Menetrend

AFC elődöntő beharangozó - Pats vs. Chiefs

2016. 01. 15. 06:51
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek
1Rekordbeállításra készül a New England Patriots (12-4) a rájátszás második fordulójában: a Kansas City Chiefs (11-5) elleni győzelemmel sorozatban ötödik alkalommal játszhatnának az AFC bajnoki címért, mely eddig csak az Oakland Raidersnek sikerült a hetvenes években. Andy Reid alakulata tizenegy tétmeccs óta veretlen, miközben Tom Brady és társai feltámadásra készülnek az elmúlt hetek kábult állapotából, hogy megtegyék az első lépést a címvédés felé vezető úton. A találkozót a Gillette Stadiumban rendezik szombat este 22:35 órakor és a Sport2TVélőben közvetíti.

Tétova tények a főcsoport-elődöntő elé:

1. Egyszerűen rejtély, melyik arcát mutatja a Patriots, amely elsősorban ahhoz köthető, kívülállóként egyszerűen nem tudhatjuk, mennyire egészséges mindenki. Egy hét pihenőt követően mindenki edzett már, aki számít, de ne feledjük, hogy szerdán összesen 12 játékost hátráltatott valamilyen sérülés, plusz négyen edzettek teljes mértékben. Természetesen a másik oldalnak is megvan a saját baja, de náluk legalább a pillanatnyi forma nem lehet kérdéses.

2. A Kansas City Chiefs ugyanis utoljára Minnesotában kapott még október közepén. Akkor 1-5-ös mérlegre süllyedtek, és túl sokan biztosan nem fogadtak volna a rájátszásba jutásukra. Az ottani győzelemről nem is beszélve, még akkor sem, ha azt az AFC leggyengébb csoportgyőztese ellen érték el. Domináns győzelemmel szerezhettek újabb önbizalmat, és most szombaton azzal a tudattal léphetnek pályára a Patriots vendégeként, hogy nem is olyan régen már elértek egy komoly sikert ellenük, amikor egész Amerika az ő győzelmükről beszélt másnap.

3. Bizony, nagy visszavágóra készül a Belichick legénység! Főműsoridőben szabott a New Englandre méretes zakót a Kansas City Missouriban, a világvége a sok botor előrejelzés ellenére viszont csak nem akart elérkezni. Mivel az újsgáírókat, szurkolókat foglalkoztatja még a tavaly mérkőzés, bizonyára a játékosok fejében is ott motoszkál a gondolat, hogy mi is történt akkor, de remélem, hogy azóta eltelt hónapokban a Belistrator többször is lecsapott, amivel olyan mély nyomokat hagyott a játékosokban, hogy bizonyos hibák, tendenciák és rossz döntések nem ismétlődhetnek meg.

Minden meccs előtt adott a kérdés, miként is nyerheti azt meg egyik illetve másik csapat. Még kedden hangzott el Belichick sajtótájékoztatóján az egyik kérdés felvezetéseként, hogy nem reális azzal számolni, hogy a Chiefs megveri saját magát. Nem olyan csapat, amelyik sokat hibázik. A liga talán legjobb special teams koordinátorára (David Toub), második legjobb passz elleni védelmére és egy labdát szökőévente elveszítő támadósorra támaszkodva keskeny úton kell a Patriotsnak egyensúlyozni a győzelemért, és nem engedhetik meg maguknak, hogy olcsó pontokat ajándékozzanak az ellenfélnek. Hatalmas közhely, de nagyon is alkalomhoz illő.

A statisztikai anomália visszatér. Még októberben írtam a Colts meccs beharangozójában a négy győzelemmel rajtoló Patriots támadójátékáról:

"A támadásonként eddig szerzett 3.55 pont már statisztikai anomália, olyan termelékeny játék, ami elképzelhetetlen, hogy hosszútávon fenntartható vagy még fokozható. Elég csak összehasonlítani a legendás 2007-es évvel, amikor végül 3.37 ponttal zárták az alapszakaszt. Amióta a Football Outsiders oldalon vezetik a drive stats rovatot (1997) a Patriotson kívül egyedül a Green Bay Packers tudott támadásonként legalább egy mezőnygólnyi (3.05) átlagot produkálni (2011-ben)."

