Menetrend

7 körös Pats mock Paul43-tól

2014. 04. 26. 17:40
Szerző: Paul43
Kategória: Offseason 2014
Még 13 nap és itt a 2014-es draft. Természetesen idén is készülünk nektek egy szerkesztői mock-kal az első körre (plusz egy meglepetés), valamint két olyan cikk-kel, amiben 7 körön keresztül írjuk le, szerintünk kiket húz/húzhatna a Pats.

Ebből az elsőt olvashatjátok most, ami az én választásaimat és kis ismertetőmet tartalmazza.

1/29 - Trade a Jacksonville 2/7 (39), 3/6 (70), 6/3 (179) pickjeire

A Jax az első körben kockáztatott és nem QB-t húzott, de a Carr-Garoppolo-Mettenberger trióból az egyiket biztosan maguknak akarják, így a Pats 1/29-es pickjével megszerzik a kinézett játékost. A Pats cserébe egy magas második és harmadik körös picket kap, plusz egy hatodikat is, ahol még lehet kukázni gazdagon a lecsúszott játékosok között.

2/7 (39) - Marcus Martin (C, USC)

Center poszton kicsit káosz van. Tény, hogy Wendellt visszaigazolta a csapat, de a helye szerintem nem biztos, míg a másik centert játszani tudó játékos, Dan Connolly, egyrészt sokkal terheli a capet, másrészt az utolsó évébe lép a szerződése. Martin abszolút upgrade testi adottságokat tekintve Wendell után, hiszen 190 cm és bő 140 kg, emiatt igen jól tartja a helyét és jól is blokkolja az emberét futásoknál. A fő ok, ami miatt mellette döntöttem az a sokoldalúság. Egyetemen bal guardként kezdett, majd átváltott center posztra, mindezek mellett jobb guardként is használható. Bingó, 3 posztos újonc, hasznos tagja lesz a csapatnak. 2013-at sérüléssel fejezte be és az agresszivitásban még fejlődnie kell, de Tom Brady értékes játszópajtást kap.

2/30 (62) - Troy Niklas (TE, Notre Dame)

TE poszt megint csak nagy kérdőjel a csapatnál. Azt láthattuk, hogy egy (két?) TE mekkorát tudni dobni a csapat támadójátékán és jelenleg ez a részleg sem túl acélos. Hoomanawanui egy jó kiegészítő ember, de nem egy kezdő kaliber, míg Gronkowski egészségi állapota nagy kihívás és szerintem a csapat nem fogja itt tartani a szezon után (10 millió dollár garantált sok ha ennyire sérülékeny, fontos év lesz Gronk számára az idei). Niklas egy nagydarab TE (2 m, 115 kg), aki csak 2 éve van a poszton. Intelligens játékos, képes megfutni minden TE route-ot és termetéből fakadóan jó red zone célpont. Bár nincs elit sebessége és még tanulnia kell hogyan tudja testi adottságait kihasználni, de nehéz levinni. Ezen túl blokkolóként is alkalmazható. Ha minden kötél szakad és a csapat tényleg megválik Gronktól, Niklas képes lehet a helyébe lépni, ha pedig megtartja, akkor egy Gronk-Niklas párostól mindenki bedurrant majd a naciba.

3/6 (70) - Kyle van Noy (OLB, BYU)

Kyle van Noy hónapok óta a kedvenc korai körös prospectem erre a posztra. 190 cm magas és 110 kiló, atletikus játékos. Ebben rejlik az ereje, hiszen nem ismeretlen neki a passz elleni védekezés, valamint oldalirányba is jól mozog. Használható 4-3 és 3-4-es védekezésben is mindkét oldalon a LB sorban. 2013-as idényét 70 tackle-lel (17,5 yard veszteséggel zárult), 4 sackkel, 2 INT-vel és 7 kivédekezett passzal zárta. Bár nem egy Jamie Collins kategória, de ezt a játékintelligenciájával feledtetni tudja majd. A kezei kicsit rövidek és nem a legkifinomultabb a pass rush technikája sem, de képes a szélről támadni az irányítókat. Mivel nem kezdőt keres a csapat, hanem egy erős cserét, ezért Noy-nak lesz ideje kijavítani a hibáit és sub felállásokban egy Noy-Collins páros kellően atletikus tud lenni. Egyesek szerint ha kell, MLB-ként is tud játszani.

