Menetrend

Az év gifje választás - nyolcaddöntő: negyedik mérkőzés

2015. 04. 19. 08:26
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb


1


Véget ért az első kör és kialakult a legjobb 16 gif mezőnye. Ezek közül 4 is Gronk nevéhez fűződik, 3 gif tartalmaz Edelmant és kettőben szerepel Brady és Amendola. A többiek mind egy-egy jelenettel képviseltetik magukat. Persze ez nem jelent semmit, hiszen például Butler is csak egyszer szerepel, de így is esélyes a végső győzelemre.

Mivel nem szeretném újra leírni, hogy ez mekkora játék volt és, hogy mi történt (úgyis tudja és látta mindenki), a legjobb 16 között megpróbálok olyan érdekességeket találni a játékosokról, amiről esetleg nem mindenki tudott.

7. Brady futás a Miami ellen


Rodney Harrison mesélte egyszer, hogy Tom Brady milyen lehetetlenül korai időben már az edzőteremben erősít. Egyik nap Harrison reggel 6.40-kor ment le a terembe és Brady egy "Kellemes délutánt!" felkiáltással köszöntötte. Másnap Harrison még korábban ment le, de ugyanezzel fogadta Brady. Így ment ez egy ideig, aztán mikor Harrison 6-kor jelent meg az edzőteremben, de Brady még mindig így fogadta, Harrisonnak elege lett, „Na menj a francba Tom, nem fogok ennél koábban jönni!” Ha ehhez hozzátesszük, hogy Brady este 9-kor már ágyban van és nem ébresztőre kel... nos igen, ő egy gép.


10. Browner hit a Chargers ellen

1

Brandon Browner nem csak a pályán kemény, hanem ha kell, akkor Kanye Westet is kiosztja. Történt ugyebár, hogy Kanye West már másodszor volt hívatlan vendég a Grammy díjátadó színpadán, amikoris most éppen azzal nem értett egyet, hogy Beck nyerte a legjobb albumért járó díjat és nem Beyoncé. Korábban ugyanezt eljátszotta már az akkor 19 éves Taylor Swifttel is. A második alkalom már sok volt Brownernek és twitterjén keresztül nyilvánította ki nem tetszését:
"KANYE WEST egy ****! Nem mindenki hallgat Beyoncé-t. Másodszór teszi tönkre valaki nagy estjét. Első alkalommal egy 15 éves kislányét. Kanye azt próbálja eljátszani, hogy furcsa vagyok, mert zseni vagyok. De senki nem csinált ilyen a legnagyobbak közül. Gondolok itt Marley-ra, Mike Jackre, Tupac-ra, Jayz-re, stb.Tényleg nagyon kemény gyerek, aki Becket és Tylor Swiftet szívatja. Ha egy estére Beck lehetnék, Kayne tört állkapoccsal rappelhetne." Itt Browner Kanye debütáló számára is gondol, amit egy autóbaleset után három nappal törött állkapoccsal vett fel. "Beyoncé a legjobb, egyébként" - fejezte be a kirohanást Browner,

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2015. 04. 19. 10:33
ArsnL
Browner komoly pusztítása után érdemes megnézni BabyVince hogy sprintel :D :D :D
2015. 04. 19. 11:55
dartib83
hasra is esik a puli lololo ::)))
2015. 04. 19. 19:34
Tibi Twelve
Off - holnapi nap alkalmából ki mit csinál?
2015. 04. 20. 01:59
nosbiglem
Hozzászólás a(z) Az év gifje választás - nyolcaddöntő: negyedik mérkőzés bejegyzéshez