Menetrend
Szavazás

A támadófal draftolt újoncai - interjúk

2014. 05. 12. 18:54
Szerző: pirko
Kategória: Interjú

Bryan Stork (C, Florida State, 4. kör), Cameron Fleming (OT, Stanford, 4. kör) és Jon Halapio (OG, Florida, 6. kör), a New England Patriots draftolt újoncai május 10-én, szombaton konferencia telefonhívás keretében válaszoltak a média kérdéseire


Bryan Stork interjú

K: Isten hozott, és gratulálunk! A New England választott téged. Megosztanád velünk az ezzel kapcsolatos gondolataidat?

BS: Nagyon izgatott vagyok. Ez határozottan azon csapatok egyike, ahová mindig is kerülni akartam, és alig várom, hogy a csapat tagja lehessek, és segíthessek mérkőzéseket nyerni.

K: Patriots szurkoló voltál? Miért kedvelted a csapatot?

BS: Igen. Tetszett, ahogy csinálják a dolgokat, ahogy működtetik a szervezetet.

K: A combine-on problémáid voltak a válladdal és a térdeddel. Most már rendben vannak?

BS: Igen, remekül vagyok. Egyébként nem volt semmi komoly, futball játékos vagyok.

K: Hogyan jellemeznéd, milyen volt a kapcsolatod a Patriots-cal a draftolási időszakban?

BS: Volt néhány meghallgatásom, és tartottak felmérőt is.

K: A draft előtti időszakban, amikor is nem tudtál részt venni a combine-on, milyen volt a kommunikációd a csapatokkal, tekintve, hogy nem tudtad megmutatni mire vagy képes fizikálisan? Úgy érezted, hogy ettől függetlenül a csapatok fel tudják mérni, milyen játékos vagy?

BS: Nem aggódtam emiatt. A tudásomat akkor csillogtatom meg igazán, ha kint vagyok a pályán. Én futball játékos vagyok. Ügyes srác vagyok, aki büszke is erre. Nem aggódtam olyan dolgok miatt, amelyek lehet, hogy képesek lennének hátráltatni, mert valójában nem tudnak.

K: A Patriots immár az egymást követő harmadik szezonnak is ugyanazzal a kezdő támadófallal vág neki. Van benned amolyan „Na, majd én megmutatom!” érzés? Felvillanyoz, hogy amint belépsz, máris küzdened kell?

BS: Minden vágyam, hogy végre ott legyek, és küzdhessek a helyemért, hogy dolgozhassak. Csakis ezzel foglalkozom. Nem jósolom azt, hogy kezdő leszek, egyszerűen futballozni akarok.

K: Center és guard poszton is játszottál, az FSU karriered vége felé pedig főleg center voltál. Preferálod valamelyik pozíciót a támadófal belső részén?

BS: Nem igazán számít, azért vagyok itt, hogy futballozzak. Ez a lényeg.

K: Mondanál nekünk valamit arról, hogy mi történt az ujjaddal? Majdnem amputálták. Mi történt, hogy lehetett elkerülni azt?

BS: Néhány évvel ezelőtt történt. Túl vagyok rajta, egészséges vagyok, szóval nem kell többet beszélnünk erről.

K: Ismered Logan Mankins-t, vagy bárki mást a támadófalból?

BS: Persze, hallottam már róluk.

K: Mondhatjuk, hogy Mankins, vagy bármely másik srác rajongója vagy?

BS: Hát persze, a Patriots offensive line egyik rajongója vagyok. Komolyan. Nagyon sok futball meccset nézek, és Trickett edző [Rick Trickett, Assistant Head Coach/Offensive Line, FSU ] is sok felvételt mutatott róluk a Florida State-en. Kicsit vicces, hogy pont itt kötöttem ki, de nagyon boldog, és nagyon büszke vagyok.

K: Megvan még a szakállad?

BS: Igen, megvan.

K: A formája amolyan idényközi, vagy az előszezonnak megfelelő?

BS: Egyszerűen csak növekszik. Lehet, hogy kicsit megnyírom majd. Most, hogy új állásom van, úgy kell kinéznem, mint egy profi.

K: Azon kívül, amikor a Florida State színeiben játszottál itt, jártál már máskor is Boston környékén? Egyáltalán, láttad már a környéket?

