Menetrend

Az év jelenete - 12. forduló

2017. 04. 07. 07:45
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb

Már hivatalosan is a 2017-es idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem (miért is tennénk?), hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. 
Így néznek ki jelenleg a párosítások
(nagyításhoz kattintsatok rá).
1
Minden hét első, vagy első két helyezettje (szavazat számtól függően) került be Az Év Jelenete 32 jelöltje közé. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a tizenkettedik összecsapást:

Blount gátugrása - 2. forduló
1

Nem először csinálja, de nem lehet megunni.

Chris Long sack és fumble - 12. forduló
1

Chris Long az első forduló óta nem ért el sacket, bár sokszor azért közel járt hozzá. Ezen a meccset kicsit többet rotálták és lehet, hogy pont ez a kis plusz hiányzott. Ha az előző jelenet életben tartotta a Patriotsot a meccsen, akkor ez biztosította be a győzelmet. Chris Long eddigi legfontosabb megmozdulása volt a szezonban.

Hozzászólások

2017. 04. 07. 10:26
Tomk@
A 11. forduló nyertese nincs feltüntetve. :(
2017. 04. 07. 13:33
Igen, mert sajnos ma nem volt ra modom, hogy updateljem, mert csak mobilrol vagyok.
A kovetkezo fordulo elott meglesz
Hozzászólás a(z) Az év jelenete - 12. forduló bejegyzéshez