Menetrend

Amendola sérüléséről

2013. 09. 15. 21:42
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Danny Amendola még a felkészülési meccsek első fordulójában a Bucs elleni találkozón szedett össze kisebb ágyéksérülést. A Bills ellen az alapszakasz nyitóhétvégéjén meccs közben erre sérült rá, súlyosbítva a állapotát. A Jets ellen már nem is tudott pályára lépni. A rosszabbik forgatókönyv szerint a mostani sportoló sérvet műteni kell izomszakadás miatt, akkor egy hónap kihagyás vár az elkapóra. Ha műtéti beavatkozásra nem lesz szükség, akkor akár 1-4 héten belül már játszhat. Frissítve 09.18. Nem lesz műtét sportoló sérv miatt, így pár héten belül újra játszhat.

Hozzászólások

2013. 09. 15. 22:25
Lucius
Nem hangzik jól. Bizakodjunk.
2013. 09. 15. 22:52
Burkus
Attól félek, hogy a srác fizikailag nem alkalmas az NFL-re, bármilyen tehetséges. Welker iszonyú gyorsan felépült egy térdszalag-szakadásból, szinte sosem volt sérült, ő alkalmas rá. Kár.

Elnéztem a mi meccsünket, ma meg a Packers-t a Skins ellen - hát más osztályban focizunk most sajnos.
2013. 09. 16. 05:50
Traff7
A mérlegük 1-1,nekünk 2-0...
Egyébként meg az elmúlt években többször volt az,hogy az alapszakaszban hasítottunk,aztán a playoffban semmire se mentünk vele...
2013. 09. 16. 13:50
pm11
Welker megint hozta a formáját és sokat ejtett tegnap. Volt, hogy kettőt is egymás után. Nekem pl nem hiányzik, igaz nem is Amendolát hoztam volna a helyére.
2013. 09. 15. 23:28
daelaci
Sajnos ez tipikusan egy olyan sérülés ami miatt pihentetni kellett volna Amendolát, ez nem történt meg, ami miatt rásérült. Ez van, sajnos a körülmények miatt nem fért bele a pihenetése, most meg nincs más lehetőség mint a nélkülözése.
2013. 09. 15. 23:49
Ezzel a sérüléssel jétszva "nyerte meg" a Bills meccset clutch elkapásaival a negyedik negyedben.
2013. 09. 16. 00:03
daelaci
Pont ezért írtam, hogy nem fért volna bele a pihentetése.
2013. 09. 16. 13:02
matcha
Lehet ilyen sérüléssel játszani, de könnyen komolyabb lehet (sérv, hasfalszakadás). Nekem volt ágyékhúzódásom, egy fél szezont játszottam vele (na igen, a megyei focit még csak véletlenül sem szabad egy lapon emlegetni az NFL-lel). Ja és a végére már a fél hasfalam is fájt. Amíg nincs bemelegedve, addig nagyon szar, de ha bemelegszik, akkor rendben van (itt az lehet a gond, ha sokat van fent a D, mert akkor visszahűl az izom). A gond akkor van, ha kihűl (meccs után), én akkor 1-2 napig járni is alig bírtam, itt meg nem ártana edzeni, viszont minden edzésen kezdődik újra a folyamat: fájdalmas bemelegítés, edzés, kihűl, járni alig bírsz fél napig. 2-3 hét teljes pihenés általában megoldja, reméljük most is így lesz.
2013. 09. 16. 00:09
piszkosfred
nagy kár ezért a sérülékenységért, mert most elnézve Welker játékát, háát Amendola klasszisokkal jobb szerintem. Csak ugye mit sem ér, ha nincs a pályán...
2013. 09. 16. 11:17
advocat86
Igen, Welkernek tegnap is olyan dropjai voltak, hogy "öröm" volt nézni...
2013. 09. 16. 01:25
Bruschi85
Amendola és a végig játszott szezon két külön fogalom, de PO nélküle is meg lesz, mert a csoportban bőven verhető ellenfelek vannak, igen még a Fins is.
2013. 09. 16. 15:26
Láttad te tegnap azt a meccset az Indy ellen? mert én igen, és egy szálaz sem vagyok ennyire optimista.
2013. 09. 16. 09:44
Biharfia
Én nem vagyok szakértő, de muszáj kiírni magamból amit gondolok.
ígérem többet nem fárasztok senkit a hülyeségemmel.
Anno Tom Brady nem a semmiért írt alá új szerződést. Ő azt szerette volna, hogy maradjon Wes Welker! Sajnos a vezetés nem tett meg mindent, hogy itt tartsa. Nagyon bánt a dolog, hogy eligazolt.
Jött ez az Amendola gyerek, aki üvegből van. Lehet ügyesebb, meg jobb játékos mint Welker, de nem fog játszani max. a bajnokik felén mert mindig sérült lesz. És Welker azért jobb mert agyon se lehet ütni és lehet elejtene 1-2 labdát, de minden meccsen a pályán lenne és fontos yardokat tudna hozni minden fordulóban.
