Menetrend

Az Év Jelenete - 2. forduló

2016. 03. 22. 09:42
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1

Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a legjobb 32-es kör második párharcát:

Butler vs OBJ
1
Óriási párharc volt az egész meccsen. Ütötték-verték egymást, de mindezt teljes tisztelettel. Sokszor pacsiztak is egy-egy harciasabb játék után. Butler, há ilyen ütemben fejlődik, tényleg a liga egyik legjobb cornerbackjévé válhat. Itt éppen “csak” a meccset mentette meg a Patriotsnak.

Jones fumble és Hicks touchdown 
1
(hosszú gif, sokáig tartsátok az egeret rajta)

Eddig a meccsig nem volt még a védelemnek visszahordott touchdownja, de ez nem mehetett így tovább. Chandler Jones gyönyörűen ütötte ki Mariota kezéből a labdát (olyannyira, hogy a mérkőzés rendezőjét is megtévesztette először), Hicks pedig, mintha egy élő pontyot (Boldog Karácsonyt mindenkinek!) próbálna megszelídíteni, kétszer is elkapta a labdát.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 03. 22. 15:10
Wyatt
Én továbbjuttatnám Gronkot :D
2016. 03. 22. 17:47
2016. 03. 22. 18:38
max350
És, eközben Buffaloban:
Rex Ryan: “I don’t know how to defend Gronk and Bennett..."
Most végre igaza van a "mesternek"!!!!!
:))))))
2016. 03. 22. 21:08
dravait
A Butler védekezés azért különösen kedves, mert egy nyert helyzetet fordított meg. OBJ már éppen kezdett örvendezni a halálbiztosnak hitt elkapása után, mikor beütött a Butler-villám és az elkapása ment a lecsóba. Hú, de szép jelenet!
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - 2. forduló bejegyzéshez