Menetrend

Az Év Jelenete - Negyeddöntő 2. mérkőzés

2016. 05. 18. 09:33
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).

1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Jöjjön tehát a negyeddöntő második összecsapása:

Brady majdnem touchdown - AFC elődöntő
1
A gepárd újra lecsapott és ha Edelman nem kezd el túl hamar örülni lehet, hogy a touchdown is megvan. Bár én így is megadtam volna.

Dion Lewis touchdown a Cowboys ellen
1
Lewis eddig a meccsig szinte az összes „A hét jelenete” fordulóban szerepelt, de nyerni még nem sikerült neki. Ezért arra gondolt, hogy még szebb jelenetet csinál és íme. Már az egy kezes elkapás elég lenne, hogy bekerüljön ide, de aztán amit a Cowboys védőkkel művel az egészen elképesztő. Nem hiába hosszabbították meg két évvel a szerződését a meccs előtt. Nagy kár, hogy megsérült.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 05. 18. 10:20
_Demetrius_
Sziasztok, tud nekem valaki küédeni egy admin e-mail címet? Köszönöm
2016. 05. 18. 20:34
Croaker
Közben Easley ment a Ramshez 1 évre.
2016. 05. 18. 23:53
nosbiglem
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Negyeddöntő 2. mérkőzés bejegyzéshez