Menetrend

Az év jelenete - 16. forduló

2017. 04. 11. 08:31
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb

Már hivatalosan is a 2017-es idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem (miért is tennénk?), hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. 
Így néznek ki jelenleg a párosítások
(nagyításhoz kattintsatok rá).1
Minden hét első, vagy első két helyezettje (szavazat számtól függően) került be Az Év Jelenete 32 jelöltje közé. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a tizenhatodik összecsapást:

Brissett touchdown - 3. forduló
1

Bennett elkapásánál, már múlt héten is szó volt arról, hogy Josh McDaniels milyen fantasztikus játékot tervezett meg. Nos, azt is lehetett überelni. Ráadásul Belichick szerint ezt a játékot teljes felszerelésben és sebességgel sosem gyakorolták. Csak a hét közbeni könnyített edzésen, ahol kb végigsétálják a meccsen előforduló játékokat, gyakorolták először. Az, hogy Brissett úgy tett, mintha odaadná a labdát Blountnak, az egész linebacker sort megzavarta. A jobb oldalon felálló egyetlen elkapó, Mitchell, mivel a védelem emberfogást játszott, elvitte az emberét és ott is volt a pálya egész jobb oldala Brissettnek. A végén már csak egy testcsel és egy gyönyörű Mitchell blokk kellett és meg is volt élete első touchdownja.

Brady 360 - 16. forduló
1

Mintha edzésen lett volna. Az első próbálkozás nem sikerült? Sebaj, akkor hátrafutok a sor végére és újra próbálkozok. Nah, ez így már jobb...

A gifek a Sport2 engedélyével készült

Hozzászólások

2017. 04. 11. 11:17
Montesclan-pats
Chung eltiltásra számíthat szkanderezés miatt ??? !! Elég hülye szabályok vannak a ligában. Mennyire számíthat ?
2017. 04. 11. 12:00
Azt tweetelte az éjjel, hogy nem fogadott és ott sem volt.
2017. 04. 11. 13:04
nszgergo
valószínűbb, hogy Las Vegasban volt, mint nem, szval... :P
2017. 04. 11. 16:46
rolly79
Leadtam a voksom... Rendesen szégyelltem magam amiért nem a GOAT-ra. De legalább nem csak Én gondoltam így. :) Kell a biztatás az újoncoknak is!
2017. 04. 11. 17:47
kitalaltnev
Minél többet törpölök rajta, ez megint olyan "melyik kezem vágjam le" döntést igényel. :)
Hozzászólás a(z) Az év jelenete - 16. forduló bejegyzéshez