3/29 (93) - DaQuann Jones (DT, Penn State)

Igen, tudom, hogy Wilfork is back, de kérdés, hogy ugyanaz lesz-e a pályán, akit 2012-ig láttunk, valamint Tommy Kelly sem lesz már fiatalabb. Mivel kisebb súlyú, mozgékonyabb DT-k (Armond Armstead, Chris Jones, Joe Vellano) vannak a csapatban, akik a belső rusht tudják biztosítani, így Siliga mellé kell egy másik space eater ember. Jones Bill O'Brian nevelés a Penn State-nél, tehát a Pats rendszere nem lesz ismeretlen számára. Jól tartja a fal közepét, hatékony double team-ek ellen is, amit a Patsnél nagyon szeretnek és - bár a számai nem ezt mutatják - vannak pass rush képességei is, jó a bull rush technikája. És, hogy itt se maradjon ki, Jones 193 cm magas és 145 kiló. Bár most a DT szekció kicsit sűrűnek tűnik, a mennyiség sajnos nem jelenti azt, hogy mindenki csúcsteljesítményre lenne képes. Az ifjú védő remek tagja lesz a rotációnak.

4/30 (130) - Logan Thomas (QB, Virginia Tech)

Mettenbergert jobban szerettem volna, de itt ő már rég kiment. Mivel a csapatnak nem kell egy azonnali kezdő, így Thomas-szal jó vásárt csinálnak a negyedik kör végén. 2 méter magas pocker passer irányító, aki korábban TE volt, de mi ettől most eltekintünk. Thomas nagyon erős karral rendelkezik (az egyetlen irányító, aki 90 km/h-nál gyorsabban tudta dobni a labdát), szinte bármilyen távolságba eldobja a labdát, viszont a karerőssege miatt gondjai vannak a rövid passzokkal, a technika még itt sem kiforrott. Egyetemen csapatkapitány volt, okos srácnak tartják. Legnagyobb hibája, hogy nagyon inkonzisztens, sok INT-t dobott pályafutása során és pontossága csak picivel van 50% fölött. Brady mögött eltölteni 2-3 évet számára áldás lehet, ha odafigyel és ki tudják javítani a hibáit, akkor ő lehet a poszt-Brady korszak első kezdő irányítója.

4/40 (140 kompenzációs pick) - Will Clarke (DE, West Virginia)

Tipikus Pats felépítésű (2 m magas, 120 kiló) játékos, bizonyos szempontból a rookie Chandler Jonesra emlékeztet, de azért nem ugyanaz a szint, amit mutat a tény, hogy a negyedik kör végén még elérhető. Súlyához és magasságához képest gyors, jó mozgású. Szélről képes lehet zavarni az irányítót, sőt sokszor jól nyúl bele a passzsávokba is, 2012-ben és 2013-ban is 3-3 passzt ütött le. Képes a labdás ember után menni és üldözni azt. Okos, tanítható embernek tartják, akiben van vezetői potenciál is. Amiben Chandler Jonesra hasonlít, hogy bár gyors, de nem elég erős, masszívabb OT-k el tudják takarítani az útból, valamint a pass rush technikáján még van csiszolnivaló. 3 éve alatt sosem volt komolyabban sérült, értékes tagja lehet a DE rotációnak.

6/3 (179) - Brock Vereen (S, Minnesota)

Igen, ő a kisebbik Vereen, a Pats RB Shane Vereen öccse, aki inkább játszana bátyja ellen, mint vele, de egy rookie sem fog nyafogni, ha azonnal egy SB esélyes csapathoz kerül. Bár nem egy keményen ütköző safety, ettől független elég erős (25-ször nyomta ki a 100kg-t a Combine-on, ami a legtöbb a DB-k között) és nagyon gyors (4,47-es 40 yard, 6,9-es 3 cone drill). Kiváló csapatjátékos, imádja a focit, szenvedélyes. Érti a zónákat, jól veszi fel a közelébe érkező elkapókat és rajtuk is tud maradni. Ezek mellett van special team tapasztalata, ami köztudottan előny, ha valaki a Patshez kerül a hátsó körökben. Sajnos nem elég colos, hogy tight endek ellen ne legyen hátrányban és futás ellen még fejlődnie kell, de Harmonnal jó párost alkothatnak DMC mellett.

