Menetrend

Az Év Jelenete - Negyeddöntő 1. mérkőzés

2016. 05. 17. 08:32
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).

1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Jöjjön tehát a negyeddöntő első összecsapása:

Brady elkapás az Eagles ellen
1
Mindenki arról beszélt, hogy Amendola lehet az majd, aki pótolja Edelmant, amíg az sérült, de hogy nem csak elkapásokban, hanem trükkös dobások során is, arra elég kevesen számítottak. A 2011-es Super Bowl után mondta Giselle Bündchen (Tom Brady felesége), hogy Tom nem tud egyszerre dobni is és elkapni is a labdát. Lám, lám...

Brady futás és TD a Jets ellen
1
1
„Jó, ha nem kapjátok el, megoldom egyedül!” mondta bedurcizva Brady ezen a meccsen és megfutotta a first downt, majd pár játékkal később benyújtotta a labdát a célterületen belülre. Azt is mondhatnánk, hogy a csapat szerzett yardjainak 99%-át ő hozta, hiszen az összesen megtett 374 yardból 370 az ő nevéhez fűződött (355 dobott és 15 futott yard).

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 05. 17. 20:59
hopi46
Off
Rosenthal (NFL) szerint így kezdünk:

Offense
QB: Jimmy Garoppolo*
RB: Dion Lewis
WR1: Julian Edelman
WR2: Chris Hogan
TE1 Rob Gronkowski
TE2: Martellus Bennett
LT: Nate Solder
LG: Shaq Mason
C: Bryan Stork
RG: Jonathan Cooper
RT: Sebastian Vollmer

Defense
DE: Rob Ninkovich
DT: Malcom Brown
DT: Terrance Knighton
DE: Jabaal Sheard
LB: Jamie Collins
LB: Dont'a Hightower
CB1: Malcolm Butler
CB2: Logan Ryan
CB3: Cyrus Jones
S: Devin McCourty
S: Patrick Chung
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Negyeddöntő 1. mérkőzés bejegyzéshez