Menetrend

Az Év Jelenete - Nyolcaddöntő / 5. mérkőzés

2016. 04. 19. 08:53
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).

1
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Jöjjön tehát a nyolcaddöntő ötödik összecsapása:

Amendola elkapás a Bills ellen
1
Danny Amendolának csak egy elkapás jutott a meccsen, de az milyen volt!? Fontos is, gyönyörű is. A negyedik negyedben nagyon jött a Bills és ez az elkapás kicsit több, mint 3 perccel a vége előtt 37-32-es Patriots vezetésnél juttatta a csapatot olyan közel a célterülethez, hogy mezőnygólt lehessen rúgni, mellyel újra több, mint egy touchdownnyi lett a különbség a két csapat között. Brady nyilatkozta, hogy Amendola azt mondta neki az elkapás után, hogy nem is látta a labdát, mert pont a szemébe sütött a nap mikor felnézett. Így csak kitette a kezeit és mikor érezte a labdát megpróbálta gyorsan megfogni. 

Butler védekezés a Texans ellen
1
Lehet, hogy valaki átveri, lehet, hogy valakiről lemarad, de sosem adja fel. Szinte biztos touchdownt védekezett ki itt is. Ahogy estek le a földre, ő végig arra figyelt, hogy valahogy kiüsse a labdát Washington kezéből. Gyönyörű védekezés volt.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 04. 19. 14:25
Croaker
Chris Jones-t elvitte a Dolphins.
2016. 04. 19. 14:49
Yosti77
Várható volt......
2016. 04. 19. 19:35
DM
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Nyolcaddöntő / 5. mérkőzés bejegyzéshez