Menetrend

A hét jelenete - 2. forduló

2017. 09. 19. 16:14
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk a második fordulóval. 


1. Rex Burkhead touchdown
Burkhead TD

Rex Burkhead első touchdown-ja a Patriots színeiben. A Pats ebben a játékban olyan felállást alkalmazott, amiben Develin és Burkhead is elkapó pozícióban állt fel. Develin a rajta védekező védőt befelé húzta, így Burkhead egy az egyben maradt a védőjével. Brady pedig zseniálisan kihasználta azt,hogy a fürge futón egy linebacker védekezett. 

2. Gronk touchdown-t érő nyargalása
Gronk TD

Gronkowski visszatért! Brady az összeomló zsebből még időben tud passzolni Gronk felé, aki az elkapás előtt sikeresen lerázta magáról az őt őrző linebacker-t. Ezek után pedig Gronk beindult és meg sem állt a célterületig, hiába lógott rajta egy Saint védő is. Reméljük igaza lesz a játékosnak és nem sérült meg komolyabban a mérkőzés alatt. Patriots-nak nagy szüksége van egy egészséges Gronkowski-ra a kitűzött célok eléréséhez.

3. Chris Hogan touchdown
Hogan TD

Cooks és Hogan útvonalai elindulás után egyből keresztezték egymást, aminek következtében a Hogan-en védekező Saint játékos fennakadt Cooks-on. Ennek az lett az eredménye, hogy az endzone sarkába tartó Hogan üresen maradt és zavartalanul elkaphata Brady passzát.

4. Phillip Dorsett elkapása
Dorsett elkapás

Phillip Dorsett második nagy elkapása a mérkőzés folyamán. Dorsett gyorsan felvette a ritmust és a Brady-vel való összhang is kialakulóban van. Köszönjük Colts!

5. Jonathan Jones passzvédekezése
Jones passzvédekezés

A másodéves Jonathan Jones egyik legjobb mérkőzése a Patriots színeiben. Jones-nak két nagyszerű passzvédekezése volt a mérkőzés folyamán. A videóban látható esetnél a már szinte elkapott labdát sikerült az utolsó pillanatban kiütni az elkapó kezéből, amellyel egy touchdown-tól sikerült megmentenie a csapatot. A kiváló védekezést egy buta offside büntetés követte a védő részéről a Saints field goal-jánál, ami könnyen visszahozhatta volna a New Orleans-t a mérkőzésbe.

6. Deatrich Wise sack
Wise sack

Wise idei második sack-je. Flowers és Wise két meccsen, két-két sack-nél járnak. Reméljük tovább folytatódik a páros eredményes sorozata.

Hozzászólások

2017. 09. 20. 07:46
Croaker
Én Bőrkefej elkapására szavaztam, tetszik hogy Develin elkapónak állt fel és a birodalmi lépegetőnk megviccelte a védőjátékost ami által a futónk maradt szabadon. Ja hogy nem is WR kapta el a labdát? Nálunk mindegy :)
2017. 09. 20. 08:21
kyobalu
Burkhead itt tipikus slot WR munkát csinált..És kövezzetek meg a mozgása, ritmusa nagyon hajaz Welkerére.. :-)
Romo a meccs során többször is jelezte, hogy a Pats annyi fullback játékot hív és jelez egy negyed után, mint más csapatok egy idény alatt. Aztán a meccs végén már ki sem mozdultak Develinre, aztán jött is az elkapás. Szeretem..Ninko féle játékos. :-)
2017. 09. 20. 11:54
DM
Én JJ.-re tettem a voksom,nagyon jó ütemérzékkel ért oda ahova kellett,remek estéje volt,remélem hamarosan meg lesz az első INT. is számára :)

GO GO PATS,Go JJ!!!!!!
2017. 09. 20. 12:42
hopi46
JoJo a Kotorászó király! :) Én is rá voksoltam.
2017. 09. 20. 20:42
tucsi7
Nagy baj, hogy nem lehet mindre, ...
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 2. forduló bejegyzéshez