Menetrend

A dolgok változnak - és vele Gronkowski is

2017. 08. 23. 22:25
Szerző: Increay
Kategória: Hírek
Rob Gronkowski nyolcadik NFL szezonjára készül, idén azonban a Texans ellen az előszezonban is pályára lépett, 2012 óta először.

Korábban Gronk azt nyilatkozta, hogy ha az edzéseken mindent belead az ember, akkor is készen állhat az első héten a játékra. Ezzel szemben a keddi sajtótájékoztatón elmondta, idővel mennyire másképp látja a dolgokat - igenis számít, hogy "éles" szituációban is a pályára lép valaki: "Örültem, hogy pályára léphettem. Jól esett, hogy felvehettem a játék ritmusát, sebességét. Sohasem edzhetsz eleget, jó volt kimenni a pályára, és érezni miről szól ez az egész."

A szombat esti meccsen 14 snapet volt a pályán. Labda nem repült felé, de a blokkolásban fontos szerepe volt. "Sok pozitívum volt abban, hogy játszottam." - mondta. "Nem számít, hogy előszezon vagy sem, a lényeg, hogy készen álltam arra, hogy 60 percet a pályán töltsek. A múlt az már a múlt, jó volt a pályán lenni és játszani."Gronk

Ez csak egy változtatás a többi közül, amiket karrierjének harmadik hátműtétje után álltak be Gronkowski életében. Tom Brady étrendjét használja (részben), illetve az edzésterve is hasonlít ahhoz, amit Brady használ. Brady étrendjével kapcsolatban a következőket mondta: "Vannak olyan ételek, amiket nehéz megenni, de akadnak köztük olyanok is amelyeket szívesen fogyasztok." A kávé- és az alkoholfogyasztás elhagyása viszont nem okoz neki problémát: "Most egyiket sem iszom. Szezon közben mindkettő teljesen kimarad, ez a múltban sem volt másképp."

"Ez a nyolcadik szezonom a profik között. Jól esik minden nap edzeni a srácokkal. Nincs olyan helyzet, amikor 100 százalékosnak érezheted magad. Esetleg akkor, ha otthon ülsz és pihensz. Mindenkinek van valami amin keresztül megy jelenleg. Ettől függetlenül remekül érzem magam."
- zárta Gronkowski.

Forrás/kép: ESPN Boston

Hozzászólások

2017. 08. 23. 23:18
pats4ever
"Imádom" amikor Gronkot savazzák, pl. a bulizásai, meg a szereplései miatt. Az ilyen érett nyilatkozatokat vszleg nem idézik, mert nem illik a képbe... de nekem jó olvasni! :)
Remélem, még sokáig nézhetjük és nem rokkan bele vmelyik sérülésébe!
2017. 08. 24. 06:26
zozo692
Nekem a bulizásai bemutatásakor mindig egy nagy, táncoló "gyereket" mutatnak, maximum egy Miller Ligh-tal a kezében. Nincs fetrengés félájultan és részegen, nincs fegyverropogás, nincs kóla szippantás, nincs erőszak, nincs magamutogató pénz villogtatás, nincs verekedés a kötekedőkkel, nincs hatósági beavatkozás. Gyakorlatilag semmi olyan, ami a franchise-ra negatív hatással lehet. De lehet, rosszak az információim.

Amikor munka van,, akkor pedig munka van.

Az NFL-nél imádkozhatnak, hogy bárcsak mindenki így bulizna.
2017. 08. 24. 07:24
vvvpi
Vedd le a gyerekszűrőt a keresőről, ha Gronkot csak egy Miller Lite-tal látod táncolni. :)
2017. 08. 24. 12:04
zozo692
Nincs rajta, de én tényleg nem láttam olyat, amit kurvára lehet szégyellni :-))) na jó, nem Miller Lite (és nem Light :-OOO), nem zugivó, nem kergetik a rendőrök szondával, néha bekapcsolja a buli gombot, azt ad neki.
Pl. nem láttam Dzsoni Manziel féle teljesen kiütött, mata részeg képet (de az is lehet, hogy nem követem annyira a TZM videóit... azaz sehogy).
2017. 08. 24. 09:05
crucified
"Nincs fetrengés félájultan és részegen"