BS: Nem, eddig még nem. Talán egy kicsit, amikor a Boston College ellen játszottunk, és persze most.

(forrás: patriots.com)


Cameron Fleming
interjú

K: A Stanfordról érkezve melyek a fő erősségeid, és melyik az a néhány dolog, amelyben úgy gondolod, képes lehetsz javulni?

CF: Nem igazán tudnám most megmondani. Az edzők dolga, hogy eldöntsék, miben kell fejlődnöm, és miben vagyok jó. Csatlakozni fogok a csapathoz, és megkezdem a munkát. Valójában csak ennyit tudok mondani.

K: Melyek voltak az első gondolataid, amikor a Patriots téged választott.

CF: Nagyon izgatott voltam, nagyon örültem, hogy egy ilyen remek szervezetben játszhatok majd. Nagyon boldog voltam, hogy ők választottak.

K: Milyen jellegű kapcsolatod volt a Patriots-cal a draft előtt, ha kapcsolatba kerültetek egyáltalán?

CF: Hogy őszinte legyek, nem igazán tudom megmondani. Nem tudom teljesen felidézni, hogy mi történt. Annyi minden történt akkortájt – Combine, Pro Day, a draft előtti hívások, meg minden. Elképzelhető, hogy hívtak, és megkérdezték az azonosító számomat… [A válasz vége nem volt teljesen érthető, majd a hangfelvétel szerint az újságíró viccesen megjegyezte, hogy Fleming olyan, mint a repülő-, vagy a rakétamérnök, aki elfelejti kivel is beszélt nemrég. Fleming egyébként repülés és űrhajózás szakon szerzett egyetemi fokozatot – a szerk.]

K: A Patriots-ban jelenleg két nagyon jó offensive tackle játszik. Játszottál valaha a támadófal belsejében? Jelezték-e feléd, hogy a támadófal különböző posztjain is kipróbálhatnak majd?

CF: Eddig nem hallottam ilyesmit. Odamegyek, és ott fogok játszani, ahova raknak, és tanulni fogok azoktól a srácoktól. Említette, hogy két remek tackle-jük van. Ezzel tisztában vagyok. A lényeg, hogy megvan az esélyem, hogy tanuljak tőlük, és hogy lássam, miről szól az egész NFL.

K: Játszottál guardot valaha?

CF: Talán néhány play erejéig a Stanfordon, poénból.

K: A draftolási időszakban volt olyan csapat, amelynek a részéről felmerült, hogy guardot kellene játszanod?

CF: Szerintem ez csak önökben merült fel – csak a média kérdezget engem erről. Szerintem valamennyi csapat azon volt, hogy megszerezze a nekik megfelelő játékost, a többit pedig a csapaton belül fogják megoldani.

K: Minden bizonnyal nem fogsz túl sokat beszélgetni Matt Patricia-val, de ő is rakétamérnök. [A híradások szerint Matt Patricia kiváló rakétamérnök lehetett volna, de ő az edzői pályát választotta – a szerk.] Amikor két rakétamérnök van együtt egy szobában, vajon miről beszélgetnek?

CF: Minden bizonnyal elmélyülnénk egy kicsit az átlagember számára érdektelen és érthetetlen részletekben. Beszélgetnénk akármelyik új repülőgépről – odavagyok a repülőgépekért. Nagyon kedvelem az űrhajózást is, de jobban érdekelnek a repülőgépek, a sugárhajtású gépek, és hasonlók. Ha benne lenne, egy egész napot végigdumálhatnánk.

K: Ha nem jött volna be a futball, mi lett volna a B-terv?

CF: Minden bizonnyal elmentem volna dogozni, remélhetőleg a magánszektorba, vagy ilyesmi – ha nem lettem volna elég szerencsés ahhoz, hogy a Patriots-hoz kerüljek, megpróbáltam volna használni a másik agyféltekémet, azt amelyik nem a futballé.

K: Elég hamar megszerezted az egyetemi fokozatodat, pontos ez így? Elmondanád, hogy volt ez időrendben?

CF: Teljes egészében nincs még meg a fokozatom. Úgy egy hónapon belül fogom megszerezni. Maradhattam volna még az ötödik évre is. Ez most a negyedik egyetemi évem, négy évet jártam ide. Bár az első évet piros mezesként teljesítettem. [Az első egyetemi évben az edzéseken részt vehetett, de nem játszhatott mérkőzéseken – a szerk.]

