Menetrend

2019 Combine menetrend

2019. 03. 01. 11:23
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek
A 2019-es NFL Combine ugyan már elkezdődött, azonban a szurkolók számára legérdekesebbnek ígérkező rész, a fizikai felmérők a mai napon szerepelnek először a menetrendben. A Combine-ról élőben közvetít az NFL Network pénteken 15:00-tól.

brady


A Combine február 26.-án kezdődött el Indianapolisban, a Colts stadionjában. A játékosok a posztjuk szerint csoportokba vannak osztva, minden csoportnak megvan a maga menterendje, azonban a különböző felmérők, beszélgetések azonos sorrendben történnek:
1. nap: regisztráció, előzetes vizsgálatok és röntgen, terheléses teszt, interjúk a csapatokkal
2. nap: orvosi vizsgálatok, testi adottságok mérése, terheléses teszt, interjúk a csapatokkal
3. nap: pszichológiai teszt, NFLPA (játékos szakszervezet) találkozó, média, fekvenyomás, interjúk a csapatokkal
4. nap: felmérők a pályán (40 yard futás, 20 yardos shuttle, magasugrás, távolugrás, stb...) és a pozíciós gyakorlatok

Tehát az első csoport ma kezdi meg a felmérőket a pályán és a pozíciós gyakorlatokat, ami a legszurkolóbarátabb része a Combinenak. A következő csoportok a következő napokon kerülnek sorra ebben:
Március 1.: RB, OL, ST
Március 2.: QB, WR, TE
Március 3.: DL, LB
Március 4.: DB

Az idei Combine-on összesen 337 játékos fogja megmérettetni magát. A meghívottak teljes listáját itt találhatjátok: NFL Combine 2019

Az ESPN, mint minden évben, ezúttal is közzétett egy listát minden csapattal kapcsoltban, amiben a (általuk gondolt) hiányposztokat és a lehetséges célpontokat írják le. A Patriots-al kapcsoltaban Mike Reiss írta le a gondolatait:
"WR: Julian Edelman az egyetlen elkapó a csapatban aki az aktív keret tagja volt a Super Bowl-on és a 2019-es szezonra is szerződéssel rendelkezik, tehát több helyet kell betöltenie a csapatnak. Az egyetemi játékosmegfigyelések egyik fontos pontja, hogy a saját környékedet különösen jól feltérképezd, emiatt lehet különösen érdekes célpont Andy Isabella, aki a UMass-re (University of Massachusetts) járt. Nem gyakran fordul elő, hogy a UMass-ről valaki az év ezen pontján tornássza felfelé az értékét. Azonban Isabella pontosan ezt teszi, miután jól szerepelt a Senior Bowl-on. Az, hogy beleillik-e a Patriots rendszerébe, az még nem derült ki."  További hiányposztok: QB, TE

