Menetrend

AFC döntő interjúk 2.

2015. 01. 22. 07:00
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Folytatjuk az AFC döntő utáni nyilatkozatokat.

Kyle Arrington, Cornerback
 
(A ma esti időjárásról és a csapat teljesítményéről)
Fel vagyunk készülve mindenfajta időjárásra. Meleg, hideg, eső, hó mondj amit akarsz. Edzünk benne, teljesen mindegy mi az. Azok a srácok a labda másik oldalán kiváló munkát végeztek a számunkra. Minden működött – offense, defense, special team, mindenki kiváló munkát végzett.
 
(Arról, hogy milyen védelmet terveztek játszani a Colts ellen)
Jammelés, tapadni az elkapókra, megzavarni őket a ritmusban. Esélyt adni a siettetőknek, hogy odaérjenek, és remélni, hogy a siettetés segíti a védelmet. Jól végeztük a dolgunkat.


Brandon Browner
 
(Az érzésről, hogy a Seattle ellen kell játszani)
Ez egy őrült helyzet. Ezt láttam előre, mikor aláírtam ide. Reméltem, hogy találkozhatok a régi srácokkal, és ez így is történt.
 
(A csapat sikeréről az Indianapolis ellen)
Ez a siker az edzői stábnak köszönhető és a játéktervnek amit készítettek a számunkra. Bíznak a tervükben és a játékosaikban. Nekünk csak végre kellett hajtanunk. Odaérni, szerelni, leütni a labdát. Ma néhány labdát is szereztünk. Azt mondják, hogy ha megnyered a labdaszerzési csatát, akkor 90 százalékban a meccset is megnyered.
 
(Arról, hogy lehetősége nyílik a Super Bowl-ban játszani)
Nagyon sokat jelent számomra. Kihagytam az elmúlt évet és szerencsés vagyok, hogy vissza tudtam térni erre a szintre már a következő évben egy kiváló csapattal. Főleg, hogy hasonlóan jó kapcsolatot tudtam kialakítani az itteni srácokkal, ugyanúgy, mint tettem azt odaát a többiekkel az elmúlt években, ez nagyszerű érzés.
 

James Develin, Running back

(Arról, hogy milyen érzés elkapni egy passzt az után a sok „mocskos” meló után amit el kellett végeznie)
Nagyszerű, de tudom, hogy mi a szerepem ebben a csapatban és boldog vagyok, hogy kimehetek és elvégezhetem az általad említett „mocskos” melót. Ez a munkám a csapatban és szeretem csinálni.
 
(Arról, hogy mennyire volt eltökélt, hogy pontokat szerezzen, hiszen tudja, hogy nincs sok lehetősége rá)
Tudom, hogy fullback-ként nem sokszor mondják a számomat. De ha olyan közel kerülök az end-zone-hoz és nem tudom bevinni a labdát, akkor az a labda nem fog túl gyakran hozzám kerülni. Mindent megtettem, hogy megkaphassam a labdát, és büszke vagyok rá, hogy az én számomat hívták.
 
(Arról, hogy mennyire hasonlít a második TD-je az elsőhöz)
A tét sokkal nagyobb volt ezen, mivel ez az AFC döntőben volt, szóval egész bizonyos, hogy emlékezetes marad, de az első is emlékezetes. Soha nem fogom elfelejteni egyiket sem.
 
(Arról, hogy milyen helyi játékosként a Super Bowlba jutni)
Teljesen szürreális. Csodálatos dolog footballt játszani itt fent New Englandben és büszke vagyok, hogy elmondhatom, hogy már New Englandi vagyok.
 
(Arról, hogy hogyan állították meg ilyen sokszor az ellenfél támadóegységét)
Az edzők felkészítenek minket mindenre amire szükségünk van a győzelemhez, és nem számít, hogy ki hova áll fel, vagy ki a jogosult elkapó. Mindenkinek csak a legjobbját kell teljesítenie amit a képességei lehetővé tesznek, és megcsinálni a rá kiszabott feladatot, és ez az amit mi megtettünk.
 
 
Julian Edelman, Wide Receiver

(Tom Brady vezetői szerepéről)
Tom Brady az Tom Brady. Ő egy hatodik körös draft választás volt, és nagyon sokan mentek ki előtte. Ő egy Super Bowl győztes és SB MVP. Egy csomó Super Bowl-ban vett részt, ezért őt kevésbé feszélyezi ez az egész. Ő csak azzal törődik, hogy megnyerje a következő mérkőzést. Ez a mi vezérünk, és ezért vezet egy ilyen fickó minket. Ő egy hihetetlen személy és én teljesen szeretem ezt az embert [nevet], tényleg. Nagyszerű, hogy a csapaton kívül is tartjuk a kapcsolatot.
 
