Menetrend

Az Év Jelenete - Nyolcaddöntő / 6. mérkőzés

2016. 04. 20. 08:18
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).

2
Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Jöjjön tehát a nyolcaddöntő hatodik összecsapása:

Amendola TD és elkapás
1
1
Tom Brady-nek új BFF-je van? Kérdeztük akkor. Amendola az utóbbi két meccsen összesen 15-ször kapta el a labdát 191 yardot érően és szerzett egy touchdownt is. Ezen a két meccsen összesen majdnem annyi yardot hozott, mint 2014-ben (200 yard 27 elkapásból). Ráadásul mikor úgy néz, ki hogy mindenki csak elejti a labdát, Dola két olyan elkapást produkál, amilyeneket csak a legnagyobbak tudnak. Az elsőnél csak „simán” szendvicsben megtartja a labdát (Tom Brady óriási passza!), míg a másodiknál olyan magasra emelkedik, hogy Bostonig kilátott a stadion felett. Úgy néz ki jól megy neki Jets ellen...

McCourty szerelés a Kansas ellen
1
Igenis lehet még ebben a ligában keményen szerelni, úgy hogy szabályos is legyen. McCourty menetrendszerűen érkezett és elég mélyre ment le ahhoz, hogy a labdát is kiüsse Conley kezéből. Azért kíváncsi lettem volna, hogy ha ez a célterületen belül történik, akkor is sikertelen passznak fújják-e

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 04. 20. 09:02
duanebarry
Mivel épp ma néztem a Cops új részét (https://www.youtube.com/watch?v=PG4mL_oNAD0); ezért megy a szavazat Dolára! :)
2016. 04. 20. 18:40
_Demetrius_
Sziasztok, kíváncsi vagyok a véleményekre!

Carson Wentz vagy Jared Goff???
Vannak kint rokonok és LA-ben és szeretném kikérni a véleményeteket!

1. Melyik irányító a jobb szerintetek?
2. Mennyit dob majd a csapaton egy új irányító?

Az én véleményem, hogy egy top irányító egy közepes csapattal is képes messzire menni! Persze nem PO-ról beszélek feltétlenül, mert a csoportban ott van náluk a Seahawks és a Cardinals is de ki tudja? Tavaly a top 20ban sem voltak benne, de remélem idén meglepetések lesznek! Hiszek a top 1 pickben még ha az NFL hivatalos oldalán cáfoló cikk is volt a jelentőségéról de...
Most már nem CSAK a Patsnek szurkolok!
Go Pats and Rams! :D
2016. 04. 20. 19:05
polo62
nagyon merészet húztak már így is, pont ezért szerintem nem merik Wentzet bevállalni, maradnak a biztos(abb)nál. egy jó irányító rengeteget dob bármelyik csapaton, ez nem is kérdés. a Ramsnél bár a támadófallal akadnak gondok, és a Wr állomány sem a legjobb, ha az általuk választott QB beválik, azzal rengeteg terhet vehet le Gurley válláról, és veszélyesebb lehet az offense. és egy jó offense-el bármikor PO esélyesek lehetnek, mert a védelem kiváló. ennek ellenére én nem érzem bennük azt a pluszt. oda-vissza elverik a Seahawkst, de kikapnak a Ravens gyakorlócsapatától és a 49erstől. szerintem egy irányítónál több kell nekik a dicsőséghez, de idén majd kiderül
2016. 04. 21. 11:49
_Demetrius_
Köszönöm a választ! De mit jelent az, hogy nem merik bevállalni Wentzet? Bár nem tudom melyik jobb? Holt ezt, hol azt írják! Nagyon remélem ez az új irányító lesz az a plusz, amit te is hiányoltál!
2016. 04. 21. 14:26
polo62
arra értettem, hogy mindenhol azt írják, hogy Goff NFL kész irányító, az első perctől kezdhet, Wentz pedig nagy tehetség, de még kicsit csiszolásra szorul, ezért ő lenne a rizikósabb választás. és szerintem a Rams elég rizikót vállalt ezzel az 1/1-el, és így az első perctől kellenek az eredmények, amire a szakértők szerint Goff alkalmasabb jelenleg.
2016. 04. 21. 17:26
dartib83
lehet, hogy a Rams-nek valakit a 6. körből kéne kihúznia, hogy egy korszakos irányítóra akadjanak lol
Lásd Pats :)))
2016. 04. 21. 18:13
_Demetrius_
lehet.. :)
De azért remélem Goffból is lehet egy komolyabb irányító! Nem kell, hogy Super Bowl nyerjenek de az első 10ben bent lehetnének! Ha már nekik is szurkolok! :) azért reménykedem!
2016. 04. 21. 18:17
_Demetrius_
Nálunk meg kb csak védő játékos lesz draftolva! Legalábbis ezt mutatják a mock draftok! Én nem bánom de egy két draftolatlan újonc OT vagy Guard jó lenne. Én Andrews óta hiszek az ilyenekben. Na meg Malcolm is az volt! Csak legyen! :)
2016. 04. 21. 18:23
_Demetrius_
Még ehhez. RB szerintem hülyeség. Nem kell. Arra a pár játékra per meccs felesleges, meg ha kell RB ott van Lewis, Blount meg még egy ketten felnőhetnek.
Szerintem a drafton ami kéne:
60: CB
61: DT
91: DT
96: DE
100 felett már lehet támadót húzni de addig nem hiszem, hogy kéne.
Bár aztán jönnek BB fantom húzásai 60pick: P :)
2016. 04. 21. 18:25
Yosti77
Josh Norman ?! Jó,csak álmodoztam egy kicsit.....
2016. 04. 21. 18:32
_Demetrius_
:) annyi pénz a világon nincs
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Nyolcaddöntő / 6. mérkőzés bejegyzéshez