Amendola pedig a kispadról fogja figyeli a meccseket hiába klasszis. Így aztán sokat érünk vele.
Nehéz lesz ez a szezon.
Én akkor lennék nyugodt, ha Brady mellet Welker meg Randy Moss lenne pályán!
2013. 09. 16. 10:49
kyobalu
Nincs semmi baj azzal, hogy kiírod magadból, de nem biztos, hogy mások is így látják, mint te..én sem..
Brady nagy valószínűséggel azért strukturáltatta át a szerződését, hogy a meghatározó játékosainkat meg tudjuk tartani..Vollmer maradt, Talib maradt, Arrington maradt..Welker pedig ment..A riválishoz, cirka ugyanannyi pénzért..Hát nem tudom..Ha a kapitány (aki egyben az egyik legjobb barátod is..) arra kér, hogy maradj vele, mert a 2013-14-es év nagyon fontos lenne a csaptnak és neki, s le is mond a pénzének jelentős részéről, hogy maradj, de Te ennek ellenére kicsapod a hisztit, az asztalra csapsz, mert nagyobb pénzt akarsz, megmérettetsz a piacon, s látod, hogy igazából nagyobb pénzt nem adnak érted, de ezek ellenére eligazolsz a riválishoz, akkor hajrá..Go, mehetsz..S ne is csodálkozz azon, hogy az árfelverő hozzáállásod és hisztid közepén megkérdeznek, egy tőled fiatalabb, talán agilisebb, jobb kezűbb,gyorsabb, több pozicíóban is megjátszható slot WR-t..Aki sokak szerint "üvegtestű".. Wes Welker a kedvenc játékosom volt Brady után..De ezt a húzását sosem fogom megérteni, s valószínűleg megbocsátani sem neki..
Ezt az üvegtestű Amendolát meg hagyjuk már..Két sérülése volt eddig a pályafutásában..Mindkettő egy csúnya törés..Ráadásul úgy, hogy az egyikbe majdnem bele is hallhatott volna, de pár héten belül meg ott volt a pályán..A lágyéksérülés szar dolog..Fáj, húzódik,nem tudsz úgy mozogni, ahogy szeretnéd..De furcsa módon a Bills elleni második félidőben, egy ráhúzódott sérüléssel, szétszopatta a Bills védelmet, s olyan labdákat kapott el mint Wes fénykorában sem..
Mint ahogy az újoncokkal szemben is elsősorban türelem kell, így a lágyéksérülse kapcsán neki is..Ezt az embert üthetik-vágják, akkor is elkap majdnem mindent..S nagyon-nagy +, hogy nem csak slotban lehet játszatni..Ha egészségesebb és teljes lesz a WR-TE-RB corps, akkor lényegesen olajozottabban fog működni minden..Dola-Gron-Vereen elveszi a védők figyelmét, s az újoncok felszabadultabban tudnak majd játszani..De szerintem Dolát nem kell műteni..1-2 héten belül játszani fog..
Elhiszem, hogy szép nosztalgiázni 2007-2009-en..De ez egy új csapat..Moss csak saját maga hisztijeinek köszönheti, hogy kirúgták..Bomlasztotta a közösséget..Utánunk szinte senki sem könnyezte meg, hatalmas nagy pluszt egyik csapatnának sem adott..Most pedig szerintem fizikailag is alkalmatlan NFL szintű játékra..Welker pedig elment a riválishoz..A tegnapi meccse alapján, hozza azt a szintet, mint tavaly..Azért most már több passzt nem kap el, mint amennyit igen..Habár TD-ket még hoz..Több mint furcsa narancsban látni..
Erős csapat a Denver..de miatta sosem fogok nekik drukkolni..
Enji..
2013. 09. 16. 12:04
+++
így van ahogy mondod!
szerintem se üvegtestű Amendola, mint ahogy Gronk sem... talán csak mind a ketten nagyon pechesek! Egyikük sérülése sem olyan, hogy mint RasI sérülései... na ő üvegtestű
2013. 09. 16. 12:21
Biharfia
A tisztem annyi, hogy nézem a meccseket és szurkolok a Pats-nek. Kész vége, ennyi.
A véleményem meg megtartom eztán is magamnak. Jobban járok.
Nem akarok én hergelni senkit a véleményemmel.
Go Pats!
2013. 09. 16. 13:16
kyobalu
Nehogy megsértődj nekem!
Azért van ez a fórum, hogy bárki értelmesen, nyugodt hangnemben, kulturáltan leírja a véleményét kedvenc csapatunk kapcsán. Sokan vagyunk, sok véleménnyel..Azért mert nem értünk egyet, azért még lesz világháború..Sőt, remélem, hogy még egy haragszom rád se..
Peace..