6/30 (206) - Colt Lyerla (TE, Oregon)

Nagyon nagy kérdés, hogy a Pats Hernandez utódjául, egy Hernandez múltjával pariban levő játékost választ, de egy próbát megérhet. A 193 centis, 110 kilós Lyerla igazi elkapó TE, annak minden előnyével és hátrányával. Nagyon puhák a kezei, jó a súlypont emelkedése és az elkapási technikája is remek. Jól futja a route-okat és képes magának szabad teret teremteni, azzal, hogy átveri a védőit a mozgásával. Okos, keményen dolgozik, de nehezen viseli sokszor a kritikákat. Nem egy blokkoló fajta, de neki nem is ez a szerep való. A legnagyobb hibája azonban a magatartása. Zaklatott gyerekkora volt, neki leginkább egy olyan edzőre lenne szüksége, aki apja helyett apja tud lenni. Volt kokain gondja, szabályokat szegett meg, a tanulmányai is össze-vissza haladtak. Ha a Pats kicsit rendbe tudja tenni a srác fejében a dolgokat, akkor ő lehet a 2014-es draft stealje, ha nem, akkor meg csak egy hátsó körös picket bukik a csapat.

7/29 (244) - Damien Williams (RB, Oklahoma)

Jelenleg nincs olyan RB a keretben, akinek 2014 után élő szerződése lenne a csapattal. Vereen-nek és Ridley-nek nagy esélye van maradni, ha a sérülések (Vereen) és a fumble-k (Ridley) elkerülik őket. Williams sem probléma mentes, tavaly 2 meccsről eltiltották, mivel megszegte a csapat szabályzatát. Ezek ellenére egy nagyobb darab (100 kiló fölötti valamivel) RB-t tisztelhetünk benne, aki képes oldalmozgással kikerülni az őt kiütni kívánó védőket az első sorban és szabad területre játszani magát. Jók a kezei, elkapás után képes yardokat termelni. Viszont neki leginkább a szélső futások kedveznek, inkább gyors (4,46-os 40 yard), mint erős, belső futásoknál sokszor képtelen áttörni az első védelmi soron. Valamint a passz védekezésben sem jeleskedik túlzottan. Az utolsó kör végén bevállalható kockázat.

Összegzés: Igen, bizonyos posztokon lehet kevesebb embert választottam, mint az várható lett volna. Az OL-be elég egy draftolt játékos, mivel ott van Josh Kline is és a többiek a PS-ben. Safety poszton egyelőre úgy tűnik, a csapat bízik Harmonban. TE-eknél pedig Gronkkal vagyok nagyon nagy gondban, ezért dupláztam. Nehezen hiszem, hogy ennyi műtéttel a háta mögött olyan évet tud produkálni, hogy a csapat rááldozzon 10 millió azonnali, garantált dollárt. Jelenleg úgy tűnik, hogy utolsó évét kezdi a mostani szerződésével (nem zárom ki, hogy visszahozzák mérsékeltebb áron, de azt sem, hogy rám cáfol és egy beast idényt rak le az asztalra). DT poszton pedig készülök a két öreg utáni időkre.

Kommentekben szívesen veszem véleményeteket.

Hozzászólások

2014. 04. 26. 19:34
cescf4
engem az érdekelne, hogy a te számításodban a drafton Nikolas hanyadik TE-ként kelne el?

sztem TE az a poszt ahova muszáj kezdő kalibert húzni én még az is meg merném kockáztatni hogy fel kellene tradelni Ebron-ért, ha esetleg 20. helyig csúszna (pár mock-ban kihozták első kör végére)

amúgy a pickekkel nagyjából egyetértek, én ezekre a posztokra tuti várok húzást:
DE-TE-LB-OL