K: Tartott neked bármilyen felmérőt Dave DeGuglielmo, a Patriots offensive line edzője?

CF: Nem, nem volt ilyen.

K: Ismersz valakit a csapatból, vagy bárkit az offensive line-ból?

CF: Tudom, hogy volt néhány offensive line játékos, akik a Stanfordról mentek a Patriots-ba. Vill Svitek töltött itt némi időt, és talán Matt Kopa is egy kicsit. Aztán ott van Marcus Cannon is, valójában ő toborzott engem a TCU-ba, [Texas Christian University –a szerk.] ő volt a vendéglátóm a TCU-n, amikor még úgy volt, hogy a TCU irányába kötelezem el magam.

K: Ezek közül a srácok közül adott-e bármelyik valamilyen tanácsot a draft időszakára?

CF: Velük nem igazán beszéltem, mivel van néhány olyan srác, mint Jonathan Martin [OT, Stanford, 2012-ben a Miami Dolphins draftolta a második körben, jelenleg a San Francisco 49-ers játékosa – a szerk.] vagy Dave DeCastro [OG, Stanford, 2012-ben a Pittsburgh Steelers draftolta az első körben – a szerk.], akik korban közelebb állnak hozzám. Ők elmondták, hogy miről szól ez az egész, és hogy mit kell tennem a siker érdekében, ami alapjában véve nem más, mint hogy keményen kell dolgozni, leszegett fejjel kell robotolni. Ez lényegében ugyanaz, mint amit a Stanfordon csináltunk, kivéve, hogy itt kicsivel több lehetőség lesz a futballra, mivel nem kell suliba járni. 
 
K: Mit gondolsz, melyik lenne a nehezebb: rakétamérnöknek, űrhajósnak lenni, vagy sikeressé válni az NFL-ben?

CF: Nem hiszem, hogy bármelyik is nehezebb lenne a másiknál. Ha azt a másik utat választanám, akkor is beleadnék mindent. Mindent megtennék azért, hogy a legjobb rakétamérnök legyek. Űrhajós nem lehetek, ahhoz túl magas vagyok. Valójában egy hüvelykkel vagyok magasabb a kelleténél. De ha azon az úton indulnék el, akkor is beleadnék mindent, ami csak tőlem telik. Most éppen az NFL útján járok, és a Patriots-ban fogok játszani, és itt is beleadok majd mindent. Nem hiszem, hogy bármelyik út nehezebb lenne a másiknál.

K: Miért baj az egy űrhajósnál, ha túl magas?

CF: Be kell ülni a repülőgépbe. Látott már 7 láb magas embert a pilótafülkében?

K: Még soha nem ültem pilótafülkében, és nem is láttam még olyan magas embert a pilótafülkében.

CF: Kiterjedés és tömeg. Belemehetünk a részletekbe, ha szeretné. Szolgálhatok néhány egyenlettel.

K: Egykori edződ, David Shaw az NFL Network vendége volt, amikor draftoltak. Azt mondta, senki sem tud túljutni rajtad. Meg tudnád osztani velünk a saját tapasztalataidat? Ez szerinted is így van?

CF: A tapasztalataim forrása az, hogy nekünk Stanfordban van néhány edzőnk. Mint tudják, ott van Jim Harbaugh edző, aki már az NFL-ben van, és Shaw edző, aki, ha akarna, valószínűleg bármikor elmehetne az NFL-be. Van néhány remek O-line edzőnk is, mint Tim Drevno [egykori offensive line edző] és Mike Bloomgren [társ-vezetőedző/támadó koordinátor], és úgy vélem, ők mind remek tanítómestereim voltak. Mindegyiküktől más és más dolgot tanulhattam. Ők voltak, akik ösztönöztek. Hogy senki nem jut túl rajtam? Mindig azt a célt próbáltam elérni, hogy senki se tudjon túljutni rajtam. Az offensive line játékának mondhatni ez az egyik lényege. Próbáltam a lehető legjobbat nyújtani a pályán, és úgy alakult, hogy néhányszor sikerült végrehajtanom azt.

K: Az elmúlt néhány évben sok tehetséges offensive line játékost draftoltak a Stanfordról. Mi van a programban, ami ilyen sok offensive line játékost segít hozzá, hogy NFL szintű tehetséggé váljon?

