Menetrend

Az Év Jelenete - Nyolcaddöntő / 3. mérkőzés

2016. 04. 15. 09:11
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).

1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Jöjjön tehát a nyolcaddöntő harmadik összecsapása:

Brady majdnem touchdown - AFC elődöntő
1
A gepárd újra lecsapott és ha Edelman nem kezd el túl hamar örülni lehet, hogy a touchdown is megvan. Bár én így is megadtam volna.

Fumble touchdown a Jets ellen:
1
Most már talán kimondhatjuk, hogy az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt Jabaal Sheard, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Pats front-7 úgy hasított, ahogy. A meccs úgy alakult, hogy egy idő után érezni lehetett, hogy kell egy védelmi touchdown is ahhoz, hogy meccsben maradjon a csapat. Sheard szállította a strip-sacket, Collins meg összeszedte a labdát, majd miközben egy kézzel arrébb tessékelte Marshallt befutott a Jets célterületére visszahozva a csapatot a meccsbe.


Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 04. 16. 23:35
loop80
Kivételesen nem TB-re szavaztam... :) Nem tudtam rávenni magamat, mert ez annyira szép (és fontos) TD volt a D-től.
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Nyolcaddöntő / 3. mérkőzés bejegyzéshez