Menetrend

A "boldogság és a béke szigete" avagy rookie-divat Patriots módra

2010. 08. 03. 09:27
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
Egy héttel ezelőtt Dez Bryant, a Dallas Cowboys újonca megtagadta, hogy egyfajta beavatási szertartás részeként  a veterán Roy Williams szerelését cipelje az edzés után. Az ügynek országos médiavisszhangja támadt, s egész addig ezzel foglalkozott a sajtó, amíg Bryant bokája meg nem sérült. Pedig ez csak egy könnyű kis tréfa volt, de Bryant - úgy látszik- túl komolyan vette. Megalázásnak venni ezt, elég gyerekes dolognak tűnik. De mivel a "beavatás" fociügy lett, a Patriots játékosokat is gyakran kérdezik erről. És Matt Light adott is néhány csattanós választ.
"A Patriots edzőtábora a boldogság és béke szigete - mosolygott Light. - Egy nagy családi testvériesség. Mi senkit nem akarunk kipécézni magunknak. Halott már itt valaki arról, hogy az újoncokat zrikálnák?" Aztán amikor néhány újságíró felvetette, hogy a múltban már előfordult olyasmi, hogy Brady átvállalta a fűlocsolást, és a vízből valahogy az újoncoknak is jutott, Light ismét csak somolygott. "Ez csak egy edzési technika.  Rugalmasság és cselekvés a nyomás alatt - csakúgy mint a gumicső esetében..." És a frizura?  "Én egyetlen esetet sem tudok, hogy itt bárki is csicskáztatta volna az újoncokat"- mondta Light. "Úgy gondolom, hogy mindenki magának vágatta a haját. Ha bármilyen példát elő tudnának rángatni, abban biztosan nincs benne a veteránok keze. A rookie-k hajviselete pusztán az aerodinamika és az izzadság kezelése miatt alakult így."

Hozzászólások

2010. 08. 03. 10:14
Azt tudja valaki, hogy milyenre vágatták a hajukat? :D
Persze önkéntes alapon, esetleg néhány képet talált vki róluk
2010. 08. 03. 10:36
2010. 08. 03. 11:11
sziszko
Isteniek Matt válaszai.:-)
A sárban csúszkálás megvolt, már csak az idei frizura divatra vagyok kíváncsi.
2010. 08. 03. 11:20
TÖRÖLT
He-he
eszméletlen frizurák lettek!
:)
és ezek a válaszok...Angyal itt mindenki! :)
2010. 08. 03. 13:19
lesliemus
az enyémet is levághatják ilyenre, csak hagy legyek ott... :-)
2010. 08. 03. 15:58
Jah, Price is csupán önszorgalomból jár a TC kezdete óta 2 vállvédővel a kezében, és érdekes módon éppen Randynél sosincs egy sem. :D
2010. 08. 03. 16:19
temp
Danna: ez az összes NFL clubnál szokás, volt is belőle gond, hogy Dez Bryant visszautasította, hogy Roy Williams szerelését vigye, míg állítólag a Bengalsnál TO vitta Oncho cuccát, bár ezt nehezen tudom elhinni :)
Hozzászólás a(z) A "boldogság és a béke szigete" avagy rookie-divat Patriots módra bejegyzéshez