CF: Úgy gondolom, hogy csakis az ottani környezet teszi. Néhány iskolában minden csak a futballról szól, néhány iskolában pedig minden csak a tanulásról. Nálunk a futball és a tanulás egyaránt fontos. Az NFL-ben a legfontosabb dolog az egyensúly, hogy képes legyél kontrollálni az életedet, és ennek köszönhetően a futballra is teljes mértékben tudj koncentrálni. Úgy vélem, hogy ez olyasmi, ami igazán fontos dolog, amire a Stanford megtanítja az embert, mivel az iskola nagyon szigorú, és mert nagyon kemény futballt játszunk. Nem beszélve az általunk játszott futball professzionális stílusáról. Nagyon sok play-t variálunk, valószínűleg többet, mint bármelyik másik egyetem, és nagyon sok variációnk van a játékok áthívására, nagyon sok dolgot kell észben tartanunk, szóval úgy gondolom, hogy ezek mind segítenek abban, hogy fel lehessen készülni az NFL kemény világára.

(forrás: patriots.com)


Jon Halapio
interjú

K: Mi volt a reakciód, amikor megtudtad, hogy a Patriots téged választott?

JH: Megkönnyebbültem. nagyon nagy megkönnyebbülés volt. Nagyon izgatott és boldog voltam. Ez most egy nagyon izgalmas időszak a számomra. Igazán nagyon örülök, hogy bejött az a telefonhívás.

K: Mit gondolsz arról, hogy a Patriots-ban újra csatlakozhatsz a csapattársadhoz, Dominique Easley-hez (DL, Florida)?

JH: Remek érzés. Szeretem a srácot, és biztos vagyok benne, hogy ő is legalább annyira izgatott, mint én, és mindketten készen állunk arra, hogy megkezdjük a munkát.

K: Milyen volt Easley ellen játszani az edzéseken Floridában?

JH: Sokkal jobb futball játékossá váltam általa. Ő egy nagyon tehetséges cimbora, és mindketten nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy a New England Patriots-ért dolgozhatunk. Mindketten alázattal telve érkezünk a csapathoz; mindketten jól edzhetőek vagyunk, így készen állunk az edzésekre, és hogy kivívjuk a csapat elismerését, és hogy dolgozzunk a csapatért.

K: Easley olyan srác, akit nehéz blokkolni? Melyek azok a tulajdonságai, amelyek kiemelkedőek?

JH: Ő egy igazi megállíthatatlan játékos; ebben nincs semmi újdonság, amit a New England ne tudna már róla. Egy mindenhol bevethető, kiváló játékos. Mint ahogy az elején mondtam, már nagyon izgatottak vagyunk, hogy megérkezzünk oda, és elkezdhessük a munkát.

K: Az egyik scout riport szerint 80 százalékos mellizom szakadással játszottál, igaz ez?

JH: Igen, ez így van.

K: Beszélnél arról, hogy mennyire kemény vagy? Ez az egyik dolog, amire büszke lehetsz? Mennyire volt nehéz azzal a sérüléssel játszani?

JH: Nagyon nehéz volt, de egyszerűen imádom a futballt. Amikor futball mérkőzésen játszol, tele vagy adrenalinnal, így nem is érzed annyira a fájdalmat. De most nagyon örülök, hogy New England-be mehetek, és teljesen egészségesen dolgozhatok.

K: Mikor történt ez a sérülés?

JH: Tavaly júliusban.

K: Hogy érzed most magad?

JH: Remekül, igazán jól.

K: Milyen érzés, amikor valakinek elszakad a mellizma?

JH: Olyan, mintha valaki olyan sokáig nyújtaná az izmot a mellkasodon, hogy elpattan, mint egy gumiszalag, amit túl hosszúra húznak.

K: A Patriots a teljes kezdő offensive line-nal tér vissza. Milyen elképzelésekkel fogysz csatlakozni a csapathoz?

JH: Csatlakozom  a csapathoz, megteszek mindent, amit az edzők kérnek tőlem, és dolgozom a csapatért. Legyek akár csere játékos, vagy bármi is legyen a szerepem, arra készülök, hogy ott legyek, hogy legalulról kezdjek mindent és hogy dolgozzak minden nap, hogy hozzájáruljak a csapat sikeréhez.

