Menetrend

Az Év Jelenete - Selejtező 2. kör

2016. 03. 16. 09:20
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1

Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a selejtező körmásodik párharcát:

Chandler Jones sack
1
Stílszerűen... Chandler Jones 7 meccsen 8,5 sackjével, J.J. Watt-tal egyetemben tvezette ekkor a kategóriát. Talán ez volt idén a legszebb az összes közül. Úgy nyitott utat magának, mintha egy beszorult liftajtót tárt volna ki.

Gronk TD a Broncos ellen (alapszakasz)
1
Nem lehet megunni. Volt már ilyen touchdownja, lesz is még, de akkor is szép. Egy védőt leráz, a másikat egy „Lewis”-szerű testcsellel lyukra futtat és onnantól már csak be kell futnia a célterületre. Amennyire súlyosnak tűnt a sérülése, azt hittük idén már nem látjuk, de aztán elég gyorsan felépült. 

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 03. 16. 10:47
duanebarry
Bye-bye Chandler J.! :'(
2016. 03. 16. 11:19
Yosti77
Egyik kedvencem távozik, megérdemli a szavazatomat...
2016. 03. 16. 15:42
horatio
Most olvastam hogy Chris Long egy évre aláírt hozzánk.
2016. 03. 16. 21:25
dartib83
ketten nem tudták feltartóztatni Jones-t, azta!!!
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Selejtező 2. kör bejegyzéshez