Menetrend

7 körös Patriots Mock Draft - Increay

2018. 04. 26. 08:00
Szerző: Increay
Kategória: Cikkek
Már csak néhány óra és kezdetét veszi a 2018-as NFL Draft. Kedden Paul, szerdán pedig Spigo 7 körös Patriots mockját olvashattátok, a sort pedig az enyém zárja. A kommentek között jöhetnek a vélemények, ne fogjátok vissza magatokat.

1/23: Leighton Vander Esch, LB, Boise State

Szerintem Vander Esch sokak kedvence idén, remélem 1/23-on még benn lesz. Vander Esch egy rendkívül atletikus, nagydarab LB, szinte hihetetlen, hogy tud ilyen gyorsan mozgatni ekkora súlyt. Főleg futás ellen elit, passzoknál a zónázásban még van mit javulnia, a potenciál azonban adott. Az egyetemen csapatkapitány volt, ez nagy pluszt jelent sok GM szemében. Elég nehéz meghatározni azt, hogy hol fog elkelni: láttam már 17. helyen is egy mockban, máshol az első körbe sem fért be. Ezek közül inkább az első opció felé hajlok, kapott egy kis hype-ot a srác, egyre feljebb szökött a boardokon. Ráférne egy év "tanulás", első évében ezért nem is várok tőle bomba teljesítményt. Ha ki tudják aknázni a benne rejlő lehetőségeket akkor egy igazi MindenEsch linebackerré válhat.

Highlights

TRADE: Patriots adja: 1/31 -> Buccaneers adja: 2/38, 4/102

Belichick idén is megfoszt minket a dupla elsőkörös élménytől, 7 helyért cserébe szerez egy negyedik kört, ami idén úgy sincs a csapatnak.

2/38: Justin Reid, S, Stanford

Bizony egy safety! Reid nekem az egyik titkos favoritom és kedvencem. 2017-es szezonja kiemelkedőre sikerült, 99 tackle, 5 labdaszerzés, 6 leütött passz. Bár nem feltétlen hiányposztra érkezik (Chung nem lesz fiatalabb), nálam ez egy teljesen jó pick, fontos szereplője lehet a Pats védelmének.

Highlights

2/43: Kolton Miller, OT, UCLA

Sokáig gondolkoztam, hogy Miller vagy esetleg Christian Kirk legyen, végül maradtam Millernél. Szerintem ő is egy picit túlhypolt tackle, ezért is "vártam" vele eddig. Simán benne van a pakliban, hogy még itt is elérhető, azon túl hogy rendkívül atletikus, "sok mindent nem mutatott". Futásblokkolásban fejlődnie kell, sokak szerint egy Solder 2.0. Bár a kommentek két részre szakadtak Millert illetően, és én is azok közé tartozom akik nem feltétlen hoznának ide ilyen korán játékost, valamiért mégis úgy éreztem őt kell kiválasztanom, még akkor is ha Kirknek egyébként jobban örülnék.

Highlights

2/63: Kyle Lauletta, QB, Richmond

Solder 2.0 után egy Garoppolo 2.0! Lolita bizony! Már az előző 7 körös mockomban is hozzánk írtam, most egy körrel hamarabb. Sokan felhördülhetnek most, második körben Lauletta?! Igen, valóban reachnek érzem én is, de két nagyon egyszerű magyarázatom van rá: 1. Belichickkel nem először fordulna elő, hogy sokkal hamarabb húz valakit, mint ahogy arra számítani lehet (lásd pl. Jordan Richards vagy Vincent Valentine). 2. Szerintem elég nagy rush lesz az irányítókért, nálam Lauletta a 7. (Darnold, Allen, Mayfield, Rosen, Jackson és Rudolph után), így pedig ha a Pats szeretné őt, akkor lépniük kell.

Highlights

3/95: Nyheim Hines, RB, N.C. State

Hinesról már a Combine cikkben volt szó, nagyon sokoldalú játékos. Igen, játékos, mert returnerként és gunnerként is játszott az egyetemen. Egyedül nem fogja megváltani a világot, de a többi futóval kevergetve rendkívül hasznos lehet. Mint tudjuk, a Patriotsnál pont ilyen szisztéma a jellemző...