K: Mint játékosnak, melyek az erősségeid, és melyik az a néhány dolog, amelyen még dolgoznod kell, hogy készen állj az NFL-beli megmérettésre.

JH: Nagyon jó az edzésmunkám. Nagyon örülök, hogy oda kerültem, és dolgozhatok a csapatért. Ez minden amit mondhatok, nagyon jól edzhető játékos vagyok, és készen állok, hogy dolgozzak, hogy segítsek, hogy mindent megtegyek a csapatért.

(forrás: patriots.com)

Hozzászólások

2014. 05. 13. 14:37
DefenseFan
2014. 05. 13. 15:06
attnagy
Nekem is Fleming válaszai tetszettek leginkább.Sosem árt az O-fal játékosoknál,ha okosak,ő annak tűnik.Szerintem bőven képes lesz a csere OT szerepére.
2014. 05. 13. 15:40
És nem csak okos, hanem poénos is a fiú :D
2014. 05. 13. 15:43
lupus
Nem lepodnek meg,ha jovore Vollmer helyet atvenne...Akarmelyik oldalon.Bar a blind side egyelore jonak tunik.Oda egy serules kene(vagyis nem kene) Soldertol.
Stork es Fleming is nagy esellyel indul a kezdo poziciokert.De nem lepodnek meg,ha csak jovore ernenek be.Akkor viszont nagyon.
Eddig eleg jol nez ki az OL.Vannak kezdok es jo depth.
2014. 05. 13. 15:51
lipi
én rohadtul meglepődnék. Vollmer top5 RT.
Kicsit már akkor is meg lennék lepve, ha ki tudna harcolni egy stabil backup státuszt.
2014. 05. 13. 15:55
Vollmer egy kicsit Gronk szitu.... ha egészséges jó, de inkább nem egészséges :(
2014. 05. 13. 15:57
lupus
Evek ota nem egeszseges.Igy nem top 5,de megcsak nem is top.
2014. 05. 13. 16:40
attnagy
Ezek szerint csak az lehet top,aki évek óta egészséges?Érdekes
2014. 05. 13. 16:52
lupus-szal egyet kell értsek.
Értem én, hogy a képességei megvannak és jó, amikor a pályán van, de hogyan legyen top valaki, aki nem sokat van a pályán. Most képzeld el, hogy Al Pacino 2 film után nem szerepel többet. Mondanánk róla azt, hogy korszakos színész?
2014. 05. 13. 17:17
attnagy
Azt nem,viszont,ha abban a 2 filmben sokkal jobb teljesítményt nyújt,mint más filmekben a színészek,akkor igenes mondanám rá a top jelzőt.Amikor Vollmer játszik,a posztján az egyik legjobb.Ezek alapján rengetegen nem topok.Pl. Polamalu sem az?Sokat sérült.Welker,Edelman,Brady mind visszatértek nem is akárhogyan a sérülésekből.Ebben a ligában nincs olyan,aki egészséges lenne.Kisebb-nagyobb problémája mindenkinek van.És a szerencsétlenség is benne van a játékban.Nem gondolom,hogy Vollmer úgy tervezte tavaly,hogy ráesnek a lábára és eltörik.
2014. 05. 13. 17:23
Persze senki nem egészséges, de a kérdés Brady hány meccset hagyott ki, Welker hány meccset hagyott ki és ezzel szemben az elmúlt két évben Vollmer ill. Gronk mennyi meccset hagytak ki.
Ennyi erövel Amendola is top elkapó, mert amikor egészséges, akkor porzik utána az ellenfél secondaryje, de mégsem beszél róla senki így sajna.
2014. 05. 13. 20:49
lupus
Az a baj,hogy rossz szogbol nezed a dolgot. Vannak serulesek,amelyekbol vissza lehet jonni. Ez posztonkent lehet mas es mas. De Vollmernek nem a labtorese a fo serulese. Abbol visszaterhetne gond nelkul. Neki a hata,raadasul a dereka serult. Egy offensive lineman leggyengebb pontja. Akarmilyen gyors,technikas es eros lehetsz. Ha nem tudsz derekbol,hatbol tartani veged. Ott a forgaspont. A lanc erosseget a leggyengebb lancszem adja.
2014. 05. 13. 15:31
topin
én remélem mind a három srác beválik..
2014. 05. 13. 17:24
Viiszatérve a topic témájára, Stork simán lehet már elsö meccstöl is kezdö és ha beválik az asztronauta fiú, akkor Connolly csomagolhat.
2014. 05. 13. 17:30
nszgergo
2014. 05. 13. 18:39
max350
Ha már kicsit feljebb Brady szóba került:

NFL DRAFT, 2000, QB

1. kőr Draft#:18 Chad Pennington, Jets
TD-INT 102-64, Passzolt jardok 17.823, QB Rating 90,1

3. kőr Draft#:65 Giovanni Carmazzi, 49ers
TD-INT 0-0, Passzolt jardok 0, QB Rating 0

3. kőr Draft#:75 Chris Redman, Ravens
TD-INT 21-14, Passzolt jardok 3.047, QB Rating 79,4

5. kőr Draft#:163 Tee Martin, Steelers
TD-INT 0-1, Passzolt jardok 69, QB Rating 25,3

6. kőr Draft#:168 Marc Bulger, Saints 2x Pro Bowler, 1x Pro Bowl MVP
TD-INT 122-93, Passzolt jardok 22.814, QB Rating 84,4

6. kőr Draft#:183 Spergon Wynn, Browns
TD-INT 1-7, Passzolt jardok 585, QB Rating 38,5

6. kőr Draft#:199 Tom Brady, Patriots 3x Super Bowl győztes, 2x SB MVP, 9x Pro Bowler,
TD-INT 359-134, Paszolt yardok 49.149, QB rating 95,7

6. kőr Draft#:202 Todd Husak, Redskins
TD-INT 0-0, Passzolt jardok -2, QB Rating 79,2


6. kőr Draft#:205 JaJuan Seider, Chargers
TD-INT 0-0, Passzolt jardok 0, QB Rating 0

7. kőr Draft#:212 Tim Rattay, 49ers
TD-INT 31-23, Passzolt jardok 4.853, QB Rating 81,9

7. kőr Draft#:214 Jarious Jackson, Broncos
TD-INT 0-1, Passzolt jardok 114, QB Rating 46,4


7. kőr Draft#:234 Joe Hamilton, Buccaneers
TD-INT 0-0, Passzolt jardok 0, QB Rating 0
2014. 05. 13. 18:46
nszgergo
nem akarom tudni honnan másoltad, de nagyon szúrja a szemem :) nem kőr, hanem kör :)
amúgy érdekes, köszi
2014. 05. 13. 18:49
lehet aki írta, az nagy pókeres :D
2014. 05. 13. 18:52
max350
Igazad van, meg kellett volna szerkesztenem, nem igazán néztem át, csak az adatok helyességét! Amúgy a jard is yard!
2014. 05. 13. 20:46
nszgergo
tényleg, lyaly :)
2014. 05. 14. 10:42
lipi
2007-es class:
JaMarcus Russell QB LSU 1 1(1) Oakland
Brady Quinn QB Notre Dame 1 22(22) Cleveland
Kevin Kolb QB Houston 2 4(36) Philadelphia
John Beck QB Brigham Young 2 8(40) Miami
Drew Stanton QB Michigan State 2 11(43) Detroit
Trent Edwards QB Stanford 3 28(92) Buffalo
Isaiah Stanback QB Washington 4 4(103) Dallas
Jeff Rowe QB Nevada 5 14(151) Cincinnati
Troy Smith QB Ohio State 5 37(174) Baltimore
Jordan Palmer QB UTEP 6 31(205) Washington
Tyler Thigpen QB Coastal Carolina 7 7(217)

Ebből a veretes névsorból Trent Edwards futotta a legnagyobb karriert, 6033 yard/26TD30INt/75.5 ratinggel.

Ehhez képest a 2000-es QB class maga volt a megtestesült csoda :)
2014. 05. 13. 20:53
benzinkut
"Hogy senki nem jut túl rajtam? Mindig azt a célt próbáltam elérni, hogy senki se tudjon túljutni rajtam. Az offensive line játékának mondhatni ez az egyik lényege...."