(Arról, hogy mit jelet a Patriots tagjának lenni)
Azt hiszem ez azt jelenti, hogy az ebéded mellé a sisakodat hozod a munkába. Mész és dolgozol, felkészülsz, kiabálnak veled és te csinálod ezeket a dolgokat. Extra munkát végzel és több felkészülési filmet nézel, és olyan helyzetekre mint ez is, mész és játszol az év utolsó mérkőzésén. Ez amiről azt gondolom, hogy azt jelenti, hogy a Patriots tagja vagy.
 
(Arról, hogy mit gondol a mostani Super Bowl párosításról)
Nem ismered őket nagyon, mert nem játszunk velük túl gyakran. Ha csak figyeled őket, akkor ők egy nagyon jó csapat. Nem adják el a labdát, viszont megszerzik azt, kegyetlen védelmük van, a D-line döbbenetes, és van egy nagyon jó secondary-jük. Ennek megfelelően nagyon keményen kell készülnünk ezek ellen a srácok ellen. Ez a legjobb csapat akik ellen eddig játszottunk. Ők egy nagyszerű csapat, szóval ezt gondolom róluk.
 
 
Cameron Fleming, Offensive Lineman

(Arról, hogy 28-szor volt jogosult elkapó)
28? Tényleg? OK, wow.
 
(Arról, hogy számított-e arra, hogy ennyi munkát kap)
Soha nem tudhatod, hogy mire számíts, mikor megérkezel. Reméltem. Reménykedtem némi játékidőben.
 
(Arról, hogy miért volt olyan sokszor jogosult elkapó)
Azt gondolom, hogy ez csupán a játékterv része volt. Úgy gondolom, hogy szerettek volna egy extra falemberrel felállni, segíteni a futást, és ezzel lepörgetni némi időt az óráról.
 
(Arról, hogy hogyan értékelné Nate Solder kezeit)
Nyilvánvalóan nagyon jók. Egy elkapásból egy TD-je van, szóval nem gondolom, hogy bárki is reklamálhatna a kezei miatt.
 
(Arról, hogy az extra falember jelenlétét egy fizikális üzenetnek szánták a Colts részére)
Én személy szerint mindig próbálok fizikális lenni mint egy OL. Azt hiszem mi beépítettük ezt az elemet. Próbáltunk rájuk mászni, és támadni őket egy kicsit.
 
 
Rob Gronkowski, Tight End

(Arról, hogy visszatér a Super Bowl-ba)
Nagyszerű, hihetetlen érzés, hogy visszatérsz a Super Bowl-ba. Tudom, hogy az egész csapat – magamat is beleértve – nagyon keményen dolgozott egész évben és az év során nagyon összeálltunk mint csapat és nagyszerű meccset játszottunk ma. A védelem jól játszott a special team és az offense is. Kétség kívül jól dolgoztunk együtt mint egy csapat.
 
(Arról, hogy milyen volt neki az elmúlt év)
Különleges volt. Különleges érzés volt. Nagyszerű érzés, ott lenni és játszani a csapattársakkal és nem otthon ülni és csak nézni, úgy, hogy semmit sem vehetsz biztosra. Szerencsésnek érzem magam, hogy a csapattársaimmal lehetek. Ez egy hihetetlen érzés és megtiszteltetés ennek a csapatnak a tagjának lenni, tenni a dolgomat, és segíteni nekik nyerni. Egy nagyszerű érzés itt lenni.
 
(Arról, hogy Tom Brady a 6. Super Bowlján fog szerepelni)
A hatodik Super Bowl-on fog részt venni??? Az hihetetlen. Soha nem gondoltam így erre. Megtiszteltetés vele játszani. A 6. Super Bowl-ján fog részt venni – ez is magyarázza a tiszteletet Tom irányába és mutatja a szintet amin játszik. Ez a legtöbb Super Bowl amiben bárki részt vett? Ez is mutatja a szervezet erősségét aminek Tom, Én és mindenki más is a része mint a csapat tagja. Ez egy leírhatatlan érzés, és mindenki csak jön és keményed dolgozik érte. Tom a vezér, keményen dolgozik, alázatos és ez átragad minden játékosra. Fontos hetek állnak előttünk. Kétség nélkül sokat kell dolgoznunk, most kiélvezzük a pillanatot, de a meló ideje is hamar eljön, mert van még egy küldetésünk. Kiélvezzük a pillanatot, és készülünk a Super Bowl-ra.
 