;-)
2013. 09. 16. 09:53
crucified
DoM kb. ezerszer leírta, hogy Moss-t és Lloyd-ot a hozzáállásuk miatt dobta a csapat. Hiába ragyogó egyéni képességű valaki, ha összeférhetetlen. Ilyen embert -legyen bármelyik szakmáról szó- egyszerűen nem alkalmaznak a munkaadók.

Jó lenne már ezen a Moss és Llyod témán túllépni. Láttuk tavaly is az SB-n, hogy Moss a legfontosabb pillanatokban hagyta cserben a csapatot. A Pats-nek pedig nincs szüksége az ilyen mentalitásra.
2013. 09. 16. 10:34
Gordon
Srácok!
aki 2-0 után is folyamatosan a negatív dolgokon tud vergődni és leírja, hogy milyen szarok vagyunk/leszünk idén csak azért, hogy a végén (ha így lesz) a mellét döngetve jöjjön ide a boldogtalan emberek szokásos "ugye én megmondtam " dumájával azoknak ajánlanám, hogy idén a frisco, seahawks, denver 3asból válasszon magának "kedvenc" csapatot..hihetetlen ami itt és a bowl.hu forumán is folyik (természetesn tisztelet a kivételnek)..legutoljára a bukarestben a meccs után a stadionban találkoztam ennyi negatív "arccal" de ott kikaptunk 3-0....nyilván ez egy fórum ami azért létezik, hogy mindenki elmondja a véleményét, érzéseit de mikor már 100adszor olvasom, hogy miért engedtünk el WW-t, hogy Amendola porcelán, hogy hozzuk vissza Moss-t (atyaég) akkor már elszáll az agyam. Na ennyi..És most visszatérek "read only" üzemmódba de lehet, hogy már csak a cikkeket fogom elolvasni( melyekért köszönet a szerkesztőség minden tagjának)..
2013. 09. 16. 10:46
pat68
Mélységesen egyet értek!
2013. 09. 16. 11:00
Pats78
2013. 09. 16. 11:50
tomi-tomi
Azon túl, hogy egyetértek Veled, illetve hasonlóak az érzéseim. Ha read only üzemmódba kapcsolsz, akkor tényleg még kevesebb ok lesz arra, hogy a cikkek után is olvasgasson az ember.
2013. 09. 16. 11:32
sentynell
Welker gyűrűért ment Denverbe (gagyi csoport, könnyű sorsolás, pass first offense), szerintem rosszul döntött, lelke rajta.
Remélem jól elverjük majd őket ( elég csak a főcsoport döntőben :)).
http://lolpats.tumblr.com/image/57712972402/
2013. 09. 16. 11:42
Lucius
Welker dropjain elment minimum egy SB és ki tudja hány meccs. Akkor mindenki szidta, hogy "100 nem számít, 1 számít" stb..., most meg hogy hiányzik. Welker jó játékos, de nem olyan kiválóság, aki nélkülözhetetlen. Ha nem Brady vagy Manning passzolgatna neki, kis túlzással azt se tudnánk, hogy létezik. Megatron pl. igazi diff-maker, őt szívesen látnám a csapatba, de WW-t nem sírom vissza (a kyobalu által leírtak miatt sem).
2013. 09. 16. 12:06
Burkus
Igazatok van és aki elment, elment. Welker SB dropját azért nem varrnám az ő nyakába, Brady mögédobta a lasztit.

Mindannyian szurkolunk a Pats-nek és mindannyian szeretnénk sikereket, nota bene a végső sikert látni. Hogy Welkert miért nem tudták megtartani, arról vannak sejtések, részinformációk. Azt azonban tudni lehetett előre, hogy Amendola esetében az injury prone nagyon magas és ez be is jött. (Ahogy Gronknál is jelezték a szakértők ezt anno a draftnál.)

