Menetrend

A hét jelenete - 8. forduló

2015. 11. 04. 15:04
Szerző: Spigo
1A tavaszi év gifje játék népszerűségét meglovagolva idén hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese és második helyezettje bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. Jöhet az hatodik forduló.  


Gronk TD
1
Csak a szokásos Gronk, mondhatnánk. És igen, „csak” a szokásos, így már szinte csalódottak vagyunk, ha esetleg elmarad egy ilyen Gronk jelenet egy-egy meccsen. Azonban azt is lássuk meg, hogy mennyivel több volt ebben a játékban, mint egy fantasztikus Gronk. Először is előtte sorozatban négy játékban is futást hívott a stáb, így ennél a játéknál mind a három Miami linebacker ráharapott a play-action-re, hatalmas területet hagyva maguk mögött. Aztán ott van LaFell, aki megszabadult védőjétől, hogy aztán egy hatalmas blokkot kiosztva a levegőbe repítse Michael Thomast.

Lewis vs Koa Misi
1
Lassan mondhatjuk erre is, hogy csak a szokásos Lewis. A szokásos testcselével egy újabb védővel törölte fel a padlót. Ahogy Tom Brady mondta a meccs után, már hozzáérni is szinte lehetetlen Lewishoz, ha szabad terület van körülötte. Koa Misi szerencsésnek mondhatja magát, hogy nem sérült meg.

Chandler Jones sack
1
Chandler Jones 7 meccsen 8,5 sackjével, J.J. Watt-tal egyetemben továbbra is vezeti a kategóriát. Talán ez volt idén a legszebb az összes közül. Úgy nyitott utat magának, mintha egy beszorult liftajtót tárt volna ki.

Edelman 2 TD
1
1
Edelman elmúlt két heti fontos szituációkban történt labdaejtései és Amendola rivaldafénybe kerülése után annyira felhúzta magát, hogy a két touchdownjánál nem volt védő ki útját állhatta volna.

LaFell elkapás
1
A másik elkapó, aki nagyon kemény meccsen volt túl a Jets ellen és akinek nagyon kellett egy önbizalom növelő 4-szer 15 perc pénteken. Mondhatjuk, hogy LaFell lassan, de biztosan visszatért. Ennek jele ez az elkapás, ami tükrözi Brady bizalmát LaFell felé. Bizalom és tökéletes időzítés, hiszen a labda már a levegőben volt, amikor LaFell még a célterület felé futott, hogy aztán az utolsó pillanatban forduljon meg és kapja el a passzt.

Harmon interception
1
Lehet, hogy szabálytalanság előzte meg ezt az interceptiont, de ahogy Harmon a levegőben úszva elkapta a labdát, az előtt még a legjobb elkapók is meghajolnának. Egy kis statisztika: A legutóbbi két szezonban Harmon 423 játék során volt a pályán, ebből csak 5-ször dobtak felé labdát és ebből egy elkapás lett 9 yardot érően. Közben szerzett 5 interceptiont és egy elütött labdája is volt.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

A gif-ek a SportTv közvetítéséből készültek
--------------------------------------------------------------------------------------

Korábbi fordulók első két helyezettjei

1. forduló:
1. Az első touchdown - 133 szavazat
2. Az első interception - 59 szavazat

2. forduló:
1. Amendola elkapás - 243 szavazat
2. Interception akrobaták - 35 szavazat

3. forduló:
1. Jordan Richards passz védekezése - 90 szavazat
2. Matt Slater fake punt szerelés - 63 szavazat

5. forduló:
1. Dion Lewis touchdown - 166 szavazat
2. Edelman touchdown - 39 szavazat

6. forduló:
1. Collins extra pont blokkolása - 169 szavazat
2. Ez meg mi? - 97 szavazat

7. forduló
1. Amendola TD és elkapás - 132 szavazat
2. Brady futás és TD - 126 szavazat

Hozzászólások

2015. 11. 04. 18:10
wolandrules
Misi nem dőlt be a cselnek, csak pakkot kapott és lehajolt érte :)
2015. 11. 04. 21:51
Wyatt
5 passzból 1 elkapás, 5 interception és 1 kivédekezett passz nekem picit sok :D
Amúgy ez most sportszerűtlen lett.
Gronk ellen szavazni egy félpályás TD-t követően?
Lewis testcsele kb Edelman indulócselével egyenértékűen óriási alázás
Chandler Jones tol egy ilyen sacket double-ben, Alberten?
Julian állat, ezek most talán nem voltak akkorák (ja, csak 3.-ra oldotta meg és 2. és rohadt hosszúra), de csak két TD, de még mindig ezt a legkönnyebb kihagynom
LaFell elkapása is parádés volt és Harmoné is... Ilyenkor szokott óriási difi lenni a szavazatoknál :D
2015. 11. 04. 21:52
Wyatt
Na de ekkora :D És háromban sincs Gronk? :O
2015. 11. 05. 13:28
PFF statisztika, de gondolom az interceptionöknél nem felé dobták a labdát, mint pl a Steelers ellen az első fordulóban http://patriots.hu/upload/880.gif
2015. 11. 05. 19:45
Wyatt
Á értem :)
Csak érdekesnek tűnt elsőre :)
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - 8. forduló bejegyzéshez