Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 15. forduló

2016. 04. 11. 10:00
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).

1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Jordan Richards passz védekezése
1
Már a draftolásakor is mindenki arról beszélt, hogy bár lehet, hogy atletikusságban nem veszi fel a versenyt a legjobbakkal, de a fejébe annyi ész szorult, hogy majd egy NFL csapatnyit is kitesz. Íme a bizonyíték. Passz védekezés 2.0. Ha nem sikerül megakadályozni, hogy elkapja a játékos a labdát, akkor kapd fel a játékost és ne hagyd, hogy pályán belül érjen le a lába. Ilyen egyszerű ez.

Amendola punt visszahordás
1
Amikor nem ment a támadóknak a játék a szünet után, jött Amendola és a speciális csapategység. Óriási blokkok (nagy takarítás volt ott az elején), fantasztikus futás. Kár, hogy a végére Amendola annyira besavasodott, hogy Harmon 10 yardos hátrányból érte be és akasztotta össze a bokáját. Ezért nem lett touchdown. De sebaj, mert így legalább a következő gif is bekerülhetett azon a héten.


Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 04. 11. 10:58
April Wine
Ez a Richards jelenet az egyik kedvencem ebből a szezonból.
2016. 04. 11. 13:38
Wyatt
A Harmon-tackle sem semmi :D
2016. 04. 11. 17:45
LaFleur
Ez az Amendola visszahordás nálam top3-as idén. Azok a blokkok te Atya Úr Isten! Szinte hallom a csattanást pedig néma a kép...
Istenem hányszor de hányszor kisasszonyozzák meg puhányozzák a mi játékosainkat, azoknak ezt mutogatnám naphosszat.
Szabályos, de kemény, igazi férfimunka, óriási jelenet.
2016. 04. 11. 19:13
cspeti98
A legjobb a puhányozásban az, hogy ha keményen odaütnek akkor meg aljas parasztok. :D
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 15. forduló bejegyzéshez