Menetrend

Az év jelenete - 15. forduló

2016. 12. 23. 11:39
Szerző: Spigo
Kategória: Meccsek, Egyéb
Idén is hetente jelentkezünk a hét legszebb jeleneteivel. Minden forduló győztese bekerül majd a bajnokság utáni "Év jelenete" versenybe. Ha ráteszitek a kurzort a képre, egy idő után elindul a gif. Szavazni a szokásos helyen, bal oldalt lehet. Reméljük hétről hétre rettenetesen nehéz lesz a választás. 


Első fumble rcovery
1

Tavaly az alapszakasz meccsen egy punt fumble hozta el a fordulópontot a Broncos elleni meccsen. Idén is, csak most a Patriots állt a virsli jobbik oldalán. Ráadásul máris a meccs elején jött Norwood első fumble-ja, ami később tulajdonképpen 3 pontot hozott a Patriotsnak.

Ryan interception
1

Tulajdonképpen egészen eddig a játékig tudott haladni a Broncos támadósor a Patriots védelme ellen, de Ryan labdaszerzése után a srácok bezárták a kaput Simianék előtt. Pár játékkal korábban a Broncos célterületénél Ryan majdnem szerzett már egy labdát, de az utolsó pillanatban meggondolta magát és inkább a szerelésre koncentrált. Pár játékkal később szépen követte az emberét és amikor kellett elcsípte az elkapó felé szálló passzt.

Edelman elkapás
1

Mondhatjuk lassan, hogy Edelmannak minden meccsen van ilyen elkapása az utóbbi pár hétben. Szóval itt volt az ideje, hogy az egyik bekerüljön ide, főleg, hogy a liga legjobb cornerei ellen sikerült.

McCourty hit
1

Pár hete azt beszéltük, hogy Earl Thomas hit-je Gronkon a tökéletes szerelés volt. Nos itt a párja. McCourty is megmutatta, hogyha kell, akkor tud olyat ütni, hogy az elkapó megbánja, hogy elkapta azt a labdát. És mindezt teljesen szabályosan. Szinte Rodney Harrisonos volt ez a hit. És jó volt látni, ahogy az egész védelem, de még a támadók is örültek neki az oldalvonalnál. Ez a csapatszellem hiányzott az év elején és ez is hozzájárul ahhoz, hogy nagyot lépett a védelem az utóbbi hetekben.

Második fumble recovery
1

Keretes meccs szerkezet. Megint Norwood, megint fumble, megint a Pats szerzi meg a labdát. És vége is a meccsnek.

A gifek a Sport2 engedélyével készültek.

Hozzászólások

2016. 12. 23. 14:47
DM
sziasztok naná,hogy McCourty hit egyszerűen zseniális.
2016. 12. 23. 19:42
sanach
2016. 12. 24. 15:58
hopi46
Még arra is vigyázott, hogy a labda ne menjen ki, ill. az elkapó még véletlenül se kaparinthassa meg!
Hozzászólás a(z) Az év jelenete - 15. forduló bejegyzéshez