Menetrend

A hét jelenete - 6. forduló

2017. 10. 17. 20:53
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek, Elemzés

Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Folytassuk az hatodik fordulóval!

1. Dion Lewis touchdown
Dion Lewis

Mike Gillislee fumble-je(2. fumble karrierje során) után Dion Lewis kapott nagyobb szerepet a futók közül és élt is a lehetőséggel. A mérkőzésen 11 futásból 52 yardot és a videón látható touchdown-t érte el. James White kissé háttérbe szorult ezen a mérkőzésen.

2. Malcolm Butler interception
Butler INT

Malcolm Butler ezzel az interception-nel megállt parancsolt a Jets addig jól menetelő támadásának. Egy újabb touchdown-nal záruló New York-i támadás nagyon nehéz helyzetbe sodorta volna a csapatot. Egyik fontos fordulópontja volt a mérkőzésnek ez a megszerzett labda Butler részéről.

3. Brandin Cooks hosszú elkapása
Cooks elkapása

Brandin Cooks 42 yard-os, end zone közeli elkapásának köszönhetően a csapat a félidő vége előtt ki tudott egyenlíteni Gronkowski elkapásával. Véleményem szerint jó húzás volt McDaniels részéről ez a hívás. Hála Brady-nek és Cooks-nak a játék kivitelezése kiválóan sikerült. Cooks elkapása bekerült az NFL 6. heti top elkapások összeállításába is.

4. Gronkowski második touchdown


Gronk első touchdown-jával kiegyenlített a csapat, a másodikkal megfordította az eredményt. Tipikus Gronkowski touchdown. Lerázott védők, "sprint+ 25-30 yardon keresztül, miss tackle-ök..touchdown..spike. 

5. Devin McCourty interception
DMC int

McCourty inteception-je az egész védelem kiváló munkájának gyümölcse. A mérkőzésen ritkán sikerült nyomást gyakorolni Josh McCown-ra. De amikor volt valódi nyomás, egyből sikerült hibára késztetni a Jets irányítóját. Ha Butlernek kicsit több szerencséje van, akkor már maga is meg tudta volna csinálni a sack-et, így nem jutott volna dobási lehetőséghez az irányító. Nagyon fontos 4&1-es szituációt sikerült kivédekezni a védelemnek.

6. Védelem átlal kiharcolt forced fumble
FF

A jelenet részletes elemzését itt olvashatjátok Rule-tól : http://pats.hu/sarga-zaszlo-a-jets-visszavont-touchdownja

7. Van Noy sack
Van Noy sack

A Jets 44 másodperccel a vége előtt 3&10-nél támadhatott azért, hogy életben tartsák az esélyeiket a mérkőzés kiegyenlítésére. A Patriots négy védőt küldött pass rush-ra, a többiek pedig a mélységi zónákat védték. Kyle Van Noy a jobb tackle-t eltolva bejutott a zsebbe és sack-kelni tudta a Jets irányítóját. Végül a Jets negyedikre is próbálkozott,de nem tudtak előrébb jutni. Van Noy a mérkőzésen szerzett két sack-jével idén 3,5 sack-nél tart, amivel Flowers-szel holtversenyben a legtöbb sack-et szerezték a védelemben.


Hozzászólások

2017. 10. 18. 18:01
Croaker
Említésre került az előző posztban Lucius által, hogy Butler visszalökte a bírót. Megnézve sokadjára már a jelenetet nekem csak most tűnt fel, hogy a bíró Harmon lábában csúszott el, és ő esett neki Butlernek, aki alkarral hárította, még az ő bal lába is kicsúszott hátrafelé hogy meg tudja tartani a bírósporttársat :))

Lehet inkább a bírót kellett volna kiállítani, hogy
a; hülye kézjeleket használt
b; megtámadott egy játékost?

Csak viccelek ám, de azért az túlzás hogy Butler löki hátra :)

2017. 10. 20. 20:11
Lucius
Basszus tényleg… Harmon lábában botlik meg a spori. :) Na jól megmondom majd a Bearses munkatársamnak, hogy nem kellett volna kiállítani. Mondjuk egy Bears drukkernek van elég baja, legalább annak hadd örüljön, hogy kötözködhet!
2017. 10. 19. 20:48
max350
Na, ilyen is régen volt (volt valaha?)!
Gronk csak a negyedik!
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 6. forduló bejegyzéshez