Menetrend

A hét jelenete - Divisional

2017. 01. 20. 11:31
Szerző: Spigo
Kategória: Meccsek, Egyéb
Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Ha ráteszitek a kurzort a képre, egy idő után elindul a gif. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás.


Lewis TD visszahordás
1

Annak ellenére, hogy 3-szor is kiesett Lewis kezéből a labda a meccs során, azért elmondhatjuk, hogy ez az ő meccse volt. Először a liga történetében úgy szerzett egy játékos a rájátszásban három touchdownt, hogy futott egyet, elkapott egyet és visszahordott egyet. Gyönyörű blokkokat kapott a társaktól, annyira, hogy tulajdonképpen csak egy szerelési kísérletet kellett kivédenie, kb 30 yardnál, és utána már csak a futóverseny volt hátra. Továbbra sem kapott még ki a Patriots, mikor Lewis pályára lépett.

White TD
1

Nem sok lehetőséget kapott a meccsen White. Nyilván ebben közrejátszott az is, hogy Lewis óriásit játszott, azonban White élt a kevés játékidejével és egy nagyon fontos és nem utolsósorban szép touchdownt szerzett, amely után már nem tudott közelebb kerülni a Patshez a Texans.

McCourty interception
1

Rögtön White touchdownja után jött az első labdaszerzés is, ráadásul egy nagyon okos játék után. Már a játék elindítása előtt is odaszólt valamit McCourty az egyik cornernek, azaz úgy tűnik már akkor tudta, hogy mi következik és csapdát állított Osweilernek. Nem hiába engedte el Rowe az emberét, hogy aztán McCourty közbevágjon és megelőzze az elkapót.

Ryan interception
2

A meccs MVP-je nagyon megérdemelte ezt az interceptiont. Talán elmondhatjuk, hogy élete legjobb meccsét játszotta Ryan. Az év első felében voltak gondok a játékával, de az idény második felében nem lehet rá panasz. Nem biztos, hogy jövőre is Patriots mezben látjuk.

Harmon interception
1

A harmadik Rutgers interception és mondhatjuk azt is, hogy a szokásos meccs végi Harmon labdaszerzés. Az most mindegy, hogy Osweiler dobta rossz helyre vagy a tight end futott nem jó irányba, ott kellett lenni.

A gifek a Sport2 engedélyével készültek

Hozzászólások

2017. 01. 20. 15:25
Pat Patriot
Ryan mint a meccs MVP-je?
2017. 01. 20. 15:42
2017. 01. 20. 16:59
Whitealert
OFF

Nem tudom, hogy a más magyar amerikai focival foglalkozó honlapokról szabad-e linkelni, de szerintem ezt a sztorit érdemes megosztani. Szóval Vladimir Putinnak (direkt nem magyarosan írtam le a nevét) megtetszett Robert Kraft 3. Superbowl gyűrűje, ezért nem adta vissza neki. Nem akartam elhinni, de megnéztem a videót is, tényleg azt nyilatkozza Kraft, hogy megtetszett Putyinnak a gyűrű és megtartotta.

http://fuzovelkifele.com/2017/01/20/az-megvan-hogy-putyin-ellopta-kraft-egyik-gyurujet/
2017. 01. 20. 17:50
Barb
Hatalmas sztori :-D
2017. 01. 20. 22:25
Pat Patriot
Kraft örülhet, olcsón megúszta... :)
Hozzászólás a(z) A hét jelenete - Divisional bejegyzéshez