és akkor jövő építése érdekében:
QB-RB-DT
posztokkal lehet számolni

de hogy BB-ék kiben látják meg a tehetséget azzal nem lehet számolni :D
2014. 04. 26. 20:06
Niklas szerintem a 3. vagy a 4. TE-ként fog elkelni. Az első természetesen Ebron, akiért fel nem tradelnék feltétlen, de ha neadjisten 25 körül elérhető, akkor talán. Viszont BB nem igazán választ TE-t az első körben, Ben Watson volt az utolsó ilyen még 2004-ben a 32. helyen. A második választott lehet Amaro vagy Seferian-Jenkins. Jenkins megítélésétől függ Niklas 3. vagy 4. helye. Szerintem Jenkinst hamarabb elviszik, ezért húztam be Niklast, de itt nem lennék akkor sem szomorú ha Jenkins a Patshez kerülne.
2014. 04. 26. 20:37
cescf4
akkor egyre gondoltunk, én is arra számítok hogy az első körben ügye adott Ebron kiválasztása, viszont a második kör végére már több mint valószínű hogy az első 3 TE(elégé szubjektív a sorrend) ki fog menni

számomra a legnagyobb kérdés hogy 2/30-ra az Ebron/AFJ/Niklas hármasból egy bent maradhat e, ha igen az első választással ráérünk egy igen jó DE-t hozni, esetleg a te sokoldalú OL pick-ed is nagyon tetszik
viszont ha nem, akkor bármekkora reachnek tűnik, de a legjobb TE-det kéne elvinni az első körben
2014. 04. 27. 15:11
MemphisM
Én személy szerint Amaro draftolásában bízom...
2014. 04. 26. 19:41
zo72
én ezt tippelem (csak posztokra): 1/29-re nem választunk hanem trade lesz kifelé az 1. körből. Az első 4 helyre az alábbi posztokat várom C/G,DT,DE,TE (2 és 3 körben)
Hátsó körökben: S,LB,TE,LB,RB.
De BB úgyis máshogy dönt mint mi szurkolok.
2014. 04. 26. 19:52
cspeti98
Én nem szeretnék korai TE picket, egyik top TE-t se tartom kezdő kalibernek. Bucannon bent volt még, amikor Niklast húztad?
2014. 04. 26. 19:59
Hogy érted, hogy benn volt-e még? Nem használtam semmilyen draft szimulátor programot, kizárólag saját gondolatokból merítettem.
Ahogy írtm az összegzésben is, nem tartom jelenleg a SS posztot olyan top need-nek, hogy a többit a háttérbe szorítsa. A Harmon/Vereen/Chung - DMC csapat szerintem elfogadhatóan fogja védeni a hátsó részeket, főleg a CB upgrade után. Viszont pl TE poszton nincs azonnal bevethető kezdő játékosunk, aki egészséges.
2014. 04. 26. 20:28
cspeti98
Azt hittem draft szimulátorral csináltad.
Én szívesen látnék egy kőkemény SS-t a csapatabn és sok helyen olvastam, hogy BB-ék nagyon érdeklődnek Bucannon iránt. Elhiszem, hogy kéne kezdő játékos TE posztra, de szerintem max. Ebron kezdő kaliber az idei drafton.
2014. 04. 26. 20:50
Személy szerint én is szívesen látnék egy új Rodney Harrisont, aki a lelket kiüti az ellenfélből, de a csapatnak meglátásom szerint vannak nagyobb needjei. Amennyiben Bucannon a második kör végén még elérhető lenne, akkor remek és jöhet. De sajnos nem látom reális esélyét ennek a verziónak.

