Menetrend

A hét jelenete - 13. forduló

2016. 12. 08. 19:07
Szerző: Spigo
Kategória: Meccsek, Egyéb
Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Ha ráteszitek a kurzort a képre, egy idő után elindul a gif. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás.Blount touchdown
1

És ezzel el is dőlt a meccs. Blount ha már az eredeti út nem volt szabad, másikat választott. Aztán megtáncoltatta a safety-t, aki beleszédült a kis Blount-csárdásba és illedelmesen elengedte a futót, aki végül beesve a célterületen belülre touchdownt szerzett és már csak egy touchdown hiányzik ahhoz, hogy beállítsa a csapatrekordot.

Butler interception
1

Kinyíltak a labdaszerzési csapok a múlt héten és ennek gyümölcsét ezen a héten is élvezhettük. Butler tulajdonképpen jókor volt jó helyen, hiszen a felpattanó labdát kellett elkapnia. Sokszor volt már közel hozzá az elmúlt hetekben, hogy leszedjen egy labdát, nos, most majdnem az ölébe hullott.

Hogan touchdown
1

Nem ilyesmi útvonalakat szokott futni Gronkowski? És még spike is volt a végén! Beszéltünk róla, hogy Gronkot nem egy ember fogja tudni pótolni, hanem többen, köztük Hogan is. Tökéletes kivitelezése volt a játéknak, ahogy a külső vállára dobott labdát fordulat közben kapta el. Itt is látszik a bizalom Brady részéről az elkapó felé.

Ryan sack
1

Hol voltak ezek a hívások eddig, kedves Patricia mester? Jöhet belőle több is! És Ryan is megérdemelte, mert mióta slot-ban játszik, kifejezetten jó teljesítményt nyújt. Volt még egy ilyen próbálkozás a meccsen, de akkor Goff épphogy még el tudta dobni a labdát, mielőtt odaért volt Ryan. Kiváncsian várom, hogy látunk-e még ilyen corner blitzet a következő meccseken.

Van Noy interception
1

Van Noy is nagyot játszott. Egyre nagyobb szerepet kap a védelemben, sőt, mikor Hightower pihent, akkor ő hívta a védelmi játékokat. Teljesítményének megkoronázása volt ez az interception, melyhez nagyban hozzájárult, az újra jó formába kerülő Jabaal Sheard is, aki odaért Goffhoz és megütötte dobás kozben a kezét.

Hozzászólások

2016. 12. 08. 20:53
hopi46
Friss hír: Slater már részt vett a csütörtöki gyakorlaton.
2016. 12. 08. 21:06
Burkus
És Bennett?
2016. 12. 08. 21:38
hopi46
Hát szerdán még nem edzett...a csütörtököt nem tudom.
A MNF miatt még nincs hivatalos sérülés jelentés a Pats-Ravens meccsről.
2016. 12. 08. 20:58
hopi46
Blount TD: Tökéletes FB-RB "kombináció"!
2016. 12. 08. 20:58
dravait
A sokatszidott Logan Ryan kapta a szavazatomat az egész meccsen mutatott remek játékáért. Nagyon drukkolok neki, mert egy ilyen passrusherre nagy szüségünk lenne, ha ezt a teljesítményt fenn tudja tartani.
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 13. forduló bejegyzéshez