Menetrend

Az év jelenete - 11. forduló

2017. 04. 06. 09:23
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb

Már hivatalosan is a 2017-es idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem (miért is tennénk?), hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. 
Így néznek ki jelenleg a párosítások
(nagyításhoz kattintsatok rá).
1Minden hét első, vagy első két helyezettje (szavazat számtól függően) került be Az Év Jelenete 32 jelöltje közé. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.Lássuk is a tizenegyedik összecsapást:

Gronk touchdown - 7. forduló
1

Már a múlt héten írtuk, hogy Gronkowski visszatért és ezt ezen a meccsen is bizonyította. Amendola elvitte a safety-t aki cover2-ben felállva a pálya mélyebb zónáját volt hivatott védeni. Érthetetlen miért figyelt inkább Amendolára (lehet Brady nézett arra?), de sebaj. Gronk lefutotta/megkerülte az emberét, Brady pedig tökéletes passzal találta meg a tight endet, aki vezeti a ligát yard/elkapás terén.

Butler interception-ök - 16. forduló
1
1

Nem tudom milyen labdamágnest építettek be Butlerbe a meccs előtt, de ki ne vegyék február második hetéig! Az első interception volt a nehezebb, hiszen azt tényleg ő kaparta ki magának, de a másodiknál is ott kellett lennie, szóval azért is jár a pacsi.

A gifek a Sport2 engedélyével készültek.

Hozzászólások

2017. 04. 06. 21:49
Montesclan-pats
Van hiányposztunk, a kick returner, na az ki lesz ?
2017. 04. 07. 07:18
Touchdown Tom
Hozzászólás a(z) Az év jelenete - 11. forduló bejegyzéshez