Menetrend

Az év jelenete - 14. forduló

2017. 04. 09. 07:27
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb

Már hivatalosan is a 2017-es idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem (miért is tennénk?), hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. 
Így néznek ki jelenleg a párosítások
(nagyításhoz kattintsatok rá).
1
Minden hét első, vagy első két helyezettje (szavazat számtól függően) került be Az Év Jelenete 32 jelöltje közé. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a tizennegyedik összecsapást:

Hogan elkapás - 5. forduló
3

A snap számok alapján a csapat 2-es számú elkapója, de eddig nem mutathatta meg igazán, hogy miért. Ehhez is Tom Brady kellett? Ráadásul két hosszú labda is ment felé és mindkettőt el is kapta. Tom Brady mégis tud hosszú labdákat dobni? Így a védelmeknek most már a hosszú labdákra is figyelni kell, nem csak a rövid és közép passzokra mint eddig. 

Safety - 6.forduló
1

Tulajdonképpen a meccs fordulópontja. Egy kicsit késleltetett blitz, amikor a támadófal már nem figyel Hightowerre, akkor ő megindul a megnyitott résen és saját célterületén belül sackeli Daltont. Két pont és jöhet a Pats. Hightower így az utóbbi két meccsen két safety-t szerzett. Lassan több pontja lesz, mint egy elkapónak.


A gifek a Sport2 engedélyével készültekHozzászólások

2017. 04. 09. 09:14
Croaker
Részemről Hogan elkapás, de sokkal inkább Brady miatt. Nem másodpercig beleállva, hanem zseb mellett előrelépve, futásból megtorpanva ilyen pontos passzot adni, és ilyen hosszút...Na ezért (is) Brady a legjobb és soha nem is lesz jobb nála!
2017. 04. 09. 10:52
hopi46
Egyre több mindenben egyetértünk! Nem lesz jó vége! :D
2017. 04. 09. 14:29
Croaker
Gyanús..nagyon gyanús :P Ez már lehet hogy az off-season betegség tünete :D
2017. 04. 09. 22:59
Pat Patriot
"This is the beginning of a beautiful friendship!"
2017. 04. 09. 22:36
kitalaltnev
Hightowernek nehezebb dolga volt, mint Hogan-nek, s nagyszerűn megoldotta. Ráadásul a safety-je után valóban átkerült a momentum hozzánk, s nálunk is maradt. Nekem ezért nem kérdés...
2017. 04. 09. 22:47
pats4ever
Mindkettőt élőben láttam! :)
Annyira jó volt újra látni! :))
Egyébként élőben döbbenetes volt Hogan sebessége! Brady passza pedig... G.o.a.t! :)
Hozzászólás a(z) Az év jelenete - 14. forduló bejegyzéshez