Nos, az alapszakasz végén a Carolina Panthers lett a ligaelső a támadásonként megszerzett pontok átlagában 2.57 ponttal. A Pats a harmadik helyre esett vissza. Tizenhat meccs után 2.47 ponttal zártak támadásonként. Idén sem sikerült az egy mezőnygól/támadás klubot bővíteni és a támadósor több mint egy pontot veszített hatékonyságából, amiben a sérülések nyilván jelentős szerepet játszottak.

Ennyi felvezetést követően húsz pont, amelyről a PatsPropaganda szerint szólni fog az AFC rájátszás első elődöntője:

1. Jeremy Maclin bokasérülése miatt valószínűleg nem tud játszani, de még ha valahogy pályára is lépne, a Chiefs passzjátékának fókuszában Travis Kelce fog állni. A Pats gyakran használja tight endekkel szemben első és második down során Patrick Chungot, akit harmadik downon, egyértelmű passzhelyzetben Devin McCourty szokott váltani. McCourty szintén bokasérülésből lábadozik. Ez vajon befolyásolja a Patriots haditervét? Chungtól nem szokatlan a megingás a passz elleni védekezésben és tekintettel arra, hogy Kelce az egyedüli tapasztalt egészséges célpontja a Chiefsnek, magától értetőnek tűnik, hogy dupla őrizetet kapjon. Ugyanakkor remélem, hogy safety mellett nem a linebacekerek közül fog besegíteni valaki (Collins, Hightower). Vad ötletem: Chung és Jordan Richards kapja majd a feladatot harmadik downon, így McCourty lehet a leghátsó ember a secondaryben, tehát Duron Harmon a partvonalon kívül marad ezekben a játékhelyzetekben.

2. „Chandler Jonesnak bizonyítania kell az idei playoffban” szajkóztam eleget az utóbbi időben. Az ezzel kapcsolatos állításaimat még mindig tartom, de ha erre a meccsre kell kulcsembert neveznem, akkor az Dont'a Hightower. Nagy szükség van a visszatérésére, hogy stabilizálja a futás elleni védelmet. A csapat védelme teljesen más arcát mutatja ebben a játékelemben, ha ő nincs ott a pályán. Ne feledjük, hogy a Kansas City győzelmének a sikeres futójáték lehet a záloga.

3. Maclin sérülése még nem jelent halálos ítéletet a Kansas City számára. A Pats stratégia alapkoncepciója nem lesz túlbonyolítva. Cover 1 séma, melyben Malcolm Butler elsődleges feladata Albert Wilson őrzése lesz, míg Logan Ryan Chris Conley-val találkozik legtöbbször. Ryannek voltak gyengébb meccsei magas elkapókkal szemben, ahogy haladtunk előre a bajnokságban, de Conley nem igazán képzett elkapó. Kelce kitüntető figyelmet kap majd mindkét oldalon, de lesz néhány mélységi passz Conley irányába. A hosszú dobások sikerességének mértéke komoly hatással lehet a meccs kimenetelére.

4. A védelem számára csapatként a Chiefs cseles, álcázott, play action passzainak és zone read futásainak a helyes felismerése lesz a legnagyobb kihívás. A következő szintet a szerelések jelentik. A játéknak itt felsorolt mindkét elemében csúfos kudarcot vallottak 2014-ben. Utólag ez nem volt annyira meglepő, hiszen a védelmek a bajnokságok elején még gyakran csak keresik önmagukat. Az idei Patriots védelemnek nem kell különösen nagyot játszani szombaton, csak egy alapjaiban tisztes, technikai hibák nélküli meccset lehozni, amire minden esélyük meg is van.

