Menetrend

A hét jelenete - 14. forduló

2016. 12. 15. 10:07
Szerző: Spigo
Kategória: Meccsek, Egyéb

Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Ha ráteszitek a kurzort a képre, egy idő után elindul a gif. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Allen punt
1

Amikor a meccs elején akadoztak a támadások, jött egy remek punt Ryan Allantől (kösz Hester) és egy még remekebb megmozdulás Jonathan Jones-tól, aki még a célterület előtt megállította az arra guruló labdát, így teremtve esélyt a következő jelenethez.

Safety
1

Ha már ott vagyunk csináljuk meg – gondolta a védelem és egy gyors védőfalas csellel összezavarták a támadósor blokkolását, így maradt Brownra a fullback. Ő meg nem akadály Brownnak, aki így szinte szabad utat kapott Dixon felé.

Blokkolt FG
1

Collins who? Tavaly Collins extra pontot blokkolt, idén field goal volt a soros és McClellin, aki egyre jobban megtalálja a helyét most már nem csak a speciális csapategységben, de a védelemben is. A következő lépés a blokkolt fg visszahordása.

White elkapás-futás
1

Erről beszéltünk! Mindkét mini-futónk képes arra, hogy elkapás után csináljon yardokat, főleg, ha egy linebacker fogja és ezért Brady kivezényli őt a pálya szélére izolálva a linebackerrel. James White az évek során az egyik legmegbízhatóbb célponttá nőtte ki magát.

McCourty interception
1

Az „erősebb kutya gyakorolja a szerelmet” tipikus esete. Szinte az elkapó kezéből szedte ki a labdát McCourty, akinek idén ez volt az első interceptionje. Ezzel elmondhatja, hogy mióta a ligában játszik azóta minden évben szerzett legalább egyet.

Bennett touchdown
1

A Rams ellen meccs után nyilatkozta Bennett, hogy ittléte legrosszabb meccsét játszotta. Úgy néz ki, hogy kezd meggyógyulni, mert ezen a meccsen futásblokkolásban és elkapásban is jeleskedett. Ennél a touchdownnál meg kellett küzdenie a labdáért, de, mint ahogy McCourty az interceptionnél, ő volt az erősebb kutya.

Hogan TD
1

Amikor meleg volt a pite és a két fumble után feljött a Ravens Brady és Hogan leöntötte őket egy vödör jéggel. A támadás előtt azt beszéltük, hogy kéne egy jó hosszú támadássorozat egy td-vel a végén, hogy lehűtsük a Ravens-t, de azért így is jó...

A gifek a Sport2 engedélyével készültek

Hozzászólások

2016. 12. 15. 11:59
1976gabi
ez nem fer.ennyi jó megmozdulás közül választani.én a safety-re tettem a voksot.nálunk az nem mindennapi.az elkövetői pedig megérdemlik a pontot,mert sokat nem beszélünk róluk.
2016. 12. 15. 13:50
wolandrules
Nem mindennapi, ez volt a 3. a szezonban. :)
2016. 12. 15. 12:37
Beni
Ezen a héten most tényleg borzasztóan nehéz a választás.. A safety, és a blokkolt FG olyan elemei a focinak, amit alig lát az ember kedvenc csapatától, vagy úgy általában a csapatoktól. Imádtam nézni ezeket a jeleneteket, de én a Hogan TD re szavazok, mert az a legkedvesebb nekem ha Brady így megbízva valakiben ekkora játékokra képes, és mert ez a kulcsa az idei gyűrűnek is, hogy ha van kinek dobni akkor jön a pontzuhatag, és a meccsek vége nmár parádé. A Defense peding önmagában annyira jó volt hogy most negyon érzem a Pats erejét. Az NFL be is tette 1. nek a power rankingba :) LET'S GOOOO!
2016. 12. 15. 14:17
csasziqf
Hogan TD ... de csak azert mert akkor az nagyon kellett , hogy helyre tegye mindket csapatot mentalisan.

Mindegyik kiemelkedo amugy. Jo merkozes volt.
2016. 12. 15. 14:18
csasziqf
Pats-nek: " Sracok, relax meg lesz ez"
Ravens-nek: " Ne olyan gyorsan!"
2016. 12. 15. 15:28
max350
Hogan TD-je előtt eredetileg nem is ez lett volna a pályán! Cseréltek a huddle előtt és akkor jött be Hogan!!!!
2016. 12. 15. 17:31
DM
Sziasztok az idült alkesz Floyd.-ot nem hozzuk el? Szerintem két liter kóser borér jönne is :D :D
2016. 12. 15. 18:06
Touchdown Tom
Nagyszerú Gyé volt, ebben az évben a legjobb teljesítmény a fiúktól, így a rájátszáshoz közeledve ez bíztató. Hogan nem csinálta meg azokat a plusz 2-3 yardokat a védővel a nyakában, mint amiket Gronk megtud, de szépen elkapdosta a labdákat, ami azért tudjuk, h a labda formája miatt nem könnyű. A támadók Touchdown Tom vezérletével szépen felraktak 30 pontot a kijelzőre, azt a kis interceptiont meg elnézzük neki. A field goal kisérleteket már újra nyugalmi pulzussal lehet nézni, mert Goal Gostkowski újra a régi. Működött a pass rush, amit sokan eddig hiányoltunk, a védelem meg teljesen levette a ravens O-t. Allen a meccs embere volt, a speciális csapat nagyon odatette magát, főleg a blokknál, csak a visszahordásoknál éreztem némi bizonytalanságot. Gratuláció a csapatnak és csak így tovább!
2016. 12. 15. 18:40
hopi46
A TB-Hogan TD oktató anyag, de én mégis McClellin blokkját választottam a zseniális ritmusérzékű ugrás miatt. Meg azért is, mert TB fog még ennél szebbeket is dobni és majd akkor... :)
2016. 12. 15. 22:27
dartib83
Michael Floyd Pats-es lett. Éljen. Kirakta az arizona. arizonában mit csinálnak?!?
2016. 12. 16. 00:56
petichef
Példát statuálnak, mint BB tette a Collins-szal.

Csak Floyd jobban járt mint Collins... :P
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 14. forduló bejegyzéshez