem, hogy szinte mindenki ilyen derűlátó. Nagyon reménykedem ebben az évben jómagam is. Jóleső izgalommal lehet várni a meccseket, mindenki jól teljesített eddig, nyilván a futás elleni védelemben kellene erősödni leginkább. Én ezt a secondary kérdést méshogy látom, mint a többség. Szerintem tavaly nem volt olyan jó, mint ahogy regélik, pont a kulcsmeccseken betliztek néhányszor (Green Bay, Baltimore, Seahawks), most meg nem olyan rossz. Majd az idény végére kiforr mi az igazság.

Kellemetlen meglepetés számomra, hogy Chandlert ilyen keveset használjuk. Valaki ezt is jósolta, én azt hittem ennél nagyobb szerepet kap majd. Igaz az is ebben, hogy, eddig Gronk megfoghatatlan volt, int nem volt, akkor miért is játszanánk bárki másra?

Brady egészen kivételesen játszik. A mára már legendás KC elleni vereség óta 16-2, a két L-ből egy tét nélküli egy meg Green Bayben egy szoros. Idén - eddig - egyenesen minden korábbi szezont lepipáló a teljesítménye.

Futást lehetne télre erősíteni, az erőfutást. Blount tényleg csak szódával megy el, Bolden még azzal se.
2015. 10. 07. 14:21
kyobalu
Akkor én is..

1.) Többen..Alapvetőn OL..Andrews, Mason, Tre Jackson újonc trió nagyon érzi a fonalat..Kifejezetten meggyőző munkát mutatnak. Nekik köszönheti főleg Brady az idei formát.. Futók közül Lewis megvett engem..Bármelyik down-nál fent lehet. Biztonsággal hozza a szükséges 3-4 yardokat futásokkal és passzoknál kifejezetten erős + nagyon jól blokkol. Vereen 2.0 pluszban.. A védőfalban pedig Sheard vett meg engem..Lényegesen stabilabb, agresszívabb vele a fal, ha ő is fent van a pályán. Nagy nyomást tud fejteni az irányítóra és futások ellen is erős..
2.) Csalódás nekem egyértelműen Malcolm Brown..Attól függetlenül, hogy kezdő, tőle sokkal többet vártam..Nagyobb volt a füstje, minta lángja. Remélem felnő a feladathoz, és Wilfork 2.0 lesz.S abban is reménykedem, hogy Hicks-el kiegészülve nagyobb nyomásra lesznek képesek középen.. Valamint nálam Ninko down idén..Nem találja magát..Olyan, mintha nem lenne sebessége..Irányítóra szinte veszélytelen, futások ellen súlytalan..
A CB sort annyira nem bántanám..Szerintem a tavalyi volt picit túlértékelve a nevek miatt, de ők sem villogtak sokkal jobban..PO-ban eléggé rommá szivatták a nagy sztár cornerjeinket..A döntőben Butler váltotta Revist, aki lényegesen jobban és agresszívabban játszott, minta nagy sztár.. Butler engem megvett..Idő kell neki, s elsőszámú corner is lehet..Néha túlbuzgó, és hibákat is csinál néha, de nekem tetszik a játékhoz való agresszív hozzáállása..A másik oldalra kellene egy minőségibb megoldás..Mondjuk én tradelnék egyet Tampába Vernerért. S akkor ez a csapatrész is rendben lenne..
3.) Ki a legjobb? Természetesen Brady..Persze ehhez kell egy jó fal is..De mindenképpen látszik a kapitányunkon, hogy tavasszal és nyáron nagyon felhúzták..Szinte villog a szeme minden meccsen..Meg akarja mutatni a világnak, hogy akkor is megmutatom, hogy én vagyok a legjobb vezér, s minden meccset meg akarok nyerni.. Harrison szerint bosszúvágy van a szemében..Én örülnék neki.. :-)
4.) Ha nehezen is játszunk majd a Jets ellen, de behúzzuk mind ez öt meccset.. Idén nehéz meccseink lesznek a Jets, Giants, Denver trió ellen.. A Colts-ot pedig nagyon nagy alázással fogjuk verni.. :-)
5.) A kerettel elégedett vagyok..Sőt a szeptembert nagyon erősen kezdtük..Főleg úgy, hogy az elmúlt években általában novemberre állt össze a csapat..
O# nagyon erős fejben..A fal erős, változatos, Brady ihletett formában játszik..Gronk, Julian, Dola elit..Lewis meglepően jó..TE játékok ülnek..Új elkapókat viszonylag jól építjük be a rendszerbe..Ponterős társaságbak tűnik..
D#: Itt többet vártam a front7-től..Habár a Bills ellen mutattak szép dolgokat..Remélem Hicks beszállásával erősebb nyomás lesz középen, s talán jobban is fogjuk majd a futásokat..LB sor pipa..Ahol Mayo vár cserére, olyan rossz nem lehet..Secondary-be várnék egy minőségi corner érkezést még októberben, novemberben..
A keret erős..Sokáig mehetünk, ha nincsenek komoly sérüléseink..
Akár lehet egy álomdöntő is..
NE-GB..Meglátjuk... :-)
2015. 10. 07. 16:11
ha jól tudom, Vernernek giga szerződést kötött a Tampával, 10-12 millió/év, ez pedig biztosan nem férne bele a sapkánkba még ha hajlandó lenne a Tampa tárgyalni róla
2015. 10. 07. 16:24
takirob69
Verner cap számai:
2015 4,24 mill.
2016 6,75 mill.
2017 6,50 mill.
2015. 10. 07. 19:57
infidelitas
Csak annyit jegyeznék meg, hogy az SB-ben Butler nem Revist váltotta, hanem Arringtont.
2015. 10. 08. 09:44
kyobalu
Valóban...Revis "hirtelen megsérült" meccs közben.. Arrington kiment slotból szélre, aztán megégett vagy 4x..Ezt követően jött Butler, aki kifejezetten impresszíven és agresszívan játszott és megnyerte nekünk a döntőt.. De az is igaz, hogy kellett mellé Browner.. (Zárójelben megjegyzem, hogy őt én ennyi pénzért megtartottam volna..) :-)
2015. 10. 07. 14:42
kyobalu
Ja és még valami..
Szerintem a D# novemberre lényegesen jobban fog működni..
Véleményem alapján a front line lényegesen erősebb, masszívabb, agresszívabb lesz, akik sokat fognak besegíteni a hátsó alakzatnak..
Nézegettem a statokat hétvégén..Tudom, hogy csak egy hónap ment el, s három meccs után nagyon sokat nem lehet leszűrni, de mikor volt az, hogy sackekben, interception-ökben benne voltunk a legjobb öt csapatban a ligában? De ami lényeg szerintem az NFL statokban az a scoring.. Hány pontot engedett a védelem és hány pontot szerzett, mérkőzés mutatók alapján összevetve mindennel...Ezek alapján pedig TOP3-ban vagyunk.. Csak a Denver és a Jets előz meg minket..Pedig nálunk azért még döcögős a szekér a D-ben..Meglátjuk.. ;-)
Hozzászólás a(z) 2015. szabadhét - szerkesztői körkérdés bejegyzéshez