5. A Patriots számára a leginkább előnyös párharc, hogy a slot elkapó nem fogja igazán próbára tenni őket. Másként szólva Leonard Johnsonnak remélhetőleg nem lesz sok munkája. Bár az elmúlt hónapban nagyon sokat játszott és sokat dobtak az irányába, derekasan helyt állt. Mégis ha a harmadik cornerback helyett a Patriots tud a safetykre hagyatkozni, akkor az csak javítja az esélyeiket. Ez most éppen egy ilyen meccs lehet.

6. A cornerbackek, főleg Butler és Ryan esetében az is kérdés, hogy az oldalpasszok során mennyire tudják majd áthámozni magukat a blokkokon és időben elérni a labdás embert. Butlernél érdemes kiemelni a félelem nélküli szereléseit.

7. A Patriots támadósora tele van ismeretlennel, elsősorban a sérülések miatt, de az aduász Steven Jackson lehet. Az utolsó alapszakasz meccsen robbanékonyságot mutatott több lehetősége során, mindezt egy pocsék támadófal mögött. Vollmer visszatérésével a támadófal biztosan javulni fog és új lendületet adhat a támadóknak egy fizikális, teljesen kipihent futó.

8. A tavalyi vereség egyik előidézője az volt, hogy a Patriots még csak kereste a megfelelő összeállítást a támadófalban. Egyszerűbben foglalmazva: Bryan Stork center és Cameron Fleming újonconként több időt töltött a pályán mint bárki más és Fleming volt az egyik guard! Nem voltak elég atlétikusak, hogy a futójátékuk teljes fegyvertárát bevessék. Most Shaq Masonnal a csatasorban ez megváltozott és legalábbis a blokkok szempontjából más arcát mutatják majd a futójátékoknál.

9. A vereség ellenére Brandon LaFellnek az a Chiefs meccs jól alakult (6-119, TD). Ezúttal is jól jönne egy eredményes produkció tőle, amit segíthat Edelman visszatérése is. Végső soron annyiról lenne szó, hogy LaFell ne elejtse, hanem elkapja a labdákat.

10. Ha Brandon Bolden egyetlen egy alkalmat sem kap a futásra, én már boldog leszek. 2012-ben a Patriots még finoman adagolta Shane Vereen játékidejét, mielőtt a Texans ellen a rájátszásban robbantani tudott a játékával. Hasonló forgatókönyben bízok James White esetében is, aki eddig nagyon biztató volt a passzjátékban. Ha White és Jackson között megtalálják az egyensúlyt, az kiváló alapot nyújthat egy sikeres rájátszáshoz a Patriots számára.

11. Ha tippelnem kellene Vollmer-Mason-Stork-Kline-Cannon alkotja majd a kezdő támadófalat. Ez most a legjobb ötöse a csapatnak, de Tre Jackson biztosan kap némi lehetőséget (ha egészséges lesz). Remélhetőleg Fleming is szerepet kap harmadik OT-ként, ahol a legjobbját tudja nyújtani.

12. Már lemondtam arról, hogy Scott Chandler és Keshawn Martin jelentős tényező lesz a rájátszásban. Miután Martinból nem lett az elmúlt hetekben III. Edelman, már a csapat sem erőlteti a szereplését. Chandler teljesítménye csak csalódást keltő. Nem várom, hogy akárcsak az irányukba száll egyetlen labda is érdemi helyzetben. Ennek ellenére Martin kaphat némi lehetőséget, ha Edelmannek pihenőre lenne szüksége a meccs folyamát.

13. Soha, senki sem beszél a special teamsről a beharangozókban, de ezen a hétvégén fontos szerepet kaphatnak. A Patriotsnál emberemlékezet óta a legfájdalmasabb betliket okozta idén ez a csapatrész. Harper elejtett puntja a Denver ellen és az Eagles elleni meccs, csak hogy kettőt említsek. Múlt héten látszódott a Chiefsnél, hogy mennyit jelent a jó special teams, amely kiegyensúlyozza a másik két csapatrész játékát. Ha a special teams kezében lesz a meccs kulcsa, akkor jogosnak érzem a Patriots szurkolók aggodalmát.

