Menetrend

Az Év Jelenete - 1. forduló

2016. 03. 21. 09:10
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1

Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a legjobb 32-es kör első párharcát:

Brady elkapás az Eagles ellen
1
Mindenki arról beszélt, hogy Amendola lehet az majd, aki pótolja Edelmant, amíg az sérült, de hogy nem csak elkapásokban, hanem trükkös dobások során is, arra elég kevesen számítottak. A 2011-es Super Bowl után mondta Giselle Bündchen (Tom Brady felesége), hogy Tom nem tud egyszerre dobni is és elkapni is a labdát. Lám, lám...

Gronk elkapása AFC döntő
1
Meccs közben még dehidratáltság miatt kellett kihagynia játékokat, majd egy sodrófaszerüséggel kezelték az combjait, de amikor nagyon kellett a hátára vette a csapatot. Ennél az elkapásnál és a következő jelenetnél is. Negyedik és 10-nél, amikor a meccs sorsa a tét és ketten lógnak rajta, ütik-verik, a labdát is majdnem kiverik a kezéből, de ő megcsinálja az elkapást mellyel tovább élteti a kiegyenlítés esélyét.


Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 03. 22. 09:26
Wyatt
Na ez máris sportszerűtlen így kezdésnek. Gronké sokkal fontosabb pillanatban, kis híján szezonfordító jelenet, és tökéletesen bemutatja, miért ő a posztja legjobbja és HoF-játékos.

Na de Brady ellen esélye sincs
2016. 03. 22. 09:40
naja :( így hozta a kiemelés és a sorsolás
2016. 03. 22. 21:03
dravait
Brady egy droppokkal terhelt időszakban mutatta meg a támadóegységnek, hogy hogyan is kell biztos kézzel elkapni a lasztit. Emiatt korszakos jelenet, egy méretes futással megspékelve. Verhetetlen, mostmár az új idényben is elvárjuk tőle ezt a teljesítményt. :-)
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - 1. forduló bejegyzéshez