Menetrend

A hét jelenete - 4. forduló

2018. 10. 04. 08:00
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

Ahogyan a 2017/18-as idényben, idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel.  Az eddigieknek megfelelően a  forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk a Miami elleni negyedik fordulóval! A Delfinek (ami ugye nem hal) elleni vasárnapi mérkőzés bővelkedett szép jelenetekben.


1. Patterson nyargalása és touchdownja
Patterson
Pattersonnak eddig egy ellenfele volt a ráhívott játékoknál, az pedig a saját lába. Tegye a szívére a kezét, aki azt hitte, hogy ennek az elkapásnak is esés lesz a vége! Személy szerint nagyon remélem, hogy ezzel a szép testcsellel véghezvitt touchdown után, Patterson örökre maga mögött tudja ezeket a szerencsétlen kis botlásokat.

2. White futott touchdownja
White futott TD
Újra hét jelenete, újra James White. Micsoda helyzetfelismeréssel rendelkezik a srác, hogy ebből a halálra ítélt játékból végül egy ilyen touchdownt hozott össze? Két dolgot emelnék ki a jelent kapcsán: Josh Gordon blokkját és Robert Quinn bokáját, amit biztos azóta is keresnek a pályán.

3. Dorsett akrobatikus touchdownja
Dorsett
Talán az év elkapása Patriots oldalon? Ha Dorsett és Patterson továbbra is ilyen teljesítményt nyújt, akkor WhitetalEdelmannel és Gronkkal kiegészülve ligaelit szintre emelkedhetne az eddig kissé lesajnált támadóegység.

4. Tom Brady & James White touchdown
White elkapott TD
41 éves irányító, arcában egy pass rusherrel úgy megdobja ezt a labdát, hogy csak a 178 centis futó(!) kaphatja el a labdát három(!) védő között....A jelent végén látható reakció mindenél jobban mutatja, hogy Tom Brady 41 évesen is milyen motivált 5 gyűrűvel a kezén.

5. Josh Gordon bemutatkozása
Gordon
Nagyon gondolkodóba estem, hogy mit rakjak be utolsó jelenetnek. Lehetett volna Van Noy szerzett labdája vagy Jackson interceptionje,de én mégis egy kevésbé látványos,de számomra annál fontosabb jelenetet választottam. Nekem nagyon tetszett az, ahogyan Gordon viselkedett a pályán és ahogyan harcolt, mikor labdát kapott. Ha továbbra is így fog hajtani a pályán és elkerüli a pályán kívüli hülyeségeket, akkor talán lehet egy ez egy új "Randy Moss projekt".

Hozzászólások

2018. 10. 04. 09:27
nikos1976
Peterson utána - TD - is megint elesett -4 yardért.
HILTON nem játszik ma!!!
2018. 10. 04. 10:40
balimate
Nem a TD előtt volt az elesése? O.o
2018. 10. 04. 09:55
narbony78
Nem lesz beharangozó?
2018. 10. 04. 10:05
Croaker
A harangok délben fognak megszólalni :)
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 4. forduló bejegyzéshez