Innen Magyarországról felesleges okoskodni, ráadásul olyan dolgokban, amit a bostoni profik százszor jobban tudnak és látnak. Én csak a mezei szurkoló szemével nem értem, hogy miért nem próbálnak Brady köré egy olyan csapatot építeni az utolsó egy-két évére, amivel esélyessé válik a csapat. 2007-ben ez sikerült és egy hajszálon múlt a végső siker.

Remélem, hogy a szezon második felére összeérik a csapat és konzisztens teljesítményt fog nyújtani. A szűk különbségű W is győzelem. (Hogy is nyertünk két SB-t? GWD és FG!)

Tegnap végignéztem két meccset és az azt mutatta nekem, hogy az NFC élcsapatok messze az AFC előtt vannak és az AFC élbolyhoz sem tartozunk most. Ahogy a Packers játszott, az lenyűgöző volt.

Sentynell, miért döntött rosszul Welker? A Broncos sztem most jobb csapat még von Miller nélkül is.
2013. 09. 16. 12:31
Gordon
Burkus, eszméletlen pénzeket kérnek az elit wr-ek..ha jól számolom akkor idén 12milla maradt a cap alatt. Jövőre adjunk új szerződést Spikes-nak( igaz eddig nem dolgozott meg érte:-)) Ninko, Wendell, Talib..és Hörni 7.5 millája..és fizesd meg a védők elit játékosait is. Mayo, VW..valamint a top3 O faladat ha egy ilyen irányítód van.szóval egyszer el kellett kezdeni a wr állomány frissítését és szerintem BB és JMD úgy itélték meg , hogy a jelenlegi rookie-k hosszútávra is megoldást jelenthetnek.
http://www.spotrac.com/free-agents/nfl/2014/new-england-patriots/
2013. 09. 16. 13:25
Hát én Spikes-t hagynám menni. Hightower mehet középre, Collins meg elfoglalhatja kezdö helyét a szélen.
Plusz kifelejtettél valakit, akire nagy szüksége van a csapatnak és nagyon jól játszik: DMC. Ö lenne az elsö akit hosszabbítok.
2013. 09. 16. 15:48
timep76
Burkus!
Ha csak a statisztikát nézzük egyedül a Maciknak van non-conf győzelmük az NFC-ből. Minden más "konferenciaközi" meccset eddig az AFC nyert. (jó-jó tudom..., még csak két forduló..., meg ki játszott kivel..., de azért mégis!)
2013. 09. 16. 12:09
nekem A.J.Green játéka jobban bejön, de hát ha csak ez lenne a probléma... egyébként én teljesen elégedett vagyok a mostani sorral
2013. 09. 16. 11:47
Én speciel nem sajnálom, hogy Welker elment. kellett, mert Brady nagyon rá játszott és ez nem tett jót a csapatnak.
Amendola: eszméletlen miket csinál a srác. És. Legyen sérült égész évben, nem érdekel, de a SB-ban ha elkapja azokat a passzokat, amiket Welker elejtett, akkor boldog leszek :)
2013. 09. 16. 11:58
Lucius
Pont ez jutott eszembe amit írtál. Mármint, hogy TB hajlamos a kis kedvenceire támaszkodni (valahol joggal), ami nem igazán fejleszti az újoncokat (+ előbb utóbb lesérülnek a kedvencek , ha 100+ labdát kapnak meccsenként). Szerintem kifejezetten jót tesz a rookieknak és Bradynek, hogy egymásra vannak utalva néhány meccs erejéig. Még akkor is, ha lesz emiatt 1-2 zakó.
Az meg hogy Welker gyűrűért ment Denverbe szerintem nem igaz. A Pats minden évben PO-ba volt (lesz), több esélye Denverbe se lesz. Sőt, ki tudja Manning meddig bírja, aztán vége lesz Denverben.
2013. 09. 16. 12:11
ezt akartam én is írni, hogy még nagyon jól is kijöhetünk abból, hogy se Amendola se Gronk nincs jelenleg... muszáj a rookiekat bevonni a játékba és biztos kialakul köztük vmi, hogy amikor visszatérnek, ne csak Gronkról és Amendoláról szóljon az O#
2013. 09. 16. 12:11
Gordon
Azért ez a denver egy megfelelő gamemanager QB-val és egy jó futójátékkal (Monti Ball draft) továbbra is a PR-ek elején található majd. Aztán Decker jövőre lejáró szerződésénél kíváncsi leszek, hogy Manning mennyire lesz "Brady"..
