Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 7. forduló

2016. 03. 29. 18:22
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a legjobb 32-es kör hetedik párharcát:

Ez meg mi?
1
Értem én, hogy meg akarták lepni a Patriotsot és beugrasztani. Értem én, hogy Colts annyira esélytelennek tekintette magát, hogy egy meglepő(?) onside rúgással és egy trükkös punttal is megpróbálkoztak. Értem én, hogy a Patriots annyira belemászott az ellenfelek fejébe, hogy azt hiszik, valami különlegeset kell tenniük, hogy megverjék őket. De ez.... Pacsi azért a speciális csapategységnek, hogy nem pánikoltak és megtették, amit meg kellett és persze Bosticnak is, aki odament Bolden mellé, mert eredetileg csak Bolden volt a labda előtt. Egyébként Bolden azt nyilatkozta, hogy Anderson azt kiabálta, hogy „Don't snap it! Don't snap it!”. Aztán mégis.

Gronkowski elkapás a Jets ellen
1
Nem elég, hogy az elkapás pillanatában olyat kapott, hogy egy halandó derékben kettétört volna, de utána még azért a biztonság kedvéért húzott még magával két embert, hogy még pár yardot hozzon.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.


Hozzászólások

2016. 03. 31. 11:15
Wyatt
Hát ez most már hihetetlen, hogy Gronk mindig ilyen párharcot kap :D Miközben volt már kettő, amelyiknél mindkét versenyzőt verte volna :D
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 7. forduló bejegyzéshez