Highlights

4/102: Nick Nelson, CB, Wisconsin

Nelson porcsérülést szedett össze az offseasonben, de az edzőtáborra már minden bizonnyal bevethető lesz. Egy nagyon érdekes tény vele kapcsolatban: több mint 40 leütött passza volt az egyetemen, de egyetlen interceptiont sem szerzett. Ez felvet néhány kérdést a labdaérzékével kapcsolatban. Nagyon keményen dolgozik minden egyes edzésen, ez valószínűleg nagy pluszpont Belichicknél. Főleg emberfogásban jó, de sok zászlót is dobtak rá az egyetemen. A Patriots McCourty megszerzésével jól áll CB poszton, de nem árt az erősítés, fiatalítás. Nelson szép lassan beépülhet a secondarybe, hogy idővel átvegye a CB2 posztot. Legyünk őszinték, egy Rowe, Jonathan Jones, Ryan Lewis, Nelson, Cyrus Jones ötös nem rossz utánpótlás sérülés esetén.

Highlights

6/198: Troy Apke, S, Penn State

A szerkesztők között mindennapos téma szinte már Apke, így nem hagyhattam ki. Leginkább a speciális egységben játszhat majd, sérülés és/vagy pihentetés esetén kerülhet be néhány snapre a védelembe. Apke édesapja a Steelers játékosa volt a '80-as években, fia pedig elkapóként került az egyetemre, itt lett belőle safety. Folytatódik a keret feltöltése fehér játékosokkal.

Highlights

6/210: Braxton Berrios, WR, Miami

Csak egy szimpla csere, Amendola Miamibe, Berrios New Englandbe. Természetesen ez csak vicc, Berrios nem a Dolphinsban játszott, de sokak szerint játéka egyértelműen Dolához hasonlítható. WR fronton jelenleg megvan a csapat, de Edelman sem lesz már fiatalabb, ráadásul sérülésből jön vissza, egy slot elkapóra pedig mindig szükség van. Berriost mindhármunk a Patshez várja, én bízom benne, hogy nem tévedünk.

Highlights

7/219: Tyler Conklin, TE, Central Michigan

Conklinnak remekül sikerült a 2016-os éve, aztán egy sérülés miatt szinte a teljes 2017-es éve ment a kukába, az első 5 meccset kénytelen volt kihagyni, sosem tudta visszanyerni sérülés előtti formáját. Nem a legjobb blokkoló a classban, de arra a szerepre ugye ott van Allen. Hetedik körben teljesen vállalható, ha nem válik be sincsen nagy probléma, ellenben egy remek elkapó TE-vel lesz gazdagabb a roster.

Highlights

Végül szeretném a segítségeteket kérni, az alábbi kérdőív kitöltésével az egyetemi munkámat segítenétek. Előre is köszönöm!

Remélem sokatokkal tudunk majd csevegni Spigo és Paul live podcastja alatt!

Hozzászólások

2018. 04. 26. 08:35
Ez elég jó lett :)
2018. 04. 26. 09:34
Increay
:) köszönöm Spigo:) el kéne küldeni BB-nek, hátha... :D
2018. 04. 26. 08:38
Croaker
Papírforma szerint 4 csapat húz QB-t elsőre
- Browns
- Jets
- Bills
- Cardinals

Ezzel kimegy 4 irányító az általad felsorolt 6-ból (Darnold, Allen, Mayfield, Rosen, Jackson és Rudolph)

Én, ha GM/HC lennék:

Eli Manning mellé mindenképp húznék - 5. QB

Brees szintén zenész, 39 éves, 2 évre aláírt, de valamikor nevelni is kell, főleg, ha tényleg nincs a következő 2 évi drafton értelmes prospect. - 6. QB

Aztán ott van a sérülésből visszatérő Aaron Rogers és Deshaun Watson, ki tudja hogy térnek vissza, ráadásul Rogers állítólag igen pipa az elbocsájtások miatt, tehát ő is kérdéses szerintem. - lehetséges 7. pick a kettőből?

Colts- Luck, lesz vele luck? Még csak nem is dobál, de elvileg oké, ott van Brissett, aki nekem nagy kérdőjel. Steelers - Rotyiberger, volt pletyka hogy visszavonul, lehet lesz szükség utánpótlásra - 8. pick a kettőből?

