Menetrend

A hét jelenete - 2. forduló

2015. 09. 22. 17:18
Szerző: Spigo
Kategória: Meccsek, Egyéb
1A tavaszi év gifje játék népszerűségét meglovagolva idén hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese és második helyezettje bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Jöhet a második forduló.Gronk elkapás
1

A játék, mely után elindult a támadók szekere. Az első támadás sorozat 3 és out-ja után 7-0-ás Bills vezetésnél fontos volt, hogy a csapat pontokat szerezzen. Gronk, elkapókat megszégyenítően futott (sebesség és útvonal), Brady padig lézer-passzt (pontosság és erő) dobott. Meg persze ne feledkezzünk meg a támadófal munkájáról is, amely mikor kellett akár hosszabb ideig is tiszta zsebet biztosított Brady-nek a liga egyik, ha nem a legjobb védőfala ellen. Lehet, hogy nem ez volt a legszebb jelenet a meccsen, de az biztos, hogy az egyik legfontosabb.

Interception akrobaták
1
1

A meccsen két olyan interception is volt, mely során a védő egészen hihetetlen módon kapta el a labdát. Az első az Butler-é volt, aki szinte már a földről szedte fel a labdát. Persze ez még így is csak a második legszebb interceptionje volt karrierje során. A második Ryan nevéhez fűződik, mellyel véget is ért a mérkőzés.

Lewis futás
1

Valahol Jonas Gray és Stevan Ridley éppen azon gondolkodik, hogy vajon mit tud Dion Lewis, hogy két meccs alatt két fumble után is élvezi Bill Belichick bizalmát. Közben a Bills védők meg valószínűleg azon, hogy mivel kenhette be a mezét, hogy ennyire csússzon. Már a múlt héten is a legtöbb sikertelen szerelési kísérletet az ő okozta, de csak ez alatt az egy futás alatt is van vagy 3. Annyira fürge, hogy mire a védő észreveszi, hogy Mellette van már nincs ott. Újabb remek meccsen van túl és nem csak futásaival, hanem még inkább az elkapásaival tesz hozzá nagyon sokat a csapat játékához és egyelőre feledteti Vereent. Csak azokat a fumble-ket felejtené el nagyon gyorsan.

Amendola elkapás
1

Danny Amendolának csak egy elkapás jutott a meccsen, de az milyen volt!? Fontos is, gyönyörű is. A negyedik negyedben nagyon jött a Bills és ez az elkapás kicsit több, mint 3 perccel a vége előtt 37-32-es Patriots vezetésnél juttatta a csapatot olyan közel a célterülethez, hogy mezőnygólt lehessen rúgni, mellyel újra több, mint egy touchdownnyi lett a különbség a két csapat között. Brady nyilatkozta, hogy Amendola azt mondta neki az elkapás után, hogy nem is látta a labdát, mert pont a szemébe sütött a nap mikor felnézett. Így csak kitette a kezeit és mikor érezte a labdát megpróbálta gyorsan megfogni.

A végére a második Edelman TD két fantasztikus fotója:

1
Forrás: www.bostonglobe.com

1
Forrás: Tom Szczerbowski/Getty Images

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

A gif-ek a SportTv közvetítéséből készültek

--------------------------------------------------------------------------------------

Korábbi fordulók első két helyezettjei

1. forduló:
1. Az első touchdown - 133 szavazat
2. Az első interception - 59 szavazat

Hozzászólások

2015. 09. 22. 18:29
nosbiglem
Off:
Hogy mik vannak?!
http://nesn.com/2015/09/ravens-score-td-on-tricky-formation-despite-criticizing-patriots-for-doing-so-video/
2015. 09. 22. 19:59
ArsnL
volt egy cikk erről abban ez volt:

"A következő szezonban, ha Vereent jogosulatlanként jelentik be, köteles lesz a tackle box-on belül felállni."

na már most a jogosulatlan elkapó nem volt a tackle boxon belül, nem?
2015. 09. 22. 22:33
bara
de, belül volt, a tackle boxot jobb oldalra megnyújtották
2015. 09. 23. 01:30
max350
Vereen bejelentése már legyen a Giants gondja! :)
2015. 09. 23. 01:39
max350
2015. 09. 23. 12:58
loop80
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 2. forduló bejegyzéshez