Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 11. forduló

2016. 04. 05. 10:29
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Amendola TD és elkapás
1
1
Tom Brady-nek új BFF-je van? Kérdeztük akkor. Amendola az utóbbi két meccsen összesen 15-ször kapta el a labdát 191 yardot érően és szerzett egy touchdownt is. Ezen a két meccsen összesen majdnem annyi yardot hozott, mint 2014-ben (200 yard 27 elkapásból). Ráadásul mikor úgy néz, ki hogy mindenki csak elejti a labdát, Dola két olyan elkapást produkál, amilyeneket csak a legnagyobbak tudnak. Az elsőnél csak „simán” szendvicsben megtartja a labdát (Tom Brady óriási passza!), míg a másodiknál olyan magasra emelkedik, hogy Bostonig kilátott a stadion felett. Úgy néz ki jól megy neki Jets ellen...

Brady szerelés
1
Azt tudjuk, hogy Brady rengeteget fejlődött mozgékonyságban, amit külön is gyakorol pár éve, és bár jobban szeretnénk, hogy másra használja újonnan fejlesztett képességét, azért ez egy igen pofás kis szerelés volt egy irányítótól. Egyszerre két játékost szerelni, még Jamie Collinsnak sem megy olyan könnyen.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.


Hozzászólások

2016. 04. 05. 14:54
Tzimisce
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 11. forduló bejegyzéshez