Menetrend

A hét jelenete - 5. forduló

2017. 10. 09. 20:57
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk az ötödik fordulóval!


1. Dion Lewis futása

Lewis futása
Dion Lewis eddig szinte "csak" returnerként volt foglalkoztatva a szezonban. Az erős futószekció és a folyamatos rotáció miatt, eddig ő kapta a lekevesebb lehetőséget. Most viszont ezzel a 31 yard-os futással megmutatta, hogy lehet rá számítani a backfield-en is, ha arra kerülne a sor.

2. Chris Hogan touchdown

Hogan TD
Dörzsölheti a tenyerét az, aki év elején titkos favoritként behúzta magának Chris Hogan-t. (szerk.: :D ) Újabb hét, újabb Hogan touchdown. A Patriots egyetlen touchdown-ját Hogan szerezte a mérkőzésen, ami nagyon kellett ahhoz, hogy a Patriots győztesként távozzon Tampa Bay-ből.

3. Flowers/Van Noy sack

Flowers&Van Noy sack
A Patriots védelme a csütörtök esti mérkőzésen végre ismét életjeleket mutatott. A videóban látható sikeres pass rush-ból kellene jóval több, ahhoz hogy a secondary is eredményesebben védekezhessen az ellenfél elkapóin. 

4. Amendola punt return

Amendola puntreturn
Danny Amendola 40 yard-on keresztül hordta vissza a Tampa Bay puntját. Ha Brandon Bolden jobban meg tudta volna blokkolni az utolsó Tampa játékost, akkor már csak a punter állt volna Amendola útjába.... Ettől függetlenül is nagyszerű munkát végzett a speciális egység, jó helyzetbe hozva a támadókat.

5. Brandin Cooks elkapása

Cooks elkapása
Tom Brady nagyszerű passzt engedett el a Brandin Cooks felé, aki az elkapás pillanatában már két Buccs védőt is lerázott magáról. Végül ez az elkapás 34 yard-ot hozott a csapatnak. Cooks 5 elkapással és 85 yard-dal zárta a mérkőzést.

Hozzászólások

2017. 10. 09. 21:23
DM
Egyértelmű Dola Dola Dola Dola Dola :)
2017. 10. 10. 12:27
hopi46
A "hátsó sorokban" nagy a mozgolódás:
Updated Patriots practice squad: DL Angelo Blackson, DB Alex Carter, C James Ferentz, WR Cody Hollister, S David Jones, CB Ryan Lewis, WR Riley McCarron, G Cole Toner, S Damarius Travis, DB Jomal Wiltz.

5 DB! QB Taylor Heinicke cut.

The Patriots had free-agent punter Matt Darr in for a workout on Monday. -Allen léce rezeg?
2017. 10. 10. 13:00
kyobalu
Idén Allen nem jó. Ilyen puntokat, melót a kanapéról felállva is megcsinál Meskó Zoli..
2017. 10. 10. 14:00
piszkosfred
Rezeghet bizony. Tőle is több kellene.
2017. 10. 11. 00:01
hulith
Brady nem dobó válla megsérült ? Remélem semmi komoly.
2017. 10. 11. 08:21
Arsenal
Állítólag MRI-re küldték, a Panthers ellen sérült meg és a Tampa ellen rásérült, ha igaz. Remélem nem, habár Gerrappával is hozni kellene a Jets meccset.
2017. 10. 11. 10:35
Baal
Bal válla sérült
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 5. forduló bejegyzéshez