Erre azért nem tenném rá a nagy esküt. :)

De Gronk is "csak" emberből van, ha nem megy a meló rovására néha meg kell nyomni a Reset gombot. :)
2017. 08. 24. 10:28
Montesclan-pats
Én azt utálom, amikor Gronk-ot úgy állítják be, hogy egyszerű, mint egy faék. Nem kifejezetten művelt, vagy cizellált, de megvan a magához való esze, kiváló a hozzáállása, nyitott, vidám, jó kedélyű, benne van a bolondozásban. DE nem buta ! Főleg nem ebben a ligában.
2017. 08. 24. 11:57
LasVegas
Semmi gond nincs Gronk műveltségével, vagy cizelláltságával (és Te sem ezt állítottad, nem is azért írom). Elég, ha megnézed bármelyik mélyinterjút, amit vele készítettek és nem csak fociról, hanem az élet dolgairól, vagy közéleti témákról is szó esik benne. Egy átlagos focis riportnál esélye sincs egyik játékosnak sem, hogy megmutassa a műveltségét (a bunkóságát annál inkább). Gondoljatok bele a következő beszélgetésbe: "- Mire, gondoltál, amikor a második TD-nél feléd szállt a labda? - Nos, igen, kiválóan megfigyelhető volt, ahogy a labda meggörbíti a téridőt maga körül, gyönyörű volt. Konkrétan az elkapás pillanatában azt számoltam, hogy mennyivel növeli ez a touchdown az entrópiát a mérkőzés - amúgy nyitott - rendszerében." Eredmény = azonnali concussion protocol. :-)
2017. 08. 24. 22:31
Whitealert
Gronk futball IQ-ja igen magas. A 2. legnehezebb támadó poszton játszik. Olyan TE, akinek ismerni kell az elkapók útvonalait, akkor is ha a slotban áll és akkor is ha az oldalvonal mellett. E mellett a TE pozícióból induló útvonalakat is tudnia kell + a blokkolási sémákat a különböző futásoknál. Egyáltalán nem buta ő. :)
2017. 08. 25. 06:50
dravait
Szerintem senki se mondta, hogy buta lenne. Sőt, engem az biztosan zavarna, ha doktori értekezéseket tartana az interjúkban mondjuk a világ keletkezéséről. :-)
Ami a dolga, ahhoz nagyon ért, komoly tehetsége van és rengeteget melózik érte. Hiszen BB nem is engedné, hogy olyan játékosa legyen, aki nem dolgozza ki a belét is, hogy fejlődjön és egyre jobb legyen. Gronk ennek nyilván megfelel ráadásul úgy, hogy a sérüléseit is menedzselnie kell fizikálisan és mentálisan is - talán az utóbbi még nehezebb, hogy a hatvanadik sérülés helyrehozására is legyen még benne motiváció. Szóval szerintem itt nagyon egyetértünk abban, hogy ő egyrészt egy nagy gyerek, másrészt egy rendkívül komoly és tehetséges sportoló, és ennek az EGÉSZSÉGES elegyét látjuk benne.
2017. 08. 25. 09:23
Montesclan-pats
Bizonyos más oldalakon ( magyar ) úgy írnak róla, hogy ő egy végtelenül egyszerű gyerek. Azt gondoltam, hogy az angol nyelvű oldalakon, pl tévés megnyilvánulásaiból következtetnek erre. Bár nem értem jól a beszédét, de nekem a lefordított megnyilvánulásaiból, mint ez is, nem ez jön le. Egyébként tök mindegy is, mert ő az egyik legszerethetőbb figura a Patsben - fiatal rajongói és reklámszempontb is, őszinte gyerek - én persze mindet szeretem
2017. 08. 25. 13:27
zozo692
Egészen biztos vagyok benn, hogy nem egyszerű, mint a faék, sőt.
Ő kiépített maga köré egy brand-et, ö a "party buszos Gronk", teljesen jól áll neki (és ennek köszönhetően a foci mellett keres egy valag pénzt is), de -szerintem, mert ez csak egy vélemény- lehetne vele beszélgetni komolyabb dolgokról is (csak az már nem illik az image-hez), ha nem is az atomfizikáról.
Hozzászólás a(z) A dolgok változnak - és vele Gronkowski is bejegyzéshez