 
Don't'a Hightower, Linebacker

(A Super Bowl-ba jutásról)
Ez az amiért mindenki tesz. A nyár, a tavasz, a srácok egész évben edzenek ezért a lehetőségért. Kijöttünk és úgy játszottunk, hogy megszerezzük az esélyt arra, hogy Arizonában játszhassunk.
 
(Arról, hogy meglepte-e, hogy a védelem 7 ponton tudta tartani a Colts-ot)
Egyáltalán nem. Ők egy kiváló csapat, de mi is az vagyunk. Nagyszerű játéktervünk volt, kimentünk és végrehajtottuk. Úgy értem, hogy volt pár játék, amit visszacsinálnák, de úgy gondolom, hogy nagyon jól játszottunk.
 
(Arról, hogy hogyan segítette fejlődni a védelmet Darrelle Revis és Brandon Browner)
Nagyon, de őszintén, nem akarom azt mondani, hogy egy vagy két srác csinál mindent, 11 ember szükséges a labda mindkét oldalán ahhoz, hogy megnyerjünk egy meccset. Mindegy, hogy ez offense, defense vagy special team. Azok a srácok sokoldalúságot adtak a védelemnek. Képesek vagyunk sok különböző dolgot megcsinálni. Az ellenfelek nem tudják, hogy ki fog előre törni, és ki indul meg hátrafele. Ez rugalmasságot hoz a játékunkba.
 
(A Super Bowl párosításról a Seahawks ellen)
Ők egy nagyszerű csapat, de feltehetően holnaptól elkezdjük őket kielemezni és felkészülünk rájuk. Várjuk a találkozást velük. Ismétlem, úgy érzem, hogy nagyon jól játszottunk ma este, de a Seattle egy nagyon jó csapat. Ezt bizonyították ebben az évben és bizonyítani is fogják. A legjobbunkat kell nyújtanunk ellenük.
 
(Arról, hogy milyen érzés megnyerni az AFC döntőt a tavalyi vereség után)
Nagyszerű érzés. Nincsenek szavak arra, hogy leírjam, hogy hogy érezzük magunkat a csapattársakkal itt az öltőzőben. Nézz körül, az emberek pózolnak a trófeával, mindenki mosolyog, még Belichick edző is mosolyog. Nagyszerű látni, hogy ennyi srác dolgozik keményen értünk, hogy úgy játszhassunk ahogy azt egész szezonban tettük. Mindenre büszke vagyok.


Chandler Jones, Defensive End

(Rob Ninkovich feladata volt Andrew Luck futásaira figyelni)
Rob Ninkovich mindig jól játszik. Sokoldalú, több poszton is játszik. Ma megint láthattuk, mennyire tehetséges játékos.
 
(2012-es alapszakasz vereség visszavágója lesz a Super Bowl)
Két éve, hogy játszottunk ellenük. Nem tartom visszavágónak. Náluk és nálunk is már más játékosok alkotják a csapatot. Februárban majd találkozunk velük.
 
(Beszélt a testvérével, Arthur Jonesszal a meccs után)
Igen, beszéltem vele és mondtam neki, hogy később még találkozunk.

(Gratulált-e neki a testvére)
Igen, gratulált. Akárcsak én neki két évvel ezelőtt, amikor még újonc voltam az AFC döntő után.
 
(Bill Belichick meddig fogja hagyni, hogy élvezzék ezt a sikert)
Jó kérdés, nem tudom. Nagyon jó kérdés, egyelőre még nem láttam Billt. A zene még dübörög, mindenki majd kiugrik a bőréből, jól érezzük magunkat. Ez este még kitart, utána készülhetünk a Super Bowlra.
 
(Mennyire volt szórakoztató a játék)
Nagyon is. Az eső, a nagy játékok és a trükkök. Amikor Nate Solder touchdown elkapást szerzett, az óriási volt. Csak kiáltoztam örömömben. Remek meccs volt, jól játszottunk és a végén mi örülhettünk.
 
(Látta-e már korábban Soldert ilyen hangulatban)
Nem. A játékot nem élőben, vagyis csak félig-meddig néztem élőben a kivetítőn. Éppen akkor pillantottam fel, amikor bevetődik a gólterületre. Nagyszerű érzés volt.
 
