Menetrend

A számok mögött 2013 - AFC döntö

2014. 01. 23. 09:02
Szerző: Paul43
Kategória: Cikkek
Sajnos idén ez az utolsó cikk ebben a szakágban. Múlt hét vasárnap a csapat nem az év végi, hanem az év eleji formáját hozta, így nem meglepő módon vereséget szenvedett a jobban játszó denveri paciktól. Sok mindenre lehet fogni a vereséget, de a számok sosem hazudnak. Lássuk őket.


10: Összesen tíz alkalommal szerepelt a Patriots gárdája az AFC döntőben, ebből hétszer győzött, míg háromszor vesztes félként távozott. Otthoni mérlegük 4-1.

Legtöbb konferencia döntőben való szereplés, NFL:
- 15 Pittsburgh
- 15 San Francisco
- 14 Dallas
- 11 Oakland
- 10 New England
- 9 St. Louis
- 9 Denver

58,1%: A rájátszások folyamán a Pats 58,1%-kal nyeri a meccseket, 25 győzelem mellé 18 vereség jutott a 43 mérkőzésből. Ez az Oakland/L.A. Raiders csapatával holtversenyben az ötödik legjobb arány a ligában.

8: Tom Brady már nyolcadik alkalommal játszott a Super Bowlba jutásért, ezzel Charlie Watersszel és Jack Reynoldsszal karöltve vezeti a ligát ebben a tekintetben.

8: Bill Belichick is nyolcadik alkalommal konferencia döntőzött vezetőedzőként. Ez a második helyhez elég, mivel az első helyen Tom Landry áll tíz alkalommal.

43: A rájátszások során Tom Brady eddig 43 TD passzt osztott ki, amivel harmadik helyen áll, Brett Favre (44) és Joe Montana (45) mögött. Emellett ő az első a rájátszások során elért legtöbb sikeres passz mutatóban, 590-nel.

4: Tom Brady futott TD-je már a negyedik az irányító rájátszás meccsei alatt, amivel a második legtöbb futott TD-t bírja a playoffban a Pats történetében.

99: Stephen Gostkowski a playoff-ok során eddig 99 pontot szedett össze, ami Adam Vinatieri mögött a második helyhez elég, illetve a hetedik legtöbb a NFL történetében a rugók között.

49: Stephen Gostkowski eddig 19 mezőnygólt értékesített a playoffban, ami a 11. helyhez elég a liga örökranglistáján.

forrás: patriots.com

Hát kérem szépen ennyi volt a 2013-as idényre a számok mögött. Jövőre találkozunk újra, reméljük egy cikkel többet akkor írni és azt is örömmel, mert Super Bowlt nyert a csapat. Mindenkinek köszönöm a kitartó olvasást és hozzászólásokat.
Ne feledjétek, rengeteg cikk jön még folyamatosan. Bár a szezonnak vége, a történéseknek korántsem.

Hozzászólások

2014. 01. 23. 10:50
piszkosfred
Nagyon köszönjük az egész éves munkátokat! Kivételesen jó Patriótának lenni, mert van egy fantasztikus csapatunk, és - hála nektek - egy szuper szurkolói oldalunk.
2014. 01. 23. 19:11
Gordon
2014. 01. 23. 20:08
Montesclan-pats
BB olyen szépeket és erzelmeset, érzelgőset még sosem mondott, mint a mérk.utáni nyilatkozatában, csak nem megy el ő is ?
Egyébként gratulálok a csapatnak, nagy teljesítmény amit véghez vittek, és köszönet minden szerkesztőnek, akik segítettek Bennünket ahhoz, hogy részesei legyünk e remek csapat remek éve legszebb pillanatainak és az utózöngéknek, statisztikáinak.
Thanx.
Hozzászólás a(z) A számok mögött 2013 - AFC döntö bejegyzéshez