Nem használok ilyen szimulátorokat, inkább jobban utánaolvasok az embereknek.
2014. 04. 26. 20:56
Zarathorn
Logan Thomast inkább neeeeee valaki mást nem lehetne...
2014. 04. 26. 21:03
Boston
Én sem hiszek a korai TE pickben. Egyrészt a JMD játékrendszere nyomokban sem emlékeztetett tavaly Bill O'Brianére, másrészt szerintem a liga legjobb TE mögé nem kell okvetlenül egy első-második körös prospectet kell a padra ültetni. Hóemberrel az elsők között hosszabbított a csapat, szerintem sokkal nagyobb a vezetőség bizalma benne, mint nekünk szurkolóknak :)
Én a tavalyi PAtriots DL legnagyobb problémájának a futás elleni védekezést láttam, ezért egy Red Bryant szerű játékost szeretnék Deandre Coleman személyében.
Will Clarke és Kyle VAn Noy nekem is nagy kedvencem, bár utóbbi szerintem a viszonylag véknya combine eredmények ellenére sem lesz már benn a harmadik körben (de még talán a második végén sem).
Számomra ennek a draftnak a legnagyobb feladta az LB/DE/OL depth megoldása. Aztán Belichick majd jól bebizonyítja, hogy mennyire rosszul látom :D
2014. 04. 26. 21:37
TE poszton az szerintem a legnagyobb kérdés, hogy mennyire bíznak Gronkban hosszabb távon, illetve mikorra látják a visszatérését. Amennyiben ismét PUP-on kezd, illetve az egészsége felől nem 100%-os a bizalom, akkor lesz korai TE húzás, mivel Human egyedül nagyon kevés. És hiába JMD nem a dupla TE felállások barátja (mint BoB), de tavaly is láttuk, hogy egy jó TE-től megtáltosodik az offense. Én erre alapoztam a korai TE húzást (illetve, ahogy annak többször is hangot adtam, nem bízom Gronk egèszségében hosszú távon).

Van Noynál egy folgot tartok problémásnak (ami BB-nél sokszor mérvadó), mégpedig a lassabb 3cone drill eredményt (7,22 mp).
2014. 04. 27. 10:20
BaP
A TE biztos, hogy top need, de Niklas nem túl lassú? JMD miatt azt is el tudom képzelni, hogy a 2. TE helyett inkább egy magas, atletikus WR jön.

A többi pick-eddel nagyságrendileg egyetértek, kivéve a safety-t, oda egy csonttörő gyerek kéne, aki lezúzza a futót, TE-t egyaránt, főleg, mert Revisre, Brownerre, Dennard-re nem hiszem, hogy nagyon rá kell segíteni a vonal mellett ( illetve arra van is emberünk)
2014. 04. 27. 10:41
cspeti98
A safetyvel nagyon egyetértek, Bucannon jöhetne.
2014. 04. 27. 11:37
BaP
Szerintem ő már nem lesz benn, mikor mi húzunk, és ha benn is lenne, a C/G, a passrush DE, meg a TE is nagyobb need az elején....
2014. 04. 27. 12:11
Mihez képest lassú? Gronkhoz képest lassú valóban, de Gronkhoz képest max Ebron és Lyerla nem lassú, de ők nem igazán blokkolók. Igen Niklas lassabb, mint Amaro pl. De a másik favoritom Jenkins is csak a 40 yardban hozza Gronk számát, míg 3 cone drillben elmarad. Ez utóbbiban Fiedorowicz, aki a 7,1-es eredményével az abszolút meglepetést kategória.
A mostani kínálatban nincs Gronkhoz fogható prospect. De Niklas csak 2 éve TE, így van benne bőven fejlődési lehetőség és az atletikusság miatt dupláztam a TE szekcióban.

Bucannon szerintem nem lesz benn a második kör végén és a csapatnak több needje van, mint, hogy első körben behúzza vagy trade után a második kör elején.
Mondom még egyszer, személy szerint imádnék egy csinttörő SS-t a csapatban, de szerintem a csapat szemszögéből ez nem top need.

Persze jöhet egy magas WR, pl. a Rutgerses fiú a 4. körben, de Gronkra való tekintettel egy TE magasabb prioritás.
2014. 04. 27. 12:25
BaP
Igen, pont Fiederowitz-ra gondoltam, mint lehetőség esetleg, szerintem ő jobb lehet Niklasnál, persze kisebb..
Bucannon szerintem se lesz már benn, de szerintem nem csak ő az opció.
Lyerla egy kurvajó játékos, zseniális combine számokkal, de sokkal szarabb renoméval, mint amilyen akár a 2x gyilkosnak volt .... Ha ennek ellenére bevállaljuk, szerintem rövidtávon nyerünk vele, de lehet, nem vállaljuk be, mert van egy-két Kafa WR
2014. 04. 27. 12:58
BaP
Uppsz:
Helyesen a "2x gyilkossággal vádoltnak"
2014. 04. 26. 22:41
Elég bizonytalan vagyok Kyle Van Noy posztját illetően. Nem látom benne a designated pass rushert még állandó 2point stance-ben sem, amire pedig nagy szükség lenne (Mark Andersont jó lett volna pár éve megtartani erre a szerepre).