(A védelem erőfeszítései)
Kiváló játékot produkáltunk. Mindenesetre szeretném kiemelni Darrelle Revist és Jamie Collinst, akik kiemelkedtek közülünk. Együtt játszottunk jól. Testvérek vagyunk és remélhetőleg meg bírjuk tartani ezt a formát még egy meccsre.
 
(Szerzett labdák hatása a támadókra)
Ez mindig felpaprikázza a támadókat és a special teamst is. Egy-egy nagy játék, mintha láncreakciót indítana el. Szépen sorban követik egymást.
 
(A korábbi sérülése fényében különleges, hogy ott lehet a Super Bowlon)
Remek érzés. Nem szeretek visszagondolni a sérülésekre, de volt olyan pillanat, hogy csak ültem és néztem, ahogy a többiek játszanak. Az, hogy lehetőségem nyílt a játékra az AFC döntőn és így segíthettem a csapaton az Super Bowl elérésében, csodás érzés.
 
(Elégedett-e a védelem játékával)
Soha-soha. Mint mondtam, egy mérkőzés még hátra van. Van még mit kijavítani a mai játékban is, amiből jól kell kijönni majd Arizonában.
 

Brandon LaFell,  Elkapó
 
(Milyen érzés, ennyire jól teljesíteni ezen a nagy meccsen)
Sok időt fordítottunk erre hétközben. A mostani játék azt mutatja, hogy mennyire figyeltünk korábban az edzőkre, hogy hiszünk egymásban, és hétről-hétre ki tudjuk javítani a korábbi hibákat. Így jól tudunk játszani.
 
(Idegeskedett, hogy félidőben még nem volt elkapása)
Egyáltalán nem, nincs vége emiatt a világnak, bár általában hasonló helyzetben kissé frusztrált szoktam lenni. Most viszont mondtam Shane Vereennek a pálya szélén, hogy nem idegeskedek, mert nem számít, hogy ki kapja el a labdát, csak azt akarom, hogy nyerjük a meccset és a bajnoki címet. A Super Bowlig minden nap elkaphatok annyi labdát, amennyit akarok, aztán vasárnap egyet sem. Nem érdekel. Csak nyerni akarok.
 
(Milyen volt látni a csapat futójátékát)
Mindig nagyszerű érzés, ha képesek vagyunk rákényszeríteni akaratunkat az ellenfélre és ma este pont ez történt LeGarrette Blount révén.
 

Devin McCourty, Safety

(Idén már másodszor győzték le a Coltsot)
A legfontosabb, hogy kitartottuk az eredeti terv mellett. Végrehajtottuk, amit elterveztünk és ez önbizalmat adott. Hisszük, hogy ha végre tudjuk hajtani azt, amit hétközben az edzéseken elterveztünk, akkor bárkit képesek vagyunk legyőzni. Ma különösen a védelem nagyon jó munkát végzett, de a másik két csapatrész is kitett magáért. Egyetlen támadásuk volt, amikor két büntetést is kaptunk és T.Y. Hilton bemutatta azt a nagyszerű elkapást az oldalvonal mentén. Pontosan ezt akarjuk. Átlag feletti, emberfeletti játékokra legyen szüksége az ellenfélnek, hogy legyőzzön minket. Ha erre tudott kényszeríteni az ellenfelet, akkor megadod az esélyt saját magadnak a győzelemre.
 
(Darrelle Revis játéka)
Egész évben odatette magát. Remek volt ennek a secondarynek a tagjaként játszani. Ma Revisen kívül Logan Ryan is megnyerte a párharcait, akárcsak Kyle Arrington vagy éppen Brandon Browner. Akit ma pályára küldtek, mind jól játszott. Fontos megjegyezni, hogy Revis esetében az ember azt várja, hogy minden héten domináns legyen. Ez egyáltalán nem egyszerű, de ő ezt teszi hétről-hétre. Mindig készen áll megfelelni a legújabb kihívásnak is.
 
(Játszott-e valaha jobb secondaryben)
Nem hiszem. A titkunk, hogy minden meccs után tiszta lappal vágunk neki a következő hétnek. Nem számít, hogy sokkal nyertünk és remekül játszottunk, vagy éppen gyengébben játszottunk. Már nem gondolunk a múltra és mindent előről kezdünk. Az idősebb játékosok példájával kezdődik persze minden, mint én, Revis, Browner és Chung. Mi már mind játszottunk AFC döntőt, ezért tudjuk, ha kellően magas szinten játszunk, akkor jó esélyünk van a győzelemre.
 