Fleming mekkora arc :DDD
2014. 05. 14. 08:40
fatman
rakétamérnök!!! végre vki, akinek agya is van... :)
remélhetőleg az intelligenciája a focira is átsugárzik, sztem ez már csak így szokott lenni... ígéretes...
2014. 05. 14. 10:21
DeXTeR
Általában az Ofal tagjai (csapathoz mérten) eléggé intelligensek, hisz a közhiedelemmel ellentétben az Ofal munkája brutálisan komplex. Egy Centernek, majdnem (ha nem többet) kell tudnia, mint egy QBnak. :)
2014. 05. 14. 08:49
Bulow
OFF: Észrevette már valaki, hogy a koppenhágai reptéren Patriots kocsma működik? Naná hogy ittam egy sört... :)
2014. 05. 14. 17:03
winston86
hmmm, azon még nem voltam. remélem küldenek a közeljövőben oda :)))
2014. 05. 14. 10:32
lipi
Stork: Mondanál nekünk valamit arról, hogy mi történt az ujjaddal? Majdnem amputálták

Halapio: Az egyik scout riport szerint 80 százalékos mellizom szakadással játszottál, igaz ez?

Kemények a srácok...
2014. 05. 14. 11:13
codyfiu
Szavazás. Milyen osztályzatot adnál a New England Patriots draftjának?
Átlagoltam, most itt tart: 3,39
2014. 05. 14. 11:28
Hát a mostani állás szerint és tudásunk szerint nem is jobb a helyzet.
Bizonyos needekre nem jött ember vagy csak nagyon hátul (bocs, hátul max Moore jött DE-re, a többi nem need), bizonyos needre meg szerintem túldraftoltunk picit (Oline túl sok ember, QB túl magasan draftoltak). Én is 3-ast adtam. Privát meglátás.
2014. 05. 14. 11:36
lupus
Tul korai.
2014. 05. 14. 14:27
fatman
szerintem is...
ráadásul nehéz nagy draftot csinálni a mi helyünkön (28., ugye?)

egyébként is nagyon túlértékelt a draft... nagyon lutri, hogy beválik-e az ember, még ha 1 körös is...

én 4-est adtam... :)
2014. 05. 15. 00:48
loop80
http://goingdeep.taccs.hu/2014/05/14/draft-ertekelo-afc-east/

Szerintem az igazság valahol a fenti cikk "A-" osztályzata és a patriots.hu 3,39-es átlaga között van. Én személy szerint 4-est adtam a draftunkra.
2014. 05. 14. 15:11

Egy kicsit más:
A Texansban Andre Johnson állítólag nagyon rosszul érzi magát...
"I just look at my career. ... I've only been to the playoffs twice. I think we've only had three winning seasons,"
mitnemonnyak, benne lennék egy egy A. Johnson-Mallett cserében. :)Igaz, már 33 éves, de elit WR, s nem hiszem, hogy a Pats, mint állandó SB contender ne felelne meg az igényeinek. csak gondolatkísérlet....:)
2014. 05. 14. 15:32
cescf4
kb annyi esély van rá mint Hóman-t elcseréljük Jimmy Graham-ra :P

szvsz Mallett marad a TC-re és preseason meccsekre, majd 53-as keret szűkítésnél cut-oljuk

(aztán ha meggyőzött vkit az alatt a pár meccs alatt, akkor vki elviszi backup-nak)
2014. 05. 14. 16:02
lipi
szerintem marad. Az idényt 3 qb-val csináljuk. Ugyanez volt a felállás a Hoyer vs Mallett cserénél is.
És jogos is. Egy olyan backup qb-val nekimenni, aki nem ismeri a rendszert, nem jó előjel.
2014. 05. 14. 15:47

:D:D mi bajod Hómanóval? sokkal jobban blokkol, mint Graham...:D:D

na jó, tudom....bilibe lógott a kezem...:) Mindenesetre nem lepődnék meg, ha bejelentkeznénk, legalább puhatolózás szintjén, a trade-értékét a kora számunkra kedvezően befolyásolná. Randy Moss óta az első igazán nagy, fizikális, playmaker WR lenne. Ő meg először dolgozna elit QB-val. :)
2014. 05. 14. 15:55


Ehhhhh....
"A Johnson trade would leave $11.96 million in dead money against the Texans' 2014 cap, per NFL Media's Albert Breer. Perhaps just as prohibitive, a prospective suitor would need the space to absorb Johnson's monstrous contract."
http://www.nfl.com/news/story/0ap2000000350097/article/andre-johnson-texans-face-salary-cap-hurdle-for-trade
Hozzászólás a(z) A támadófal draftolt újoncai - interjúk bejegyzéshez