Ravens - Flacco sérülésből jön vissza , mögé hozták RGIII-t, hát elég kórházpáros. Oda is mehetne valaki.

Szumma szummárum, ha nagyon szorul a hurok, és BB úgy érzi, hogy most vagy soha meg kell találni TB utódját, és ez az érzés a többi csapatban is megvan a saját irányítóhelyzetük ismeretében, akkor (számomra) nagyon rizikós végignézni 62 picket és reménykedni, hogy (amennyiben Lolita a favorit) kiválasztja e valaki azt, akire potenciálisan rábíznád a csapatot a Brady utáni időkben.

Tudja fene, én vagy feltradelnék valamennyit, és húznék jobbat mint Loliboy, vagy ha őt akarnám, akkor mielőbb, legkésőbb 31-re kihúznám.

Na de én igen messze vagyok a draft-guruságtól, nem hiába nincs mock draftom :)
2018. 04. 26. 09:54
Foherty
GB és a Texans szerintem nem akar backup QB-t húzni az első két körben. Annál jobb a mostani backup mindekét helyen.

De ettől még a lényeggel egyetértek: ha a jövő franchise QB-ját akarjuk kihúzni, akkor nincs mire várni és ezzel kockáztatni. Sőt, az 1. kör az 5. éves opció miatt is jobb.
2018. 04. 26. 22:19
JTG
Ha a Giants nem húz 2.helyen Qb-t akoor jó hülyék (muuk sztem nem fog), a Saints mjuk benne van h húz de sztem ők a kicserélnek az 1.körből is, mert ott a TE lesz a kötelező az pedig fog menni a 2.kör elején is, ők beelőzhetnek Rudolphért.
Hát a Texans pickjeit tekintve h nincs 1-2.kőr sztem nem veszélyesek, a Pacers elvitte Kizert, a Coltsnak ott van Brisett, mögé valaki öreg lesz, Ravens sztem nem húz RGIII után a drafton
2018. 04. 26. 09:49
Mikler a 2. végén? Nagyon csodálkoznék.
Apke pick a legjobb. Tökösen bevállaltad :)
2018. 04. 26. 10:11
Increay
Ha Millerre gondolsz, akkor második közepe, 9ers pick :) gondoltam, hogy Apke tetszeni fog ;)
2018. 04. 26. 10:09
vhs-box
Nagyon remelem OT nem jon az elso 2 korben . LB ,DE ,CB, QB . Rudolph! ez lenne az szamomra a legjobb opcio
2018. 04. 26. 17:39
Tzimisce
Skacok, miért erőltetitek a DB-t a második körben?
Semmiből nem tanultok? Ha ennyire nagy májer Lolita, akkor szerintem ki kell húzni a hátracserélt helyen. Vagy akár 1/31-re is.
2018. 04. 26. 17:53
fandorin
Úgy látom, minél vadabbak a tippek, annál több a hozzászólás! Paul43 ebben a kategóriában verhetetlen! :)
2018. 04. 26. 19:00
vodka03
Bedobom én is, amit csináltam magamnak:

1/23: Rashaan Evans LB
Trade 1/31, 6/210 for 2/36, 4/104
2/36: James Daniels G/C
2/43: Brian O'Neill OT
Trade 2/63 for 3/77, 5/151, 5/158
3/77: Kyzir White S
3/95: Mark Walton RB
4/104: Mike White QB
Trade 5/151, for Carl Nassib DE
5/158: Parry Nickerson CB
6/198: Trey Quinn WR
7/219: Devante Downs LB
2018. 04. 26. 20:45
LAX
Tetszik. Sok videot neztem Whiterol, igeretesnek tunik.
Ot mindenkepp szeretnem ha draftolnank.
A masik kedvencem Rudolph bar ugy nez ki a csapate Lamar.
Meglatjuk. En kibekulnek egy: 2 LB az elso korben /Evans and LVE, aztan Mason es egy TE a masodikban es onnantol barki johet. Nagyon varom mar. Go Patriots
Hozzászólás a(z) 7 körös Patriots Mock Draft - Increay bejegyzéshez