14. Túlságosan is hozzá vagyok szokva a pontháborúba torkolló Patriots meccsekhez, de nem hiszem, hogy erre most sor fog kerülni. A játék képe már az első negyedben ki fog rajzolódni, azon az egyszerű oknál fogva, hogy a Chiefs sikeres lesz-e a futásaival. Ha ez nem sikerül nekik és a Patriots megszerzi a vezetést, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerül a Kansas City, hogy megfordítsa a meccs végkimenetelét. Ha viszont a Chiefs tud futni, gyilkolni az órát, miközben a Pats csak keresi a ritmust támadóoldalon, akkor a New England szimpatizánsok kerülnek nehéz helyzetbe.

15. Nem számítok azonnal pálfordulásra a Patriots támadók részéről. Vélhetően egy-két támadásnak el kell telnie, hogy felvegyék az idény elején látott tempójukat. Nem fog azonnal úgy áthatolni a Brady-Edelman páros a Chiefs védelmén, mint kés a vajon, de ami késik nem múlik. Talán a harmadik negyedig is várni kell, de nincs kétségem a felől, hogy sor fog rá kerülni.

16. Ha meg kell nevezni, hogy mitől tartok leginkább, az Alex Smith futásai lennének, amivel első downt szerez harmadik és nagyon sok helyzetben, miután nem talál szabad célpontot. A futók megállítása után a passzjáték kisebb veszélye mellett ez lehet a másik prioritás, hogy valaki mindig rajta tartsa a szemét az irányító futásain.

17. Az ellenfél várható harcmodora miatt ez egyike lehet azoknak a meccseknek, ahol a 4-3 felállás többször fordul elő az átlagosnál, ami azt jelenti, hogy egyszerre lesz pályán a Collins-Mayo-Hightower linebacker sor. Abban már nem vagyok biztos, mennyiben lehet ez Mayo nagy meccse. Valamicskét javult a játéka az alapszakasz végére, de még mindig hiányzik valami, ami korábban megvolt a teljesítményében. Mivel a futás megállítása lesz a legfontosabb feladat, Mayo több lehetőséget kaphat.

18. Mayo jelenléte a pályán mégis sokat érhet a védelemnek, csak nem a klasszikus értelemben. A Kansas City támadójátéka előszeretettel alkalmazza a megtévesztés, csapdák, trükkök, cselek eszköztárát, amely könnyen összezavarhat egy fiatalabb védelmét. Ezért van nagy szükség az olyanok rutinjára, mint Mayo, Ninkovich, Jones, McCourty és Chung, hogy hamar kiszagolják, mire is készül éppen az ellenfél.

19. Leginkább az rémít meg a Kansas City kapcsán, hogy túlságosan is emlékeztetnek a 2009-2012 közötti Baltimore-ra. Tapasztalt védelem, amely tele volt tehetséges játékossal poszttoktól függetlenül és egy támadósor, amelyik bárkivel szemben sikeresen tudta futtatni a labdát. Az a Ravens pontosan tudta, miként győzheti le a New Englandet és ami ennél is fontosabb, nem bátortalanul érkeztek Foxboróba. Nem biztos, hogy a Chiefs önbizalma olyan méretet tud ölteni, de egy három hónapja veretlen csapat biztosan nem fog megijedni a saját árnyékától.

20. Senki sem tudja, mire számítson a Patriotstól. A meccset követő hírek az eredmény függvényében két esetről számolhatnak be. Nyer a New England és azonnal Super Bowl esélyesek lesznek újra. Kikap a New England és mindenki teljes meggyőződéssel állítja majd, hogy a sérüléseknek nem kellett volna, hogy ilyen hatása legyen a játékukra. Egyelőre még senki sem tudja, hogy azt a New Englandet látjuk-e majd a pályán, amelyikhez a sikerek során hozzászokhatunk. Bár én hiszek benne.

