Menetrend

Az év jelenete - 8. forduló

2017. 04. 03. 09:37
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb

Már hivatalosan is a 2017-es idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem (miért is tennénk?), hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. 
Így néznek ki jelenleg a párosítások
(nagyításhoz kattintsatok rá).
1
Minden hét első, vagy első két helyezettje (szavazat számtól függően) került be Az Év Jelenete 32 jelöltje közé. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a nyolcadik összecsapást:

Flea Flicker - AFC döntő
1

Trükkös játék! Brady Lewisnak, Lewis vissza Brady-nek és már megy is a passz a közben emberétől elszakadó Hogannek. A Patriots megcsinálta a háziját és látták, hogy bizony a Steelers safety-jei igen agresszíven támadják a futást. Így csalták csapdába ennél a játéknál is az egyiket.

Floyd TD - 17. forduló
1

Ha valamiről emlékezetes marad ez a meccs, az a két Michael Flyod megmozdulás, melyekből ez az első. Az akarat és az erő diadala. Nem háron, nem négy, nem öt, de még hat Miami védő sem tudta megakadályozni, hogy Floyd itt és most touchdownt szerezzen. Úgy néz ki Belichick újabb nagy fegyvert „kukázott” a rájátszásra Brady-nek (nem). Ha így folytatja akár jövőre is maradhat. (nem folytatta)

A gifek a Sport2 engedélyével készültek

Hozzászólások

2017. 04. 03. 10:15
nszgergo
nehéz kérdés :)
2017. 04. 03. 10:33
kitalaltnev
Eddig ez a legkönnyebb.
2017. 04. 03. 12:23
boarder20
Nekem nem volt nehéz! :) Flea flicker of course! :)
2017. 04. 03. 23:00
Tzimisce
Nemár! A Flea flicker a kedvenc trükkös játékom, de ez a küzdés, ez gyönyörű. Hogy döntsek így?
Hozzászólás a(z) Az év jelenete - 8. forduló bejegyzéshez