2017: Mérkőzésről mérkőzésre

Mike Reiss, az ESPN szakírója végigment a következő szezon mérkőzésein és próbálta megtippelni, hogy mi várható. -TORESPONT-
1. hét - Kansas City Chiefs (H)
A Chiefs játékosai már most készülnek erre a találkozóra, hisz már nyilatkozatokat is tettek erről. A Patriots a mérkőzés előtt felvonja majd a bajnoki zászlót. Sajnos emlékeztetni kell a szurkolókat arra, hogy mi történt legutóbb, amikor egy szezon nyitómérkőzésére a Chiefs a városba érkezett. Tom Brady megsérült és egy egész szezont kihagyott után. Várhatóan sokat fogjuk a következő hónapokban hallani a "We're on to Kansas City".
A mérkőzés nyertese: Patriots (1:0)

2. hét - New Orleans Saints (I)
A CB Malcolm Butler majdhogynem biztos hogy a pályán lesz ezen a mérkőzésen, a kérdés csak az, hogy melyik csapat színeiben. A Saints - az a csapat, amelyik legjobban érdeklődik Butler iránt - rövid hét után játszik majd a Pats-cel, mivel az első hétfő esti mérkőzés a Saints-Minnesota lesz. A Patriots védelmének össze kell kapnia magát, hogy megállítsa Breest és elkapóit.
A mérkőzés nyertese: Saints (1:1)

3. hét - Houston Texans (H)
2016-ban is a 3. héten érkezett a Texans Bostonba, a különbség csak az, hogy most nem csütörtök esti mérkőzés lesz ez. Mike Vrabel lett azóta a védelmi koordinátor. Erre a mérkőzésre fel kell készülnie az biztos. Előző héten a Texans csütörtöki mérkőzést fog játszani, tehát 3 nappal több idejük lesz felkészülni a Patriotsra.
A mérkőzés nyertese: Patriots (2:1)

4. hét - Carolina Panthers (H)
"Under Armour Bowl" a cég két arca között - Tom Brady vs. Cam Newton - ritka mérkőzésnek számít, hisz legutóbb 2009-ben volt a Carolina Foxboroban. A Panthers a 2. és a 3. héten otthon fog játszani a Bills és a Saints ellen.
A mérkőzés nyertese: Patriots (3:1)

5. hét - Tampa Bay Buccaneers (I)
Egy érdekesség ennek a mérkőzésnek a dátumával kapcsolatban: A Hálaadás mérkőzéseket nem számítva, ez lesz az első alkalom 1990 óta, hogy a Patriots idegenben játszik egy csütörtök esti mérkőzést. Legutoljára a Miami volt az ellenfél, amikoris a Dan Marino vezette Miami 17-10-re nyert a Patriots ellen. A Bucs előző héten otthon fog játszani a Giants ellen.
A mérkőzés nyertese: Patriots (4:1)

6. hét - New York Jets (I)
A Jets a mérkőzés előtt a Clevelandben fog játszani, ami segíteni fog látni, hogy van-e esélye a csapatnak bármire is a 2017-es szezonban. A "Butt Fumble" mérkőzés kivételével a Patriotsnak ritkán van könnyű meccse idegenben a Jets ellen.
A mérkőzés nyertese: Patriots (5:1)

7. hét - Atlanta Falcons (H)
Az 51. Super Bowl visszavágója. A Falconsnak az 5. héten lesz pihenőhete, majd otthon fog játszani a Dolphins ellen. Eddig a mérkőzésig a Falcons találkozni fog a következő csapatokkal: Bears (I), Packers (H), Lions (I), Bills (H) és Dolphins (H), szóval a szokásos Super Bowl utáni másnaposságot érdekes lesz figyelni.
A mérkőzés nyertese: Patriots (6:1)

8. hét - Los Angeles Chargers (H)
A Chargers előző 3 ellenfele lesz a Giants, a Raiders és a Denver. Nem lesz könnyű időszak az első éves edzőnek, Anthony Lynn-nek.
A mérkőzés nyertese: Patriots (7:1)

9. hét - Bye

10. hét - Denver Broncos (I)
A Broncos 3 kemény idegenbeli mérkőzés után várja majd a Patriotsot: Giants, Chiefs (MNF) és Eagles.
A mérkőzés nyertese: Patriots (8:1)

11. hét - Oakland Raiders (I)
Ebben az évben másodjára, Tom Brady meze ismét Mexikóba érkezik, de ezúttal "hivatalosan". A Raiders bye week után érkezik majd a mérkőzésre, ami számíthat. Az is elképzelhető, hogy Bill Belichick 1 hétig Denverben tartja a csapatát, ahogy pár évvel ezelőtt is San Diegoban töltöttek a játékosok 1 hetet.
A mérkőzés nyertese: Patriots (9:1)

12. hét - Miami Dolphins (H)
A Dolphins elkapója Jarvis Landry pár nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy a Miami idén kisörpi a Patriotsot (mindkét mérkőzést megnyeri), ami könnyen céltáblává teheti őket a new englandi játékosok szemében. A Dolphins pihenő hétről érkezik majd, de talán ez sem lesz elég ahhoz, hogy Bostonban nyerjen a floridai csapat. A Patriotsnak ettől a mérkőzéstől kezdődően a maradék 6 hétfől 5-ször csoportellenfél ellen fog játszani.
A mérkőzés nyertese: Patriots (10:1)

13. hét -Buffalo Bills (I)
Az első olyan mérkőzés, ahol akár rossz időjárás is lehet. A csapat nem játszott decemberben Buffaloban 2010 óta.
A mérkőzés nyertese: Patriots (11:1)

14. hét - Miami Dolphins (I)
Nem túl gyakran fordul elő az NFL-ben, hogy egy csapat 3 héten belül kétszer is ugyanazzal az ellenféllel találkozik. Ez eddig még csak egyszer fordult elő 2000-ben, amikor október 8-án a Coltsot fogadta a csapat (és nyert), majd két hét múlva idegenben kikapott.
A mérkőzés nyertese: Dolphins (11-2)

15. hét - Pittsburgh Steelers (I)
Kemény mérkőzés lesz, hiszen az 5. idegenbeli csata lesz 6 héten belül. Azonban a Steelers sem lesz sokkal jobb helyzetben, hiszen az előző 4 mérkőzése főműsoridős lesz: Titans (otthon, TNF), Packers (otthon, SNF), Bengals (idegenben, MNF) és Ravens (otthon, SNF).
A mérkőzés nyertese: Patriots (12-2)

16. hét - Buffalo Bills (H)
Az ünnepeket a csapat már otthon töltheti, kedves ajándék az NFL-től.
A mérkőzés nyertese: Patriots (13-2)

17. hét - New York Jets (H)
Elképzelhető, hogy a Jets ekkor már csak a jobb (akár az 1.) draft pickre fog játszani, de az is benne lehet, hogy a Patriotsnak ez a mérkőzés már nem fog számítani a rájátszás tekintetében. Így akár meg is viccelheti a Jetset, hogy pozíciót veszítsen a draftra.
A mérkőzés nyertese: Jets (13-3)

A hozzászólásokban várjuk a Ti tippjeiteket is.

Forrás: ESPNBoston