Emlékeztető: közös meccsnézés - Gyertek, szurkoljuk ki együtt az AFC döntőt!!!

Ne felejtsetek el tippelni! Az eredménykövetéshez a chatet használjátok.

Kellemes kikapcsolódást és jó szurkolást! Hajrá Pats!

Hozzászólások

2016. 01. 15. 07:01
vhs-box
"Senki sem tudja, mire számítson a Patriotstól"

én tudom, győzelemre :D
2016. 01. 15. 07:33
már csak 40 óra és minden kiderül
minél közelebb vagyunk, annál hosszabbnak tűnik ez a pár óra
2016. 01. 15. 23:55
Barb
Reméljük mindenki derülni fog a végén - Patriots részről természetesen:).
Ismét egy remek cikk, köszönet érte!
2016. 01. 15. 08:41
wolandrules
Ami még döntő lehet, hogy a Kansas rengeteg sacket nyelt be, ha az elején el tudjuk bizonytalanítani Smitht, akkor nyert ügyünk lehet, főleg, ha a futást is megállítjuk valamennyire.
2016. 01. 15. 08:48
azimut
Mindenki el van ájulva hogy milyen simán földbe döngölték a houstont! Mi 27-6 ra vertük őket! de úgy hogy nem szereztünk semmilyen vissza hordós td-t sőt még int-et sem dobott hoyer! szóval én úgy érzem túl van értékelve a múlt héten szerzett győzelmük!
2016. 01. 15. 14:36
B.Toma
Nem a Texans elleni játékuk a meggyőző, hanem a 11 meccses nyerő széria úgy, hogy átlag 10 pont körül kaptak az ellenfeleiktől.
2016. 01. 15. 09:15
ötös műhold
A sok bizonytalanság miatt izgulok, de ennek azért (mégis) most sima győzelemnek kéne lennie. A karcos meccs, az majd a Broncos (ha), ellen várható.
2016. 01. 15. 09:57
sentynell
A KC per pillanat az AFC legjobb formában lévő csapata, nagyon kiegyensúlyozottak. Remélem hogy úgy járnak mint a CAR, pont a csúcson törik meg a lendület. Ha őket meg tudjuk verni, akkor a PIT ellen már könnyebb lesz (de nem könnyű!!!).
2016. 01. 15. 10:49
orrrion
Engem Gronk állapota aggaszt a legjobban, az biztos, hogy valami nincs nála rendben, egy egészséges játékos nem hagy ki egy csomó edzést, meg nem kap mindenféle kezelést. Ha játszani fog- és valószínűleg fog- imádkozhatunk, hogy ne sérüljön rá a mostani bajaira.
2016. 01. 15. 10:56
fatman
és imádkozzunk azért is, hogy győzzünk...
2016. 01. 15. 12:43
Zandal
A legfrissebb infók szerint nem kapott injekciókat Gronk. https://twitter.com/RapSheet/status/687764927998750720
2016. 01. 15. 12:44
Zandal
"Senki sem tudja, mire számítson a Patriotstól." ??? Hét én tudom: GYŐZELEMRE! Go Patriots!
2016. 01. 15. 12:54
mgabor74
Doug Pederson a Chiefs támadókoordinátora lett az Eagles új vezetőedzője. Hátha picit megzavarta ez a felkészülésben :)
2016. 01. 15. 14:25
_Demetrius_
SZiasztok! Most járt le a GamePassem és szeretném megtudni, hogy a Sport2 online is szokta streamelni a meccset? Vagy marad a külföldi stream! Előre is köszi! Go Pats!
2016. 01. 15. 16:04
iceman
2016. 01. 15. 17:48
Beni
Szia! http://banok.myfreeforum.org/Sport1_Sport2_Digisport_Sportklub_about12.html