2013. 09. 16. 12:24
és a Denvernek VonMillert is meg kell majd fizetnie, iaz 2015ben jár csak le a szerződése, de nem hiszem hogy kockáztatnának egy FranchiseTaggel egy HoldOutot szóval legkésőbb jövő nyáron új szerződés kell neki
2013. 09. 16. 13:39
borisz.hu
Csak egy kis emlékeztető a kételkedőknek, hogy hogyan működik valójában az amerikai profi sport: esti mozi mindenkinek, a Pénzcsináló( Moneyball ), arról, hogy ki tehetséges és ki ne,kiből lesz sztár, ki a sérülékeny a "szakértők" véleménye szerint. A dolgok nem feketék és fehérek. És ha van valami amiben bíztam a szezon előtt, az az , hogy Edelman végre az őt megillető helyre kerül, és játszik a pályán nem a vonalról nézi a nem túl gyakran előforduló punt-okat.
Tisztelettel!
2013. 09. 16. 14:53
DM
én már inkább nem mondok semmit....
2013. 09. 16. 15:13
nosbiglem
2013. 09. 16. 15:05
max350
Sokan fanyalognak 2-0-ás W mutatónál, akkor mit is érezhetnek a Dzsájenc szurkerek pl??? :)))
2013. 09. 16. 15:10
max350
Vagy minden "szakértő" által toronymagas SB esélyes Frisco szurkerek??? Seattle-Frisco 29-3 (NEM ELÍRÁS!!!) :D
2013. 09. 16. 15:53
timep76
Jajj hát arra van magyarázat: villámlott, ami miatt hosszú szünetet kellett tartani (meg popsitörlővel lekezelni Capi fenekét), meg aztán esett az eső, ami miatt nehéz volt elkapni a labdát, meg a Seattle stadionjában amúgy is olyan nagy a zaj. :)
2013. 09. 16. 17:16
Lucius
Bazdki, ezt jól elszóltad nekem!!!!! :( Mindenre gondoltam, de arra nem, hogy itt leírja valaki. Most akartam megnézni meccset. Na mind1, azért megnézem hogy égnek be.
2013. 09. 16. 18:04
BaP
Hja, apró különbség, ők a 'hawks, meg a packers ellen csináltak 1-1-et, mindkettő SB esélyes, mi meg játszottunk a fos Jets, Bills párossal, és arattunk szűk, szerencsés győzelmet.
A W az W de nehogy megint elkezdjük, hogy egy fórumon nem lehet írni a hibákról...
2013. 09. 16. 18:21
Lucius
A 3 pont akkor is elég égő.
2013. 09. 16. 18:31
Lucius
Meg a 4 TO amit a nagyszerű Colin követett el a csapata ellen (és nem ám felpattanó labdák voltak, hanem bitang rossz passzok meg fumble). Azért ez nem a legjobb napjuk volt.
2013. 09. 16. 20:04
max350
Szerintem amíg "a fos Jets, Bills" páros van a csoportunkban addig őket kell oda-vissza megverni...de, lehet írni a hibákról, én csak azt írtam le, hogy akkor a fenti csapatok szurkolói mit is érezhetnek!!! Nem mellesleg, tavaly 1-2-vel kezdtünk és akkor, ha az emlékeim nem csalnak, az O elég jó volt...most a D a jó és februárban azt írtam a kommentemben, hogy én személy szerint egy komoly D-t szeretnék látni, mert mint tudjuk az O nyeri a meccset, a D nyeri a bajnokságot!!!
2013. 09. 16. 21:09
Lucius
Jaj, ez a mondás borzasztóan idegesítő. A közhely kifejezés mellett szerintem ez áll a lexikonban. Ezzel együtt jó lenne egy beton D# a liga első O# mellé.:)
2013. 09. 16. 20:38
Burkus
A Mester rádörrentett Bradyre :) Már meccs után azt mondta, hogy változtatnia kell a testbeszédén. Ma pedig önkritikát gyakorolt, mondván hogy ő nem csinálta mindig a megfelelő játékokat, az újoncok pedig hihetetlen munkát végeztek. Ezek szerint a srácok eléggé letörtek a Vezér ingerültségétől.
2013. 09. 16. 21:03
Lucius
Tudja ő magától is, hogy hisztis szerintem.
2013. 09. 16. 21:04
Lucius
Mármint nem azt tudja, hogy szerintem hisztis. Hanem szerintem tudja, hogy hisztis. Világos?:)
Hozzászólás a(z) Amendola sérüléséről bejegyzéshez