Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 10. forduló

2016. 04. 04. 08:36
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lewis vs Koa Misi
1
Tulajdonképpen csak a szokásos Lewis. A szokásos testcselével egy újabb védővel törölte fel a padlót. Ahogy Tom Brady mondta a meccs után, már hozzáérni is szinte lehetetlen Lewishoz, ha szabad terület van körülötte. Koa Misi szerencsésnek mondhatja magát, hogy nem sérült meg.

Butler védekezés a Texans ellen
1
Lehet, hogy valaki átveri, lehet, hogy valakiről lemarad, de sosem adja fel. Szinte biztos touchdownt védekezett ki itt is. Ahogy estek le a földre, ő végig arra figyelt, hogy valahogy kiüsse a labdát Washington kezéből. Gyönyörű védekezés volt.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.


Hozzászólások

2016. 04. 04. 15:27
Tzimisce
Na most szavaztam zsinórban harmadszor az underdogra, bár ez esetben nem bánom!
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 10. forduló bejegyzéshez