innen szoktam nézni ha nem vagyok tv közelben, külföldön nemtudom hogy működik e, de egy próbát megér: azokra a linkekre kattincs, ahol a sport 2 - t is látod.
2016. 01. 15. 19:46
botika13
helló
http://freestreamtv.us/sportllll.php
én itt nézem és müködik Magyarországon
kívül is.
2016. 01. 15. 16:09
iceman
Gyakorlatilag gőzöm sincs mi várható ezen a meccsen. Szerintem a Kansas egy bitang erős, kiegyensúlyozott csapat és lendületben van. E mellett kimondottan fizikálisan játszanak. A gyengéjüknek én azt érzem, hogy nem túl fantáziadús a játékuk, playoff rutinjuk sincs. Döntő jelentősége lesz az offense játékhívásoknak, hogy össze tudjuk-e őket zavarni. Illetve annak, hogy a visszatérő alapembereink mennyire lesznek rozsdásak.
2016. 01. 15. 18:17
slack
Köszönöm az áttekintést.
Ne felejtsük el, minden sorozat egyszer megszakad...

Ne felejtsetek el tippelni!

Pontosan hol és mire tippeljünk :-) ?
2016. 01. 15. 18:18
slack
mondjuk a tipp-mixet azt feladtam
2016. 01. 15. 23:37
lesz, az éjszaka folyamán.
2016. 01. 15. 18:46
hopi46
Hát...rándult bokájú TB, acéllemezes JE, "zavarodott" Ch. Jones, "kórházlátogató" Gronk, formán kívüli LaFell, használhatatlan Chandler...nem nagyon bíztató.
Várom a csodát! Go Pats!
2016. 01. 15. 18:56
Barb
Monoklis BB... Innen lesz szép győzni.
2016. 01. 15. 20:42
loop80
"monoklis BB" :D :D
2016. 01. 15. 20:57
Barb
Hádemér? Ha egyszer az van nekije:( Azért ilyenkor úúúgy szeretnék légy lenni ott náluk...
2016. 01. 15. 20:27
simiimi
A csodák azért vannak, hogy csodálkozz! Vasárnap hajnal fél három körül csodálkozni fogsz, milyen szép rózsaszínű a világ! :) "Ne félj, csak higgy!"
2016. 01. 15. 20:53
Barb
2016. 01. 15. 20:25
nosbiglem
Hát Edelmannnek csudajó menedzsmentje van! Egyszerűen tökéletes ez a video!
Ha valaki kicsit is elveszti a motivációt ezt a videót nézze meg!
GOOOOOO PATS!
https://www.youtube.com/watch?v=LcVbxN-oP58&feature=youtu.be
2016. 01. 15. 20:31
Barb
Én nagyon elvesztettem a mojómat az utóbbi napok során :( :( :(
Köszi és utólag is boldogat Neked, hiányoltunk hétvégén:)
2016. 01. 15. 20:43
nosbiglem
Köszönöm először is, néztem én a meccset csak a csetet hanyagoltam. Majd bepótoljuk! :)
2016. 01. 15. 21:16
Barb
Remélem nem miattam:D
2016. 01. 15. 20:29
hopi46
Kiváncsi vagyok, kik lesznek inaktívak holnap...
2016. 01. 15. 20:43
loop80
Monoklis BB szinte biztosan. :)
2016. 01. 15. 21:20
Barb
Na akkor lesz szar.an a haza :D
2016. 01. 15. 23:54
loop80
Szerencsére a "csúnya" szót kipontoztad. ;)
2016. 01. 15. 20:43
fatman
nem lesz tippjáték???
2016. 01. 15. 23:36
lesz, az éjszaka folyamán. GSN kicsit behavazódott a melóval, de éjszaka meglesz.
2016. 01. 15. 21:24
bzsolt
Egyrészt sima győzelem. Másrészt csak nekem nem jelenik meg a tippjáték?
Lehet tudni valamit erről a monokliról?
2016. 01. 15. 21:40
loop80
Aha. Kritizálta a puma főztjét. :D
2016. 01. 15. 22:03
Barb
Remélem nem érted félre, de komolyan imádlak:D
Azért ahhoz képest, hogy milyen borúlátó voltál pár napja, ma igen lazázol:). Vagy csak jó az álcád... Valójában mindegy is:).
2016. 01. 15. 23:55
loop80
Nem fogom. Köszi. Kölcsönös. ;)
2016. 01. 15. 23:36
lesz, az éjszaka folyamán.
2016. 01. 15. 22:26
azimut
Tamba Hali LP , Houston és Maclin DNP szóval ott is fájhat a fejük! és houston térdének nem kell sok hogy rásérüljön ahogy tette azt a texans ellen!
2016. 01. 15. 23:46
daelaci
Nem is lenne meglepő ha Houston kapna egy pár alacsony blokkot a falunktól.
2016. 01. 15. 22:34
polo62
én nagyon szeretném holnap azt a tüzet látni a srácok szemében, amit tavaly láthattunk a Ravens ellen. akkor mutatták a csapatok kivonulását, és Brady úgy jött ki mint egy őrült, sugárzott róla a magabiztosság, ahogy hergelte a közönséget, biztatta a többieket, akkor elhittem, hogy azon a meccsen nem veszíthetünk. és az a küzdőszellem meg is hozta a sikert akkor is. holnap is valami hasonlóra lesz szükség. én nagyon bízom a csapatban!
2016. 01. 15. 23:25
FunHun
Lehet, hogy egyedül vagyok, de én várom a playoffban az év eleji "cseles" több TE-s felállásokat, főleg a RZ-ban, illetve nem lennék meglepve, ha az elmúlt meccseken tesztelt 2 RB-s felállásokból többet látnánk.
Persze nem a fal közepébe való belefutással, hanem White felé dobott checkdown passzokkal!