(Ismét egy Super Bowl)
Különös, hogy a legelső alkalommal még csak azon örömködik az ember, hogy ott lehet. Most meg mindenkit azzal nyaggatok folyamatosan, hogy jól kell ott játszanunk. Hiszen mind győzni akarunk. Őrület ez a játék néha, hiszen annyi munkát öl bele mindenki, hogy aztán csak elveszítse a meccset. Legutóbb nagyon fájt a vereség. Figyelnünk kell rá, hogy a jó játékra koncentráljunk. Még ma este élvezem a siker ízét, de hamar túl kell lépni ezen. Nagyszerű ellenfelünk lesz, hiszen megnyerték az NFC-t és a címvédés kapujáig eljutottak, ami pokolian nehéz. Megérdemelten jutottak el idáig és sok munka áll még előttünk.
 

Darrelle Revis, Cornerback

(Pályafutásának ebben a szakaszában jutott el egy Super Bowlra)
Ragyogó dolog. Vannak újoncok, akik egyből jó csapathoz kerülnek. Vannak újoncok, akik már első évükben Super Bowlon játszhatnak. Az, hogy nekem nyolc évvel később sikerült, szürreális. Keményen dolgoztunk érte. Április óta ezért dolgozunk. A klubnál mindenki csak elismerést érdemel a kemény munkáért és hogy végig kitartottak.
 
(Ezért a pillanatért igazolt New Englandbe)
Igen, hogy komoly tétmeccseken szerepelhessek. A játék célja nyilvánvaló, hogy egyszer a Super Bowlra is eljusson az ember. Nekünk csapatként sikerült ezt elérni. Mindenki kitartott a csapat céljai mellett, amit el akartunk érni. Így most lehetőségünk nyílik a Super Bowlért játszani.
 
(Volt pánikhangulat a Kansas City Chiefs elleni vereséget követően)
Nem, bíztunk magunkban. Ez lehet a sikerünk egyik titka, mert sok a tapasztalt játékos. Az edzők is tapasztaltak. Megvan az önbizalmunk. Bízunk az edzők által megálmodott stratégiában, taktikában és a csapattársunkban. Sok a tehetség a csapatnál és mi mindenkiben hiszünk. Akárcsak az edzők. Ez látható is volt. Amikor valakit pályára küldenek, akkor mindent bele kell adnia. Láttuk Jonas Grayt pár hónapja, hogy 200 yardot futott egy meccsen. Hiszünk a játékosokban, akik nap mint nap keményen dolgoznak és hogy megvan bennük a tehetség.
 
(Mikor érezte először otthonosan magát az itteni játékrendszerben)
Némileg különbözött attól, ahol korábban játszottam, de valójában már áprilisban is jól kiismertem magam az új rendszerben.
 
(Mi vezetett az interceptionhöz)
A saját emberemmel törődtem, amikor felismertem, hogy egy "pick" útvonalat akartak eladni Kyle Arringtonnal szemben [amikor az egyik elkapó véletlenül blokkolja a másik elkapó védőjét, ezzel csinálva helyet az elkapáshoz -a ford.] és láttam, hogy nem érhet oda időben. Váltottam az ő emberére és próbáltam megakadályozni a passzt. Láttam, ahogy Andrew Luck Kyle elkapójára koncentrál, mert ő már nem érheti utol, ezért próbáltam megelőzni az elkapást és belépni a passzsávba.


Matthew Slater, Elkapó

(Mit gondol a Seattle-ről)
Ők baromi jók. Tényleg nagyon jók. Nagyon kemény lesz. Természetesen amikor odaérsz a végére, akkor már semmi sem lehet könnyű. Kiemelkedően jó játékosaik vannak, és ez kihívás elé fog állítani minket.

(Arról, hogy hogyan alakult a mai mérkőzés)
Jól kezdtünk, fontos labdát szerzett a speciális csapat. Azt hiszem, hogy az tényleg nagy lökést adott nekünk, de nem gondoltuk volna, hogy végül úgy alakul, ahogyan alakult. Nagyon jó csapat és szerencsések voltunk, hogy jól kezdtünk, aztán a gázon tartottuk a lábunkt és befejeztük úgy a mérkőzést, ahogy akartuk.

