Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 6. forduló

2016. 03. 29. 09:09
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a legjobb 32-es kör hatodik párharcát:

Fumble touchdown a Jets ellen:
1
Most már talán kimondhatjuk, hogy az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt Jabaal Sheard, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Pats front-7 úgy hasított, ahogy. A meccs úgy alakult, hogy egy idő után érezni lehetett, hogy kell egy védelmi touchdown is ahhoz, hogy meccsben maradjon a csapat. Sheard szállította a strip-sacket, Collins meg összeszedte a labdát, majd miközben egy kézzel arrébb tessékelte Marshallt befutott a Jets célterületére visszahozva a csapatot a meccsbe.

Bill Belichick csitít
1

Egy újabb BB gif! Amikor mindenkinek 200 felett a pulzusa az után a nevetséges bírói sípszó után és az egész stadion talpon hülyebírózik, akkor a Mester hatalmas szárnycsapásokkal nyugtat meg mindenkit.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 03. 29. 09:58
Yosti77
A Marshall "füles" mindent visz....
2016. 03. 29. 19:32
LaFleur
Az a bajom ezzel a rovattal, hogy jelenetként nyilván a footballal kapcsolatosak a szebbek, jobbak, stb. Viszont ha a klasszikus értelemben véve veszem a .gif-ek szerepét a neten akkor megkérdőjelezhetetlen BB "győzelme".
Mert milyen más képet tudsz elképzelni, hogy belinkelsz a chatre ősszel majd amikor épp vesztésre állunk és mindenki cutolni akarja Tom-ot és BB-t??? Na ugye!
Ilyen értelemben nálam mindenképpen az ilyenek, meg a fintorgós-fejfogós-szájtátvamaradós jelenetek nyernek. Bár footballértéke ezeknek nem nagyon van.
Lehet, hogy kétféle rovatot kellene csinálnod Spigo? :)
2016. 03. 30. 08:21
:) én Belichickre szavaztam :)
2016. 03. 29. 20:37
DM
sziasztok végre egy mock draft igen tudom semmit sem jelent,de nah azért érdekes a szakértők kire tennének :)

http://nep.247sports.com/Gallery/Starting-up-front-Patriots-seven-round-mock-draft-44523183
2016. 03. 29. 21:21
zo72
még egy igazolás:
Patriots signed CB E.J. Biggers, formerly of the Eagles, to a one-year contract.
(gondolom ő is töltelék embernek indul azt majd meglátjuk....)
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 6. forduló bejegyzéshez