Menetrend

Az Év Jelenete - Selejtező 3. kör

2016. 03. 17. 08:00
Szerző: Spigo
Kategória: Egyéb
Már hivatalosan is a 2016-os idényben járunk és mindenki arról elmélkedik, hogy vajon mit kéne tenni ahhoz, hogy a Patriots ismét elhódíthassa a Lombardi trófeát. Azonban közben ne feledkezzünk meg a tavalyi évről sem, hiszen év közben hetente megszavaztátok a hét jeleneteit és most itt az ideje, hogy megválasszátok a legjobbak közül is a legeslegjobbat. Így néznek ki jelenleg a párosítások (nagyításhoz kattintsatok rá).


1

Minden hét első két helyezettje került be Az Év Jelenete 36 jelöltje közé. Négy selejtező összecsapással kezdünk (ezek kerültek be a legkevesebb szavazattal a 36 közé), hogy azok győztesei kerüljenek a legjobb 32 maradék négy helyére. Kieséses a rendszer, azaz mindig csak két gif versenyez majd egymással és amelyik a legtöbb szavazatot kapta, az lép majd tovább a következő körbe, ahol szintén egy másik győztessel találkozik. Így megy ez majd egészen a döntőig.

Lássuk is a selejtező kör harmadik párharcát:

Blount futás a Redskins ellen
1

Már hozzászokhattunk, hogy minden évben van egy-két olyan meccs, amikor Blount egyszerűen megállíthatatlan. Bár ez általában a Colts ellen jön, most a Redskins ellen jött össze. Lewis sérülése után még több ilyen kellett volna LaGarrette-től.


Interception akrobaták
1
1

A Bills elleni első meccsenn két olyan interception is volt, mely során a védő egészen hihetetlen módon kapta el a labdát. Az első az Butler-é volt, aki szinte már a földről szedte fel a labdát. Persze ez még így is csak a második legszebb interceptionje volt karrierje során. A második Ryan nevéhez fűződik, mellyel véget is ért a mérkőzés.

Szavazni bal oldalt a meccsek alatt lehet.

Hozzászólások

2016. 03. 17. 15:59
max350
Butler miatt a védőkre!!!!!
Hozzászólás a(z) Az Év Jelenete - Selejtező 3. kör bejegyzéshez