Valamiért nagyon nyugodtan várom ezt a meccset, annak ellenére, hogy szerintem az elemzők és a laikusok többsége is (sokkal) esélyesebbnek tartja a jelenlegi formákat tekintve a KC-t.
Rosszul teszik!!!
Amennyiben a special team nem bakizik és nem ajándékoz pontokat, folyamatosan jó mezőnypoziciót a KC-nak, akkor egy nyögvenyelősen induló, de a végén magabiztos győzelmet várok!

Keep calm! Go Pats!
2016. 01. 16. 07:34
1976gabi
szerintem simán nyerünk 15 ponttal.
2016. 01. 16. 08:00
dravait
A Patriots.com-on a 20+ szakértőből a 4/5-ük a Patset tippeli győztesnek mára. Mivel egyrészt értenek hozzá, másrészt sokkal több információjuk lehet, ezért ez nekem bíztató előjel. :-)
Nagyon remélem, hogy igazuk lesz és egy vágig általunk uralt meccs lesz ma este. GOOO PATS!! :-)
2016. 01. 16. 15:05
B.Toma
Ajajj! Tegnap a Trash Talkban Sanyi a Patset tippelte győztesnek! Remélem
most nem a híresen rossz tippjei egyikét hallottuk. :)
2016. 01. 16. 18:58
Bruschi85
Utána a Mezeket fel! című műsorban is, ráadásul igencsak magabiztosan, mondjuk az NFC-ből 2 vendéget tippelt, bátran, szóval tényleg inkább ott jöjjenek be a rossz tippjei. :)
2016. 01. 16. 16:19
DM
Sziasztok minden tiszteletem az ellenfélnek,és remélem jó meccset fogunk játszani és nyerjük meg a mérkőzést
GO GO PATS!!!!!!
2016. 01. 16. 19:00
Bruschi85
Végre PO, eljött az idő, előre a címvédés felé.
Remélem végre meg lesz az első hazai győzelem a PO-ban, ahogy várom.
G-Force a legfrissebb hírek szerint játszik, szükség is van rá.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2016. 01. 16. 19:44

Meccsre hangolódásnak:

Tommy boy ezt tette ki a meccs előtta face-oldalára
https://www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1051331591574657/?type=3&theater

a hátam beleborsódzott :)
Hozzászólás a(z) AFC elődöntő beharangozó - Pats vs. Chiefs bejegyzéshez