Menetrend

Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 9. forduló

2016. 04. 01. 15:11
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Amendola elkapás a Bills ellen
1
Danny Amendolának csak egy elkapás jutott a meccsen, de az milyen volt!? Fontos is, gyönyörű is. A negyedik negyedben nagyon jött a Bills és ez az elkapás kicsit több, mint 3 perccel a vége előtt 37-32-es Patriots vezetésnél juttatta a csapatot olyan közel a célterülethez, hogy mezőnygólt lehessen rúgni, mellyel újra több, mint egy touchdownnyi lett a különbség a két csapat között. Brady nyilatkozta, hogy Amendola azt mondta neki az elkapás után, hogy nem is látta a labdát, mert pont a szemébe sütött a nap mikor felnézett. Így csak kitette a kezeit és mikor érezte a labdát megpróbálta gyorsan megfogni. 

Gronk TD a Broncos ellen (alapszakasz)
1
Nem lehet megunni. Volt már ilyen touchdownja, lesz is még, de akkor is szép. Egy védőt leráz, a másikat egy „Lewis”-szerű testcsellel lyukra futtat és onnantól már csak be kell futnia a célterületre. Amennyire súlyosnak tűnt a sérülése, azt hittük idén már nem látjuk, de aztán elég gyorsan felépült. 

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.


Hozzászólások

2016. 04. 01. 15:31
sixt
Dola! Kell ez a srác nekünk !! Izgulok érte nagyon, hogy itt tudjuk tartani.
2016. 04. 02. 22:24
loop80
Nem vagy vele egyedül...
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Legjobb 32 / 9. forduló bejegyzéshez