Menetrend

Az Év Jelenete - Nyolcaddöntő / 8. mérkőzés

2016. 05. 12. 09:04
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).
2

Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Jöjjön tehát a nyolcaddöntő nyolcadik összecsapása:


Amendola punt visszahordás
1
Amikor nem ment a támadóknak a játék a szünet után, jött Amendola és a speciális csapategység. Óriási blokkok (nagy takarítás volt ott az elején), fantasztikus futás. Kár, hogy a végére Amendola annyira besavasodott, hogy Harmon 10 yardos hátrányból érte be és akasztotta össze a bokáját. Ezért nem lett touchdown. De sebaj, mert így legalább a következő gif is bekerülhetett azon a héten.

Collins extra pont blokkolása
2
Azt eddig is tudtuk, hogy Collins atletikussága a csillagos eget verdesi, de ilyen lazán átugrani a falat egy ekkora embernek. Utoljára Polamalutól láttam ilyen, csakhogy ő egy safety és 20-20 kilóval és centivel kisebb.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 05. 12. 12:19
codyfiu
Mindkettő remek teljesítmény, örülök, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok :)
2016. 05. 12. 16:34
Wyatt
Látványra Collinsé feltűnőbb volt tán, fontossága előbbinek nagyobb volt. Nehéz
2016. 05. 16. 13:42
WuMaster
Szomorúan látom, hogy a 8 közé egy védő jelenet sem jutott be... :(
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Nyolcaddöntő / 8. mérkőzés bejegyzéshez