Bónusznak írok két nevet, akiket nagyon nem szeretnék Pats mezben látni, tehát jó eséllyel meglesz a csapat első két választottja. :P Nix és Amaro. top100 környékén esetleg "elviselném" őket. ;)
2014. 04. 26. 22:55
cspeti98
Amarot én se akarom, pedig sok helyen írják hozzánk, Nixről meg mindig ez jut eszembe:)
https://www.youtube.com/watch?v=bwk506zEjTI
2014. 04. 27. 01:17
attnagy
Az,hogy 86-szor ismételnek egy jelenetet,amiben egy DE le akart ütni egy passzt nem értem,hogy miért lenne akkora baj.
2014. 04. 27. 01:18
attnagy
2014. 04. 27. 07:49
cspeti98
Nem azért írtam, mert bajnak tartom, Nix-el semmi bajom nincs, csak megmaradt ez a mozdulat, a kb. 3 centis súlypontemelkedéssel, de tegnap nem találtam olyan videót, amiben csak egyszer van benne a play.
2014. 04. 26. 23:59
Whitealert
OFF
THPFC-s pólót lehet majd rendelni a közeljövőben? Bocsánat, hogy már a 3. cikk alá spamelek, de nagyon szeretnék választ kapni a kérdésemre.

ON

Paul43, nagyon tetszik, ahogy a needjeinket látod. Egy dologban nem értek egyet, szerintem nem fogunk QB-t választani idén. Annyian mondják, és tényleg kézenfekvő lenne, de valahogy úgy érzem ez még jövőre marad.
2014. 04. 27. 10:59
Az eredeti pólórendelés során sajnos számos olyan eset volt, hogy a megrendelés ellenére nem fizettek, jelentkeztek érte, annak tapasztalata alapján jelenleg ez nem lehetséges.

Ha ez a helyzet mégis változna és újra széleskörben lehet rendelni, akkor azt jelezni fogjuk külön hírben.
2014. 04. 27. 14:06
Whitealert
Köszönöm a választ! :)
2014. 04. 27. 07:40
lipi
Hol kell aláírni?
Ez így közel tökéletes forgatókönyv lenne.

Bár szerintem nem fér el a keretben kilenc új játékos. Részemről még mindig inkább felfelé tradelnék lefelé helyett. De az első két pick nálam is OG/TE. Utána viszont OLB helyett DE. A többi húzás sorrend hibátlan.
A hátsó köröket összevonva pedig feltrade az elérhető legjobb RB-ért. Ebben az esetben nem jönne S és 2. TE.
A QB húzás benne van a pakliban. Mallet is ilyen körülmények között érkezett Hoyer mellé...
2014. 04. 27. 10:44
Bulow
Niklas hónapok óta a kedvenc TE prospectem, még 4. körön kívülre írták a mockok, mikor rátaláltam. Azóta folyamatosan jön fel, van aki már 2. kör elejére írja. Sztem kihagyhatatlan. DT/DE Tuitt tetszene még, és egyébként Lyerla sem lenne rossz, csak alaposan nézzük meg a tetkóit :) QB-t nem húnék, csak ha valakinek kell Mallett. Egyébként egy ilyen forgatókönyv aláírva... RB sztem jöhet undrafted is lásd BJGE vagy BB.
2014. 04. 27. 14:12
DM
igen tudom menjek orvoshoz,de épp szabin van sebaj majd segít rajtam egy állatorvos kötve hiszem,hogy bent maradna a 3.körben ASJ\TE\ valamint Benjamin\WR\ és hogy McCarron elérhető lesz még a 4körben :D
letrade egyből letrade kettőből és voálá :D :D :D

