Menetrend

Az év jelenete - 4. forduló

2017. 03. 28. 08:52
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb

Már hivatalosan is a 2017-es idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem (miért is tennénk?), hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. 
Így néznek ki jelenleg a párosítások
(nagyításhoz kattintsatok rá).1
Minden hét első, vagy első két helyezettje (szavazat számtól függően) került be Az Év Jelenete 32 jelöltje közé. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a negyedik összecsapást:

Mitchell touchdown - 11. forduló
1

Végre egy elsőéves elkapó, akiben Brady is megbízik. Ennek ékes bizonyítéka ez a touchdown passz, hiszen nem így volt felrajzolva a játék. Azonban, mikor Brady el kezdett menekülni az összeomló zsebből, akkor Mitchell is megváltoztatta az útvonalát, hogy segítsen Bradynek. Egy passz és abból pályafutása első touchdownja lett a jutalma.


Garoppolo touchdownok - 2. forduló
1
1
12

Mindegyik szép volt a maga nemében. Amendola első touchdownjánál, ahogy Garoppolo fellépett a zsebben és aztán pontosan úgy dobta a labdát, hogy csak Amendola kaphassa el. Azért Dola bebrusztolása is szót érdemel itt. A második touchdownnál rutinos irányítókat megszégyenítve etette meg a safety-t, hogy az ne Bennett-re figyeljen. A harmadik sem volt egyszerű dobás, éppen a blitz elől hátrafelé mozogva nyert időt és aztán találta meg Amendolát.

A gifek a Sport2 engedélyével készültek

Hozzászólások

2017. 03. 28. 13:25
Lacus
Nem lehet mind a kettőre leadni egy szavazatot? :) Tudom, hogy nem, így marad Jimmy :)
2017. 03. 28. 20:02
SasukeMilo
Ez is piszok húzós választás... na legyen Gerappa triplája! Amúgy is VÉGIG azon a véleményen voltam, hogy ne adjuk oda, mert én komolyan látom benne Tom utódját (aki persze örökre az all-time kedvenc játékosom marad és remélem, még sokáig láthatjuk a pályán!), mert oks: még ha minden jól halad, 2-3 szezon van TB-ban... de ha meg tudnánk tartani a "kölyköt", szerintem igenis megállná a helyét utána :D Legalábbis én százszor inkább szeretném őt látni, mint Brisett-et, aki a futott TD-jén kívül még semmit nem villantott. Persze lehet érvelni, hogy sérült kézzel játszott, amíg nem sérült meg, én addig se láttam tőle nagy játékot. Persze ahány ember, annyi vélemény, tudom :P
Egyébként pedig MM TD-je is nagyon szép, én sokat remélek amúgy tőle, remélem franchise WR lesz nálunk, a tehetsége/ügyessége megvan hozzá szerintem - csak maradjon egészséges^^
2017. 03. 28. 21:10
hopi46
"...még semmit sem villantott.." Szvsz Brissett szinte "hős" volt azon a 2,5 mérkőzésen és kihúzta a sz@rból a csapatot. Egyébként Bennett-nek passzolt egy 58 yardosat, összesen 400 yard-ot passzolt, az utolsó meccsén pedig sérült újjal játszott.
Nem JG minőség jelenleg, de nem érdemli meg ezt a ledegradálást, függetlenül attól, hogy valaki kedveli vagy sem.
2017. 03. 28. 20:18
anti pass
Kedves szerzők!
Ez azért nem teljesen igazságos, mert egy elkapással áll szemben három, nagyon szép dobás! Juszt is Mitchell elkapása!
2017. 03. 28. 20:34
Pat Patriot
Hallottátok Kraft nyilatkozatát? Azt mondta az öreg, hogy szerinte a Giants megverte volna a Patriotsot a SB-on. Még néhány ilyen szöveg, és Belichick odaadja a 49ersnek 2 draftcetliért. :)
2017. 03. 28. 21:16
boarder20
2017. 03. 29. 00:23
hispanic
Nem vagyok benne biztos hogy a Mitchell elkapás után megdicsérték a srácot.
A TD az TD, az mindig jól jön nem vitás, de az útvonalakat be kell tartani, és itt Mitchell mintha belefutott volna Amendola útjába, aki tisztára játszotta magát, míg Mitchell két ember között kellett hogy így elkapjon, amiben sokkal több a veszély.
Hangsúlyozom, a TD az TD, de hosszútávon a saját útvonalak tökéletes megfutása a jó megoldás, azok azért vannak összerakva hogy mindenki tudja végezni a maga dolgát.
2017. 03. 29. 08:21
Croaker
Szerintem ez azért sántít, mert Dola és Brady között ott volt a védő. Ha oda jön a passz, leüti. Ez látszik azon is, hogy a védő azt se tudta, hogy Mitchell elkapta, annyira Dolára koncentrált.

Szerintem ez jó volt így, Dola még ha el is kapta volna ( nem hiszem), akkor is földre viszik ott.
Hozzászólás a(z) Az év jelenete - 4. forduló bejegyzéshez