Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 3. forduló

2016. 03. 23. 08:32
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a legjobb 32-es körharmadik párharcát:

Belichick újságírót öl

Belichick just killed a man with his stare pic.twitter.com/LZEzRO6sGT


Jött a nagyon okos kérdés: Mit érez Gronkowski sérülése kapcsán? Erre jött ez a nézés és a válasz „Szerinted?”. Az újságíró nagy valószínűséggel azóta is egy sötét sarokba gubbaszt és több pszichológus is kezelni próbálja rémálmait.

James White touchdown és 70 yardos elkapás (futás)
1
1
James White egyre jobban összeszokik Brady-vel és Tom látszólag most már bízik is benne. Sokkal többször keresi, mint korábban. White pedig hétről hétre bizonyította, hogy érdemes volt várni arra, hogy beérjen. Ezen a touchdownon kívül (ahol Andrews és Kline tökéletesen nyitott utat) is volt szép megmozdulása, elég csak a végül meg nem adott 360 fokos fordulós 70 yardos passz és futására gondolni.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.


Hozzászólások

2016. 03. 23. 13:02
joeflame
Kis OFF
De lehetne egy cikk a szabálymódosításokról(a chop block-ot amiről a legtöbbet beszélnek,de a többit is, nekünk amatőröknek)és hogy ezek jelen állás szerint mennyiben érintenek minket hátrányosan(a kisebb OL játékosaink miatt gondolom nagyon is vagy a futó féle blokkolásban..többször láttam olyat Lewistól is hogy mélyre megy hogy leblokkolja a berobbanó LB-t)szóval egy összefoglaló okosság DoM tőled ha lehetséges a tisztánlátás végett..Köszöntem :)
2016. 03. 23. 14:16
A szabályok, szabálytalanság témakörös hiányosságokat rajtam tudod számon kérni.
Igen, tervezek egy összefoglalást a módosításokról.
Szeretném megvárni vele h mi lesz a touchback utána yardvonal ill. h lesz-e automatikus kizárás 2 personal foulnál és ha igen, akkor milyen esetekben.
Mindkét témakör érdekes, ez a 25 yardos vonal enyhén ellentmondásos ráadásul (az NCAA-ben kb. 4 éve bevezették).

Némi infó a chop block témakörhöz.
Chop block eddig is szabálytalan volt, mivel brutál veszélyes. Amennyire én tudom, csak a kivételeket szűkítették ez alól.
A lényege: jön egy LB.
Blokkolja a G vagy OT vagy TE fent ('framen belül'). A blokk hatására a LB felsőteste vmennyire biztos elfordul.
Erre egy flanker back/FB/WR jön és nyom rajta mélyen egy blokkot.
Fel sem tud rá készülni és olyan szögből kapja, h hordágyon viszik le.

Mennyire érint minket: szerintem semennyire. Mivel alapból eddig is szabálytalan volt, így csak véletlenül csúszhatott be chop block...de nem volt taktikai elem, h így blokkoljanak a srácok.

Lewis mélyre megy: ez továbbra is szabályos. A mélyblokknak (block below the waist vagy simán 'cut block')is van egy csomó korlátja, de alapesetben ez nem szabálytalan. Csak akkor menjen mélyre (továbbra is!), ha közben fent senki nem blokkolja.
2016. 03. 23. 14:46
joeflame
Akkor ezek szerint 1v 1 be lehet alulra menni,csak Double ban nem.
Ebben ugyan falembereket Choppolnak :D
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap3000000646723/How-will-new-chop-block-rule-be-received-in-the-NFL?icampaign=nflcom-cs-homepage-videoswap_generic_nfl

de akkor megnyugodtam,Develin és Lewis továbbra is kiütheti az átjutókat :D
Köszi a gyors magyarázatot ;)
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 3. forduló bejegyzéshez