Menetrend

Az év jelenete - 15. forduló

2017. 04. 10. 08:59
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2017-es idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem (miért is tennénk?), hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások
(nagyításhoz kattintsatok rá).1

Minden hét első, vagy első két helyezettje (szavazat számtól függően) került be Az Év Jelenete 32 jelöltje közé. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a tizenötödik összecsapást:

Gronk elkapás - 5. forduló
12

Kicsit jegeltük, kicsit formába hoztuk sérülése után Gronkot az előző két meccsen, hogy aztán, mikor Tom Brady visszatér, akkor Gronk is hozza a megszokott formáját. Illetve, nem, mert ezeket a futásait általában touchdownnal zárja, de most hiányzott még egy yard. A Bengals ellen jöhet a TD is.

Butler interception - 7. forduló
1

Már nagyon kijárt Butlernek egy labdaszerzés. Többször is csak hajszálon múlott, hogy nem lett meg korábban. Nem hiába vezeti a ligát holtversenyben kivédekezett/elütött passzok terén. Igaz a passz, nagyon rossz volt, de ha már sokszor megszóljuk a cornerbackeket, amikor nem tudnak levédekezni egy tökéletesen odadobott passzt, dicsérjük meg, ha a gyengébbeket meg elhalásszák az elkapó elől.

A gifek a Sport2 engedélyével készültek

Hozzászólások

2017. 04. 10. 11:20
hopi46
OFF
A Pats nem talál helyet az 5. SB győzelmi banner-nek a Gilette-ben.
Nálam lenne hely...
Hozzászólás a(z) Az év jelenete - 15. forduló bejegyzéshez