2019 Combine menetrend

A 2019-es NFL Combine ugyan már elkezdődött, azonban a szurkolók számára legérdekesebbnek ígérkező rész, a fizikai felmérők a mai napon szerepelnek először a menetrendben. A Combine-ról élőben közvetít az NFL Network pénteken 15:00-tól.

brady
-TORESPONT-
A Combine február 26.-án kezdődött el Indianapolisban, a Colts stadionjában. A játékosok a posztjuk szerint csoportokba vannak osztva, minden csoportnak megvan a maga menterendje, azonban a különböző felmérők, beszélgetések azonos sorrendben történnek:
1. nap: regisztráció, előzetes vizsgálatok és röntgen, terheléses teszt, interjúk a csapatokkal
2. nap: orvosi vizsgálatok, testi adottságok mérése, terheléses teszt, interjúk a csapatokkal
3. nap: pszichológiai teszt, NFLPA (játékos szakszervezet) találkozó, média, fekvenyomás, interjúk a csapatokkal
4. nap: felmérők a pályán (40 yard futás, 20 yardos shuttle, magasugrás, távolugrás, stb...) és a pozíciós gyakorlatok

Tehát az első csoport ma kezdi meg a felmérőket a pályán és a pozíciós gyakorlatokat, ami a legszurkolóbarátabb része a Combinenak. A következő csoportok a következő napokon kerülnek sorra ebben:
Március 1.: RB, OL, ST
Március 2.: QB, WR, TE
Március 3.: DL, LB
Március 4.: DB

Az idei Combine-on összesen 337 játékos fogja megmérettetni magát. A meghívottak teljes listáját itt találhatjátok: NFL Combine 2019

Az ESPN, mint minden évben, ezúttal is közzétett egy listát minden csapattal kapcsoltban, amiben a (általuk gondolt) hiányposztokat és a lehetséges célpontokat írják le. A Patriots-al kapcsoltaban Mike Reiss írta le a gondolatait:
"WR: Julian Edelman az egyetlen elkapó a csapatban aki az aktív keret tagja volt a Super Bowl-on és a 2019-es szezonra is szerződéssel rendelkezik, tehát több helyet kell betöltenie a csapatnak. Az egyetemi játékosmegfigyelések egyik fontos pontja, hogy a saját környékedet különösen jól feltérképezd, emiatt lehet különösen érdekes célpont Andy Isabella, aki a UMass-re (University of Massachusetts) járt. Nem gyakran fordul elő, hogy a UMass-ről valaki az év ezen pontján tornássza felfelé az értékét. Azonban Isabella pontosan ezt teszi, miután jól szerepelt a Senior Bowl-on. Az, hogy beleillik-e a Patriots rendszerébe, az még nem derült ki."  További hiányposztok: QB, TE

forrás: ESPN