Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 14. forduló

2016. 04. 08. 08:06
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).

1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

White elkapás-futás
2
Ha mondani kéne egy pozitívumot az utolsó pár hét vergődéséből, akkor az egyértelműen James White játéka az. Abszolút megbízható célponttá vált a passzjátékban. Idén 40 elkapásból 410 yardot hozott. Ennél az elkapásnál is szépen rázta le a védőt (bár ezen a téren még van hova fejlődhetne) és ha Keshawn Martin nem arra figyel, hogy White milyen szépen fut, hanem blokkolná az emberét, akkor valószínűleg touchdown a vége. Jó lenne, ha a futások során is lehetne rá kicsit jobban számítani, már csak azért is, hogy az ellenfél védelmének arra is készülnie kelljen.

Sheard sack és fumble
1
Sheard ittléte egyik legjobb meccsét játszotta. Ez a sack és fumble alapozta meg az utolsó touchdownt és ezzel tulajdonképpen le is lett rendezve a meccs már a negyedik negyed elején. Azért kíváncsi lennék, hogy a videószobában Belichick mester hogyan szivatja majd szét Jabaal barátunkat azért, hogy a fumble kiharcolását nem vette észre és bár még élő labda volt ő már ünnepelt.


Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.Hozzászólások

2016. 04. 08. 14:31
Tzimisce
Ohh, 6-nál megszakadt a sorozat, sebaj, szép futás volt!
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 14. forduló bejegyzéshez