Round 3 Pick 7 (CLE): Austin Seferian-Jenkins, TE, Washington
-Brady.-nek kell egy új Gronk a régi kicsit leamortizált ő megfelelő lenne szerintem,meg két ilyen picike emberke a red zone.-ban hmm :D
Round 3 Pick 17 (MIA): Kelvin Benjamin, WR, Florida State
-Azért valjuk be nem vagyunk tele nagyranőtt WR-kel,ő lehetne a másik magas torony Gronk vagy ASJ mellett
Round 3 Pick 21 (G.B.): Bishop Sankey, RB, Washington
-kéne egy futó elment csihuhu Blount nagyon sajnálom is :(,mondjuk Sankey nem egy Blount méretű csóka,de megfelelő helyettese lenne Ridlinek és Vörinnek,nah meg Boldennek :)
Round 3 Pick 29: Shayne Skov, ILB, Stanford
-ritka az LB,mint politikusokban a tisztességes munkavégzés,szóval ide is kell need szépen én őt választottam
Round 4 Pick 6 (CLE): Bryan Stork, C, Florida State
-Wendell remélem valaki lenyom majd a rosterről szerintem elég gyengén muzsikált az egész O fallal együtt,persze nemcsak egy emberen múlt a 40 belnyelt sack..
Round 4 Pick 17 (CHI): A.J. McCarron, QB, Alabama
-ha ez a csóka még ilyenkor bent lenne tuti nyeremény,Tomi fiú se lesz fiatalabb,még ha ilyen asszonykája is van aki mellett örökifjú tud maradni az ember.
Round 4 Pick 27 (CLE): Craig Loston, SS, LSU
-Kell egy pszihopata ütköző safety aki rotációskapaként gyilkolja le az ellenfelek elkapóit,TE.-it,RB.-it.:D
Round 4 Pick 30: Dion Bailey, FS, Southern California
-Azért DMC sincs vasból kéne egy épkézláb helyettes ki is van fent jelenleg aha nem jut eszembe senki T.Wilson,Ebner szpesöl tim játékos...nincs több mondandóm :D
Round 4 Pick 40 (COMP): Ed Stinson, DE, Alabama
-az a pékterméknevű\bagett vagy bequette\ csóka ha valamit hasít most előszezonban marad ha nem itt van Stinson a méretei egyeznek egy hegyi trolléval kell is ide is a mélyítés Ch.Jones és Ninko se örökké játszhatnak
Round 5 Pick 16 (CHI): Justin Ellis, DT, Louisiana Tech
-van két sérült papónk akiknek tapasztalat megvan,de képesek megújulni vagy a sérülésük a karrierjük végét jelenti e
Round 6 Pick 22: Storm Johnson, RB, UCF
-hm még egy RB szerintem nagy eséllyel az egyik RB vagy lehet kettőnek is reszeltek ha Ridli nem tanul meg vigyáznia labdára egy bajnokesélyes csapatban akkor mennie kell.
Round 6 Pick 31 (DEN): Justin Britt, OT, Missouri
-sok volt a sérült Vollmer végignyaralta a szezont sérülés végett és akik jöttek nem kellő minőséget adtak ennek a posztnak,jó ebben a körben a mélyités a posztra
Round 7 Pick 29: Antwan Lowery, OG, Rutgers
-Rutgers fetisizmus ON :D
Round 7 Pick 31 (DEN): Jay Bromley, DT, Syracuse
-kell a DT versenyeztetni kell őket aki jobban teljesít marad aki nem megy

Amúgy megmondom őszintén Paul igazad van a Gronk ügyben,valamint a DT poszttal is egyetértünk :)
2014. 04. 27. 14:55
cescf4
kicsit átestél ezzel a "BB túl oldalára"

névsorral nem lenne baj, főleg az elején :D :D
2014. 04. 27. 21:26
Levis
Kelvin Benjamint valóban meg kellene szerezni ahogy egy Gronk típusú TE-t is. A többit Picket a két falnak szentelni...
2014. 04. 27. 18:13
DM
Ndamukong Suh próbálja elcserélni a Lions csak az a szívás hogy nincs rá lóvénk... :(
2014. 04. 28. 12:54
MemphisM
Meg szerintem nem is válna be a patriotsban egy lökdösődő kötekedő taposó gép sem.
2014. 04. 29. 10:05
pm11
Hozzászólás a(z) 7 körös Pats mock Paul43-tól bejegyzéshez