forrás: ESPN

Hozzászólások

2019. 03. 01. 12:59
Rob Donkowski
Vajon volt inas a földön, aki a kép készültének pillanatában azt gondolta, hogy az ott látható úriember lesz minden idők legnagyszerűbb megirányítója, sőt játékosa?
2019. 03. 01. 14:19
anti pass
Sem azt sem az sem néz ki belőle, hogy először az igazán csinos modell Bridget Moynahan szül neki egy gyermeket majd a szupermodell Gisele Bündchen lesz a felesége és gyermekei anyja! talán a gatya miatt ilyen sikeres a nőknél!
2019. 03. 01. 14:32
anti pass
No, de komolyan? Milyen poszton nem szenvedünk hiányt? Kezdjük az edzőivel, hiszen BB sok kritikát kapott és egy nyavalyás SB győzelemmel nem lehet lemosni a gyalázatot! Azután új tulajdonos is kellene, mert szegény Kraft úr nem maradhat ezek után. Ki kell dobni! A védelem nagyon jó lenne ha nem menne el senki és alaposan felerősítenék négy-öt új játékossal. Speciális résszel csak az a gond, hogy vagy jól, vagy rosszul játszanak! Kivágni az egészet. Támadószekciónál kellene elkapók, futók és a falat is lehetne erősíteni. Vagy játékosokkal vagy egy kollektív kondibérlettel. TE sincs megoldva, hiszen Gronk vagy játszik, vagy nem. És a két legfontosabb rész, amelyben hiányunk van! Fiatal, lehetőleg két-három év alatt beérő szuper-tehetségű és a harminckettedik helyről draftolható irányító. Másik nagy hiányunk az elkölthető pénzből lenne. A rosseb a főníciaiakba, mert mióta feltalálták a pénzt, mindig csak baj van vele!
2019. 03. 01. 17:48
Lucius
TE, QB és WR posztról van a cikkben szó. A többi honnan jött?
2019. 03. 01. 18:26
loop80
Iróniából. Az egy messzi-messzi ország. ;)
2019. 03. 01. 20:55
anti pass
2019. 03. 02. 10:45
Lucius
Ja ok... csak mert szerintem ez a 3 post teljesen jogos need. Kb ennyi kell, ha sikerül megtartani az FA- egy részét, hogy ismét komoly esélyes legyen a csapat.
2019. 03. 01. 19:19
vodka03
Bárcsak ne reklámoznának minden 5 percben vagy legalább raknák fel vágatlanul valahova az összes drillt, amiket nem látni a reklámok miatt.
2019. 03. 01. 21:09
vodka03
Sanders volt a kedvenc RB célponntom már a combine előtt is és nem kellett csalódni benne ma sem, ráadásul volt vele találkozó is Pats staff részről (nem mintha sokat jelentene). Talán Weber meg Ollison volt mellette kiemelkedő.

Egy másik kedvenc célpontommal is volt meeting Greg Dortch személyében, de meglepődnék, ha végül elhoznánk tekintve, hogy BB nem nagyon draftol sophmore-okat.
2019. 03. 01. 21:15
anti pass
Tisztelt Lucius!
Nekem úgy jött le a cikkből, hogy WR-ből kevés Edelman és kellene még valaki mellé, mögé vagy valahova és ezen kívül gondjaink vannak illetve hiányunk lépett fel QB és TE posztokon is! Mivel az elmúlt száz és a következő másfél száz év leges-legjobb irányítója még játszani óhajt pár évet és a liga legjobb tigh endje sem mondotta ki, hogy "Hasta la vista baby", tehát nem igazán tudtam komolyan venni a hiányzói felsorolást. Mellesleg már unom ezeket a hosszú hétvégéket és kezdem unni a Super Bowl-t is, mert annyiszor megnéztem. Nekem új gyűrű oltaná mostanság felgyülemlő szomjamat! A draft és az új játékosok igazolása körüli káosz, tervszerűtlenség, majd a most még oly nagyra tartott edző lehülyézése hoz némi kis izgalmat, DE az is több lesz a semminél!
2019. 03. 02. 11:05
Lucius
Fentebb megválaszoltam miért kérdeztem. Szerintem te is tudod miért számít neednek ez a 3 poszt, de leírhatom. Gronk folyton sérült és a visszavonuláson gondolkodik. Más elkapniis tudó TE nincs a csapatban. TB 2-3 évre vagy 1 komolyanb sérülésre van a visszavonulástól, szükség lenne egy utódra, amihez meg kell nézni pár embert gondolom és minél többet dolgozik TB-vel annál jobb (mellesleg olcsóbban és lelkesebben ül a padon, mint egy veterán QB). JE -ről szerintem pont jót írt a cikk, nem véletlenül lett MVP sem az SB-n. De nyilván nem a legjobb ötlet egyetlen használható slot WR- el nekivágni a szezonnak.
2019. 03. 02. 11:08
Lucius
De nem kötözködni akartam, csak pont ezt gondoltam az SB után, hogy ennyi kellene és megint birang erős a csapat.
2019. 03. 01. 21:34
vodka03
Úgy tűnik a csapat az összes top TE-el találkozott a napokban. Talán Knox az egyetlen, aki kimaradt eddig.
Hozzászólás a(z) 2019 Combine menetrend bejegyzéshez