(Visszatérni a Super Bowl-ba)
Sokat jelent. Azt hiszem, ahogy egyre több időt töltesz a ligában, úgy kezded egyre jobban értékelni az ilyen pillanatokat, mert pontosan tudod, hogy milyen sok munka van mögötte. Azt hiszem, hogy idővel még jobban megbecsülöd az ilyen pillanatokat. Tudom, hogy nagyon sok játékosnak - akikkel legutóbb bejutottam a döntőbe - még mindig vérzik a szíve, szóval tudjuk mit jelent az, hogy nem örülhettünk a végén és majd elválik, hogy mi lesz idén.


Nate Solder, Tackle

(LeGarrette Blount teljesítményéről)
LeGarrette félelmetes. Nagyszerűen futott ma egész este. Igazán jó érzés ennek a részese lenni.

(Hogyan értékelné a futását a TD-jénél)
(Nevet) Begyakorolt. A lényeg, hogy átjutottam a gólvonalon.

(Megnyerni az AFC bajnoki címét)
Egy álom válik valóra, amikor egy ilyen mérkőzésen a pályára léphetsz, majd megnyerni azt és bejutni a Super Bowl-ba. Nagyon izgatottak vagyunk.

(Arról, hogy tudta-e, hogy el kell kapnia a labdát)
Sosem tudhatod, hogy mi vár rád. Azonban amikor eljött az idő, akkor a legjobbamat akartam nyújtani.


Shane Vereen, Futó

(Kijutni a Super Bowl-ra)
Kissrác korod óta erről álmodsz és most itt állsz előtte. Remélhetőleg kitudunk oda menni és egy nagyszerű mérkőzést játszani.

(A Seahawks ellen játszani a döntőben)
Azt gondolom, hogy ők egy nagyszerű csapat. Ők a jelenlegi bajnokok is, nyilván nem véletlenül. És most visszajutottak oda, hogy megvédjék a címüket, nem érdemtelenül. Jó csapat, jó védelem. Várom, hogy versenyezhessünk ellenük.

(Mennyire szereti a csapat LeGarrette Blountot)
(Nevet) Mi nagyon szeretjük őt, amikor 250 yardot fut, de akkoris amikor 5-öt. Nagyszerű játékos és csapattárs. Mindenki elfogadja itt és szereti őt.

(LeGarrette Blount vasárnapi játékáról)
Erősen futott a labdával, tényleg. Nem szeretném szerelni őt. Nagyszerűen játszott. A támadófal is nagyszerű munkát végzett.


Ryan Wendell, OL

(Jó volt-e ezen a mérkőzésen játszani)
Abszolút! Kinn lenni az esőben, jól futni a labdával, és versenyezni az ellenféllel, ez mindig jó móka.

(A csapat ezévi vesszőfutásáról)
Nagyon keményen dolgoztunk. De még egy nagy csata vár ránk és nagyon nem lesz könnyű. A szezon legkeményebb mérkőzése vár ránk.

(Nate Solder TD elkapásáról)
Meggyőzte Belichick edzőt az edzések során, hogy megtudja csinálni. Amikor végül kimondták, hogy ez következik, nagyon izgatott lettem és nagyon boldog is, hogy megadatott neki ez a lehetőség. Ha én lettem volna, kizárt, hogy megtudtam volna futni, valószínűleg még a gólvonal előtt elejtem a labdát. De ő nagyszerű munkát végzett.

(Változtatott-e a Colts bármit is a legutóbbi mérkőzésük óta)
Voltak hasonlóságok, de különbségek is. Arthur Jones visszatért, ő nem játszott az első összecsapásunkon. Ráadásul sokat fejlődtek az utolsó 2 hónapban. Nagyszerű csapat. Megvolt az oka annak, hogy eljutottak idáig. Biztos, hogy még sokáig fogunk egymás ellen játszani.

(Mibe került megnyerni ezt a mérkőzést)
Bill (Belichick) egész héten azt hangsúlyozta: minden egyes játékra nagyon kell koncentrálnunk külön-külön is. Nem csak a mérkőzésre, egy támadássorozatra, negyedre, vagy ilyesmi. Minden egyes játékot nagyon koncentráltan kell végrehajtanunk és akkor siker lehet a végén.

Fordította: Kenny, DoM, Danna

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2015. 01. 22. 08:41
nszgergo
"még Belichick edző is mosolyog" lol :)
2015. 01. 22. 09:27
Absolute a kedvencem volt, fordítás közben is felnyerítettem :)
2015. 01. 22. 17:50
simita14
Hozzászólás a(z) AFC döntő interjúk 2. bejegyzéshez