Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 4. forduló

2016. 03. 24. 08:39
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1

Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a legjobb 32-es kör negyedik párharcát:

Brady futás és TD a Jets ellen
1
1
„Jó, ha nem kapjátok el, megoldom egyedül!” mondta bedurcizva Brady ezen a meccsen és megfutotta a first downt, majd pár játékkal később benyújtotta a labdát a célterületen belülre. Azt is mondhatnánk, hogy a csapat szerzett yardjainak 99%-át ő hozta, hiszen az összesen megtett 374 yardból 370 az ő nevéhez fűződött (355 dobott és 15 futott yard).

Gronkowski touchdown az AFC döntőn
1
Megintcsak negyedik próbálkozás és Gronk ezen a meccsen újra megcsinálja. Hiába vannak ketten is rajta, úgy szedi le a labdát a levegőből, mintha a játszótéren lenne kis ovisok között. Nem akarom fájdítani itt senki szívét, de meglehetett volna a tripla is, ugyanis a 2 pontos kísérletnél teljesen üresre játszotta magát, csak Brady vagy nem vette észre vagy addigra már elfordult onnan. Pedig úgy néz ki a játék is úgy volt felrajzolva, hogy neki menjen a passz.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.


Hozzászólások

2016. 03. 24. 17:03
hopi46
Gyilkos párosítás!
2016. 03. 25. 00:30
Wyatt
Pedig itt szerintem most inkább Gronknak áll a zászló, de nem szép, hogy megint ők kerültek össze ketten :D
2016. 03. 25. 09:12
én kezdek félni, hogy nem lesz Gronk a következő fordulóban.... ami abszurd lenne
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 4. forduló bejegyzéshez