Menetrend

A hét jelenete - 3. forduló

2018. 09. 27. 09:00
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés
Ahogyan a 2017/18-as idényben, idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel.  Az eddigieknek megfelelően a  forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk a Detroit elleni harmadik fordulóval! Sajnos az eheti összeállítás rövidre sikerült. Reméljük a Miami elleni mérkőzés után a bőség zavarával fogok küzdeni a jelenetek összeállítása során.

1. Ja’Whaun Bentleyt interception
Bentley INT
A cikk írásának időpontjában jött a szomorú hír, hogy Bentley IR-re fog kerülni. Az újonc linebacker egyre biztatóbb játékot mutatott. Ő volt az egyetlen idén draftol játékos, aki letett valamit az asztalra. Szépen olvasta a játékot és belépve a tight end elé lehalászta Stafford passzát.

2. Deatrich Wise sack
Wise
Wise volt talán az egyetlen játékos, aki látszott, hogy rendesen felpörgött erre a meccsre és be akarja darálni az ellenfelet. Fél kézzel, örjöngve mászkált a pályán. Volt még egy futásmegállítása is a mérkőzés során, mikor hasonló tűzzel állt fel a szerelés után. Remélem fel tudja rázni a többieket,mert egyelőre a Hightower vezette védelem eléggé rozsdásan és hitehagyottan mozog a pályán.

3. James White touchdown
White
A szezon kezdete óta James White játszik olyan szinten, ahogyan ezt az egész támadósortól megszokhattuk az elmúlt évek során. Ha White nem lenne ilyen formában, akkor még nagyobb gödörben lenne a csapat...
 
 

Hozzászólások

2018. 09. 27. 09:29
kitalaltnev
Természetesen Wise sack-je. Kérhetnénk ebből vagy féltucatot a 4. fordulóban? :)
2018. 09. 28. 15:22
Lalika
White. Legalább valakinek még megy a foci a csapatban :)
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 3. forduló bejegyzéshez